В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 27 106
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
  • София

Днес моята девойка става на цели 11години! Да ми е жива и здрава и все така усмихната. Simple Smile

# 241
Да е жива и здрава и много да ви радва, Янче!

# 242
Яна, да е жива и здрава ! Скорпионче 🦂❤

# 243
  • София
Много ви благодаря!

# 244
  • София/Севлиево
Яна да ти е жива и здрава и много да те слуша,че сега влизат в една особена възраст...
Лилак,пожелавам ти скоро истинска чертичка и всички хубави неща след нея.
За таласемията-и мама я имаше,за щастие нито аз,нито сестра ми сме я унаследили.Мама почина на 39 от лимфон на Ходжкин,но знам че не е било свързано с таласемията,тя беше и отрицателна кръвна група,ние със сестра ми сме с положителни,абе ако изтеглиш късата клечка в генетичната лотария е гадно.
В тази връзка-Съншайн,кои са високорисковите мутации при тромбофилия?

# 245

Хей, Иви Simple Smile Указанията ми са следните: при положителен тест инжекция АнтиД гама глобулин (отрицателна кръвна група и винаги развивам антитела), трябва да ми се коригира дозата Еутирокс, защото скача до небето; вливка интралипид (НК клетки) и установиха тромбофилия (фракси). Цяло чудо е как забременях първият път и износих... Тялото ми е супер враждебно Sad

Не се притеснявай за дозата ти Еутирокс. Преди да забременея бях със стойност около 2, 1 (май... беше малко над две), като пиех Еутирокс 100 . Направих изследване края на втория месец  и беше се покачило на 3,6, бях при ендокриноложката и каза,че тези стойности не са шашкащи. Каза, че страшното е ако въобще не се лекува. Все пак става въпрос за корекция на дозата. Повиши ми дозата на 125. Месец по-късно пуснах пак и бях със стойност 2,6. Проблеми съм нямала със щитовидната и всичко на морфологията излезна ок. Не се плаши за това. Трябва време да се покачи хормона и да покаже с колко ще ти е увеличението.

За тези антитела ги слушам от едно ивестно време в групите, но не са коментирали преди третия месец.
Нали съм си клюкарче из интернет с много свободно време се поразтърсих и виж какво отктих :
Цитат
Ако майката е Rh-сенсибилизирана се осъществява строго следене нивата на антителата по време на цялата бременност. Необходимо е да се определи и резус принадлежността на плода. Това се случва чрез изследване на майчината кръв и на свободната фетална ДНК, която се открива в нея – това е т.нар. неинвазивен пренатален тест. Той може да се направи най-рано в 10 г.с. Ако плодът е резус-отрицателен, няма опасност за неговото развитие.Прочети още на: Отрицателен резус фактор и бременност – има ли опасност за плода? | Puls.bg - https://www.puls.bg/bremennost-i-razhdane-c-36/otritsatelen-rezu … -za-ploda-n-33561
Мисля че имаш време да не се притесняваш.

Честит рожден ден на малката -голяма прицеса! Да е жива, здрава и много тревоги да ви докарва хахахах шегувам се. Пожелавам да е най-послушния тийнеджър, който познавате .

# 246
  • София
Скрит текст:

Хей, Иви Simple Smile Указанията ми са следните: при положителен тест инжекция АнтиД гама глобулин (отрицателна кръвна група и винаги развивам антитела), трябва да ми се коригира дозата Еутирокс, защото скача до небето; вливка интралипид (НК клетки) и установиха тромбофилия (фракси). Цяло чудо е как забременях първият път и износих... Тялото ми е супер враждебно Sad

Не се притеснявай за дозата ти Еутирокс. Преди да забременея бях със стойност около 2, 1 (май... беше малко над две), като пиех Еутирокс 100 . Направих изследване края на втория месец  и беше се покачило на 3,6, бях при ендокриноложката и каза,че тези стойности не са шашкащи. Каза, че страшното е ако въобще не се лекува. Все пак става въпрос за корекция на дозата. Повиши ми дозата на 125. Месец по-късно пуснах пак и бях със стойност 2,6. Проблеми съм нямала със щитовидната и всичко на морфологията излезна ок. Не се плаши за това. Трябва време да се покачи хормона и да покаже с колко ще ти е увеличението.

За тези антитела ги слушам от едно ивестно време в групите, но не са коментирали преди третия месец.
Нали съм си клюкарче из интернет с много свободно време се поразтърсих и виж какво отктих :
Цитат
Ако майката е Rh-сенсибилизирана се осъществява строго следене нивата на антителата по време на цялата бременност. Необходимо е да се определи и резус принадлежността на плода. Това се случва чрез изследване на майчината кръв и на свободната фетална ДНК, която се открива в нея – това е т.нар. неинвазивен пренатален тест. Той може да се направи най-рано в 10 г.с. Ако плодът е резус-отрицателен, няма опасност за неговото развитие.Прочети още на: Отрицателен резус фактор и бременност – има ли опасност за плода? | Puls.bg - https://www.puls.bg/bremennost-i-razhdane-c-36/otritsatelen-rezu … -za-ploda-n-33561
Мисля че имаш време да не се притесняваш.

