В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 27 111
  • 727
  •   1
Отговори
# 255

Днес моята девойка става на цели 11години! Да ми е жива и здрава и все така усмихната. Simple Smile
Честит рожден ден, нека бъде много здрава, щастлива, обичана и да следва мечтите си! 🎂💐

# 256
Яна честита рожденичка!
Лилакче чакам да се появиш скоро с уж изпарителни черти дето ще излезат истински Simple Smile

Бях на много весел преглед, че в кабинета освен доктора имаше и към 20 студента Simple Smile Ще пия извстно време желязо + вит C + фолиева дето и без това пия и ще видим пак скоро какво е полжението.
Шнатал много съжалявам, за което сте преживели и ти съчувствам, също имам подобен на твоя опит. Вчера обаче бях объркана и притеснена и не беше много коректно да си изсипваш чуствата на мой гръб, нямах капацитет да ги поема. Моя си е грешката, че съм писала де.
Пеони мерси, попрочетох и аз и отдавна не съм проверявала Б12, ще го видя като се бода следващия път.
Утре ще ида до ендокринолога, вече съм пуснала контролните за него хубави са, може би ще намали/изключи метформина.

И малко обобщение ако ще е полезно за някой: дотук вече знам за 4ри неща дето влошават качеството на яйцеклетките:
*възраст
*виско TSH (между другото моята докторка на 2,46 от последното ми изследване каза че ок)
*анемия
*висок инсулин

п.п. Марианка, Лика успех Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 17:39 от Одри

# 257
  • София
Ох, това самовнушението е голямо нещо! Чудех се да ви го споделя ли, но от 2-3 дни нещо си усещам корема странно...и е подут и като напрегнат. Просто...иначе според мен възможните дни за овулация при мен минаха...не, че ги следя с нещо...и сега ще чакам след 10тина дни....да ми дойде.

# 258
Не си само ти,и аз съм. Всеки месец със "симптоми" 😁🤯
Ох, това самовнушението е голямо нещо! Чудех се да ви го споделя ли, но от 2-3 дни нещо си усещам корема странно...и е подут и като напрегнат. Просто...иначе според мен възможните дни за овулация при мен минаха...не, че ги следя с нещо...и сега ще чакам след 10тина дни....да ми дойде.

# 259
Одри, и аз бях шокирана от написаното и се филмирах. Щото и аз съм с вечната анемия, която иде и си тръгва, когато и е кеф. Не всичко е свързано с тежки диагнози, момичета. Не всичко значи рак и смърт, недейте така. Трябва да внимаваме какви ги пишем.
Щом и анемията и хашимотото влияят, то за тва от 11 яйца само 3 се пребориха. Моите мили геройчета. Нищо, Аз съм хепи, че и толкова имам. Грижете се себе си, гърлс. Но не прекалявайте с вглъбяването.

# 260
Момичета прогестерона, който се синтезира в лутеалната фаза(тази след О) е виновника за “симптомите” тип подут корем и тн.

# 261
Щото и аз съм с вечната анемия, която иде и си тръгва, когато и е кеф.
А да сетих и това, Джулка, анемията обяснява и косопада. При проблеми с щитовидната също може да има.

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 17:52 от Одри

# 262
Аз имам съмнение ,че този месец си пропуснах О. Цикъла ми е на 32-36 дни ,дължината му е 10-11дни(консултирала съм се с АГ за това) дойде ми на 25.10 по сметки на моето приложение-календар трябва да съм в О около 17,но нещо ме болят от днес гърдите та не знам.

# 263
Момичета прогестерона, който се синтезира в лутеалната фаза(тази след О) е виновника за “симптомите” тип подут корем и тн.

Ivied, и аз тъкмо това щях да пиша. Всеки път ми е много интересно , като чета, че някой имал симптоми, аз моите ги усетих чак след 6 г.с., преди това си имах нонстоп менструални болки и все си мислех, че всеки момент ще ми дойде.

