В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 27 137
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
Листата от малина подобряват оросяването на матката, удебеляват лигавицата и са естествени фитоестрогени. Пият се само от първи ден на цикъла до овулация. При ранна бременност не са препоръчителни. Пият се от към 34-35 г.с.  като подготовка за раждането - от тях омеква маточната шийка.

# 346
Здравейте момичета Simple Smile При предишната ми бременност,която завърши с аборт имах доста болки в началото и ми казаха,че чая от листа на малина успокоявали матката и аз си правех,после АГ ми се накара и каза,че може да се докараш до беля при бременност.Аборта беше по други причини,не мисля че чая е направил нещо,че по-добрв не рискувайте,особено при бременност.

# 347
Съншайн,честит рожден ден!
Много здраве и сбъднати мечти.
При мен лелята дойде,но надявам се декември да зарадва всички,който сме изтървали ноември.Нали по Коледа ставали чудеса... Flowers Four Leaf CloverChristmas TreePeople Baby

# 348
  • София
Честит празник Съншайн! Пожелавам ти здраве и сбъдване на най-голямото желание!
Седмица до предполагаемата лелка, а гърдите са ми някак особенни.....

# 349
Съншайн, честит празник. Бъди здрава, обичана и обичаща силна жена. Приятен празник.

# 350
Честит празник,Съншайн! Бъди здрава,обичана и уважавана! 🍀

# 351
  • София
HeartHeartHeart Честит празник, Sunshine9051 !
Благодаря ти за съветите, за подкрепата, за утехата ! Желая ти всичкото щастие на света, ама мисля че вече го
имаш HeartHeartHeart.

Jo Di, не е добра, задължително консултация с андролог-уролог.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 23:09 от rave

# 352
Честит рожден ден Sunshine9051. Желая ти всичко, което си пожелаеш да ти се сбъдне!

Oт няколко дена ви чета плъно, по няколко пъти на ден с надежда за две наситени черти. Нещо ми тъка от вътре. Дано да съм права

# 353
Честита да си, Сънче! Бъди много здрава и щастлива мама! ❤🤗
Момичета, аз си ви отварям всеки ден, ама нещо няма какво да напиша. Подтисната съм. Миналия месец бях почти сигурна, че са станали нещата и сега гледам да не обнадеждавам особено. Знаете как е...
Хайде, някоя лейди да избухне с положително тестче 🥰

# 354
Добро утро Simple Smile) Информативно питане - нали всички “симптоми”, които имаме, са свързани с прогестерона? И се очаква, че като дойде време за менструация, прогестеронът спада и всички симптоми изчезват. Обикновено това става 11 дена след О, тъй като нивата спадат. Нормално ли е вместо тези “симптоми” да намаляват, да се усилват? Хора, гърдите ми ще експлодират, целите са във вени и имам болки в кръста. Изключвам бременност, тъй като имах отрицателни тестове.

# 355
  • Blondeville
Lilac, включвам се само да ти кажа, че кумата ми след 2 отрицателни теста, установи, че е бременна направо на преглед, на който беше отишла, защото имаше ужасни болки, и мислеше, че има киста, може би около 9, 10 дни закъснение. А овулацията ѝ беше следена, защото забременя със стимулация, тоест няма шанс за късна овулация. След двата “-“  теста тотално беше отхвърлила шанс да е бременна. После на ехографа, като ѝ показали сакчето, изпаднала в шок. Сега си гушка бебчето вече.  Не ти го пиша за да ти давам напразни надежди, просто е възможно по някаква причина в урината да не се отделя достатъчно хормон за положителен тест. Ако не се лъжа твоите бяха с някаква сянка, може да е от това. А и май още нямаш закъснение. Иначе не знам за нивата на прогестерона, но при мен ПМС изчезва със започването на кървенето, та тези 11 дни, след които на теория спада, може би зависят от много неща, от лутеалната фаза също.

Успех на всички момичета с предстоящи процедури, и на всички останали също. Нека всички изпратите тази година с тупкащи сърцица под вашето ❤

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 10:05 от blondie_anna

# 356
Sunshine9051 да си здрава и щастлива 😍

Аз се записвам в късметлийският списък М-17.11 предполагаема О-29.11 тест-13.12

Лилак , ти прави ли пак тест?

# 357
+1 за поста на Блонди. Аз имах отрицателни тестове горе долу до 12-13 ден след О, после спрях да се тествам отидох направо на лекар и аз, че беше вече 2 седмици + закъснение. Но прогестерона не пада 11 дена след О. Пада може би ден преди М. А това зависи от лутеалната фаза.
Аз гърди и симптоми вече не гледам. Масово народа забременява когато най малко очаква и няма симптом (или не ги отчита).
Опитът ме научи, че ако съм бременна и с 5 отрицателни теста и с 2 седмици закъснение и с киста вместо бебе на прегледа, бременна ли съм, нЕма как да пропусна. И сега просто си чакам да не ми дойде...

# 358
Значи си е наистина различно при всички... При мен някъде 11 дни след О всичко изчезва и след 2-3 дни ми идва. Както и да е, беше ми интересно само. Тестове повече не съм правила, няма и да правя, че малко ми втръсна 😁

# 359
Все още няма лелка,но и втора черта също няма ... явно трябва да се мъча още .. 😩

Общи условия

Активация на акаунт