Честит рожден ден на малката -голяма прицеса! Да е жива, здрава и много тревоги да ви докарва хахахах шегувам се. Пожелавам да е най-послушния тийнеджър, който познавате .
Мерсиии….това с най-послушният тинейджър май няма да ни се получи...от сега ни прави на луди...хахаха….

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 12:56 от AnMary

# 247
Момичета, всички знаем, че в чужбина казват , че си бременна след 12 седмица. Бременност се установява след установен пулс на ембрионът. Един положителен тест нищо не означава, това са клетки и наличие на HGG хормон, дали ще се развие всичко нормално след това никой не знае. Затова е и това суеверие, да се казва едва след 3 месец.

# 248
И отново обновено списъче Wink
stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl

fertilization preggo newsm32yanna777 МЦ - 16.10,  О - 1.11, EFP - 16.11
fertilization preggo newsm32yoanna789 МЦ - 17.10, О - 02.11, EFP - 16.11
fertilization preggo newsm32Jo di МЦ - 26.10, О - 07.11, EFP - 25.11
fertilization preggo newsm32Jаsmin МЦ - 26.10,  EFP - 25.11
fertilization preggo newsm32ДИАНА 90 МЦ- 28.10, О -10.11, EFP - 25.11
fertilization preggo newsm32tickles МЦ - 28.10, О -12.11, EFP - 25.11
fertilization preggo newsm32Ikigai МЦ 30.10, O - 12.11, EFP - 25.11.
fertilization preggo newsm32margolotta МЦ - 01.11, О - 15.11, EFP - 29.11
fertilization preggo newsm32sergeeva11@abv.bg. МЦ - 06.11. О - 19.11, EFP - 03.12
fertilization preggo newsm32WIld boys mom МЦ - 7.11, О - 21.11, EFP - 5.12
fertilization preggo newsm32Re-Born МЦ - 07.11, О - 24.11, EFP - 09.12
fertilization preggo newsm32anetooo. МЦ - 09.11, O- 26.11,  EFP - 10.12.
fertilization preggo newsm32rave  МЦ - 13.11, О - 02.12, EFP - 17.12.
fertilization preggo newsm32💋 Диди 💋 МЦ - 13.11, О - 26.11, EFP - 12.12

newsm04  newsm04  newsm04  newsm04 newsm04  newsm04 newsm04 newsm04 newsm04 newsm04 newsm04 newsm04 newsm04 newsm04  

а това може да е от помощ на някого: http://www.zachatie.org/novini/kakvo-pravi-zachatie/1446-kz2019? … DAnDWu-7ask5ta_kY  Simple Smile

# 249
Записвам се и аз в тази късметлийска тема,нека Ноември и Декември ни изненадат с  хубава новина
🤰🤰🤰🥰🥰🥰

# 250
И аз съм с отрицателен резус фактор и темата с антителата ме вълнува. През първата ми бременност следяхме антитела, но нямах, все пак първа бременност, не съм имала никакви проблеми. Малкият ми се роди с положителен резус фактор и се наложи дя ми бият оная инжекция със сложното име Joy Сега се надявам, след като са ми я били, да нямам проблем, но и аз трябва да се следя изкъсо Disappointed Relieved
Аз сигурно утре ще изгърмя един тест, но дали ще ме зарадва резултатът не знам. По-скоро и да има нещо, ще е рано.
Яна, честита да ти е рожденичката и дано не ви къса много нервите, наистина интересна възраст ви предстои Grinning

# 251
Яна, чесит рожден ден на детенцето. Да ти е жива и здрава и дано никога не минава през пубертета. Хем за нея, хем за вас ще е ок.

# 252
И аз се записвам, дано тези Светли празници, които престоят, да ни донесат много късмет! 🤗🎀🍀

# 253
Честит, празник, Яна!
Никол, хайде зарадвай ни тия дни Hug

Аз си правя анализ на последните месеци и какво се оказва - миналият месец нямах дори близо до положителен тест за О, но имах перфектна температурна двуфазова графика и липса на мъж. Сега имам мъж и положителен тест за О, супер обнадеждена бях, но графиката ми е покъртителна. Минали са поне няколко дни от предполагаема О, а в температурата няма никакво покачване ConfusedТова би трябвало да е достатъчно основание за предположение за липсваща О.

Скрит текст:

Наличие на О е като пример в мъничкото прозорче горе. Много съм далече Rolling Eyes

Тези дни ще ме бодат за други неща и се чудех дали да пусна и Прогестерон. Какво мислите, има ли смисъл?

# 254
Днес и моят съпруг има рожден ден , да ми е жив и здрав . 🎂
Аз се връщам от преглед , според АГ кистите почти са се изчистили и няма никакъв проблем. Каза ,че  е видяла течност , която показва  че е имало О от десния яйчник този месец , за което супер много се радвам.
Сега пък ми стана интересно тази черна голяма точка от дясно каква е ? Не спомена нищо за киста .

Общи условия

Активация на акаунт