В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 27 129
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
Не си давай парите за тестове, бременна си, запиши си час за доктор след седмица две и готово. Макар че сигурно не можеш да ѝ се нарадваш 😁
Съжалявам, че нахлувам така.. Преди малко направих един шуър и излезе една бледа (доста бледа) черта. Излезе на 2рата минута. Днес ми е датата на М. Утре ще повторя. Опитах да снимам, хич не излиза. Дано е толкова бледа само защото е по обяд. Стиснете един палец Heart

# 391
  • Варна
Лилакче, я качи снимката, да я разнищим Blush Стиснала съм палците!

# 392
Ооо Lilac 😘 стискаме ти, но щом има бледа и то не със сутрешна звучи мноого добре! Я пробвай пак да го качиш този тест Blush

# 393
Lilac 🙏🤞💃 опитай пак да качиш снимката , защо не пуснеш кръвен направо, да не трепериш до утре

# 394
Лилак звучи ми на добре! Hands Fist

# 395
И от мен много стиснати палци 🤗 Качи снимката да я видим тази бледнушка ❤

# 396
Прекрасна новина!  Чакаме снимка.

# 397
  • София/Севлиево
Хайде късмет,Лилак !

# 398
Ооооооооо много силно ти стискаме палци !! 🍀

# 399
Здравейте на всички отново. Аз по-скоро ви чета и ви се радвам отколкото пиша. Мисля, че имате много повече опит от мен и може би няма с какво да допринеса. Позволявам си да пиша по-скоро за съвет. Проблема ми е следния, всъщност не знам дали има проблем и дали не трябва да се обърна към друга тема. Имам проблем със щитовидната жлеза и преди 2 месеца бях на репродуктивен ендокринолог. Изписа ми най-вече хранителни добавки и фолиева киселина ( неофолик мета и инфолик - които спомага до колкото разбрах за по-добра работа на яйчниците и за ПКЯ, каквито след преглед при АГ се оказа, че НЯМАМ) в добавка към ежедневните хапчета и ми каза, че до 3-4 месеца, ако няма бебе пак да отида. По принцип МЦ ми е 28-29 дни, но откакто спазвам схемата на лекаря нещо се промени - първият МЦ беше 26 дни, а втория 24. Предходния месец не можах да засека и овулация - започнах да правя тестове от 11 до 17 ден и нищо.  Този месец, заради по-краткия МЦ започнах да правя тестове  от 8 ден и до вчера 12 ден пак нищо. Мислите ли, че имам повод за притеснение? Дали да не отида пак на АГ? Дали трябва да се обърна към репродуктивен АГ или не? Много съм объркана. Всеки път, когато ми дойде се разстройвам ужасно много, защото много искам бебе и си мисля, че има някакъв проблем в мен заради ЩЖ и за това не се получава. Скоро съм канена на парти по повод появата на едно бебче и дори се замислям дали да ходя. Момичето ми е много близко, но пък там ще е пълно с майки с бебета и мисля, че ще се почувствам още по-зле.
Lilac, стискам палци за добра новина Simple Smile

# 400
Чакаме утре с първа урина Лилакче, няма да се спи тая вечер.Стискам на ръцете и на краката,утре да е по-наситена

# 401
Не е истина просто, ей сега ми прецапа. Опитвам да я снимам, но наистина не се вижда на снимка. Ще видя утре сутрин как е. Ако се засили кървенето - то е ясно.

# 402
Еее Лилак, докато изчета, тамън се заредих да пиша, че стискам палци и прочетох последния ти пост. Наистина не познавам по голям кърък откъм тестове! Sad хайде дръж ни в течение.
Кийп ай лайк дъ уей ю тинк. Пускай за инвитро и си свиркай, даже няма да казвам, че може да стане докато си чакаш заповедта, щото да не урочасам! Grinning
По темата за СГ и морфологията, ами ММ е с 10,50% морфология от 115 милиона, ама от тях едва 6,88% са с бързите прогресивни движения, демек имат възможност да достигнат яйцеклетката. Виждате, че всичко се гледа комплексно. Може би някой с повече брой и бързина но по нисък % морфология би бил в по изгодна оплодителна позиция. Ама това си е моя логика, не съм доктор все пак.

# 403
Снимах пак, но определено от тази снимка абсолютно нищо не се вижда (или вече ми се привиждат някакви неща)

Определено ми се привиждат неща. Съжалявам, че вдигнах гаргите, момичета.

# 404
Лилакче , съжалявам за зацапването , дано се размине . Hug
Понеже и аз като теб съм фен на ранното и често тестване , искам да ти кажа , че редовно долавям ултра светли черти , които на снимките не се виждат . Няколко пъти съм пускала ЧХГ , когато ги видя и винаги резултата при мен е бил кръгла 0 . За това си казвам , че , когато теста е наистина + , се вижда и на живо и на снимка . За мен лично съм се убедила , че се случва да има сянка на мястото на втората черта , но реално това е отрицателен тест Confused
Казвам ти как е при мен , и не твърдя , че и при теб е така . Просто това е недостатъка на ранното тестване , много често дава надежда , но е лошо , когато е фалшива .
Аз се тествам почти всеки месец , и почти винаги виждам бледнушки . Къде под ъгъл , къде на различна светлина ... Преди ги показвах и тук в темата . Вече дори не ги споделям , защото знам , че не са истински . Определено съм на мнение , че , когато видим истински плюс , няма да е под лупа и с чуденка .
От сърце ти пожелавам това да се случи възможно най-скоро . Прегръдки Heart

Общи условия

Активация на акаунт