Одри и Джули, и аз се филмирах вчера, че още не съм правила това толкова важно изследване, а имаме и ние няколко случая в семейството. Но няма да си мисля най-лошите неща сега, при мен проблемът е, че не мога да усвоявам желязото на таблетки, и още съм психически травмирана от спомените от детските години с болезнените инжекции.

За влошаването на качествата на яйцеклетките да добавя и пушенето, и наднорменото тегло, особено при жени над 40. Днес ми беше четено конско от единия ми лекар в клиниката за качените килограми, които още не мога да сваля.

Освен това питах и за предписвания в България едва ли не на всеки аспирин при инвитро, и за него трябваше да изслушам лекция Joy Ако няма установен хематологичен проблем ми беше казано, че даже е противопоказен преди положителен тест. В новите клинични студии било доказано, че влошава имплантацията на ембриона.

# 264
Момичета, здравейте. Следя си ви в темата, но не смея да пиша.
Днес бях на преглед и ембрионът си има тупкащо сърчице. Трябва да започна да пия аспирин, но фраксипарина, назначен от следящото ме АГ, директно го отхвърли. На ехографа видя и киста в левия яйчник 67мм, щях да падна.
Нещото, което ме притесни, макар той да не каза, че крие някаква опасност, е т.нар."сплескан плоден сак". Видя, че имам и контракции, за които и не предполагах даже. Взе ми секрет за мико- и уреаплазма, а на своя глава си пуснах тромбофилиите. Със смесени чувства съм от прегледа- хем се радвам, че точката има сърчице, хем ми е притеснено заради всичко казано и открито, а от друга страна наближава 8 седмица и тръпки ме побиват.

# 265
Момичета, здравейте. Следя си ви в темата, но не смея да пиша.
Днес бях на преглед и ембрионът си има тупкащо сърчице. Трябва да започна да пия аспирин, но фраксипарина, назначен от следящото ме АГ, директно го отхвърли. На ехографа видя и киста в левия яйчник 67мм, щях да падна.
Нещото, което ме притесни, макар той да не каза, че крие някаква опасност, е т.нар."сплескан плоден сак". Видя, че имам и контракции, за които и не предполагах даже. Взе ми секрет за мико- и уреаплазма, а на своя глава си пуснах тромбофилиите. Със смесени чувства съм от прегледа- хем се радвам, че точката има сърчице, хем ми е притеснено заради всичко казано и открито, а от друга страна наближава 8 седмица и тръпки ме побиват.
За контракциите не ти ли препоръча ношпа. Честито сърчице, гуш, знам колко ти е притеснени.

# 266
  • Варна
МамаНаПринцеса, искам да те прегърна и да ти кажа само, че моят " сплескано, деформиран плоден сак" е вече 6 годишно, умно и палаво момче Simple Smile
Рейви, да ти кажа честно, в този живот разбрах, че за мен мама е храм! Колкото пъти съм се опитвала да премълча и да я предпазя, толкова пъти съм разбрала, че всъщност майките усещат всичко и се тормозят в пъти повече, когато прикриваме. Аз бих споделила, бих по говорила спокойно с моята, така олеква после... Оцених напълно майка си, когато аз станах майка, тогава ѝ се извиних за всички тревоги, които съм ѝ причинила, а те не са никак малко, но най-важното е, че я разбрах! 
Пожелавам да всички да усетят тези чувства на истинност!

# 267
  • София/Севлиево
Мама на принцеса честито сърчице и се абстрахирай от това,което е било.Сега всичко ще е наред.

# 268
Мама, много се радвам! 😋
Не се притеснявай и на мен така ми бяха казали - че нещо сака е сплескан, но ме извика умишлено на следващата седмица пак (горе-долу в твоите седмици) и всичко беше наред.

# 269
Да, за контракциите ще пия но шпа.
След 2 седмици съм пак на лекар.

Общи условия

Активация на акаунт