В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 27 125
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Честито на Бъндъл!
Кайлин, разбирам те чудесно! Стискам палци какво ще става да е след 8+ месеца!

# 421
Сънче, Кайлин, с голямо закъснение, бъдете много здрави и щастливи, обичани и обгрижвани. Пожелавам ви всички неволи да са зад гърбовете ви, да си гушнете скоро човечетата под сърцата ви и с усмивка да си спомняте за всичко, през което сте преминали! Heart

# 422
Bundle, честито! И добре дошла в отбора на тромбофилиите! Аман от тях- всяка втора с някви мутации 🤭🙄😕
Стискам палци всичко да е наред! 🙏🏻🍀✊

Кайли, първо, честит рожден ден със закъснение! Кофти, че е тръгнало цапане, стискам палци да спре!✊

Преди , докато бебеправех 2-те години си мислех: то един път да стане пустото бебе, пък после ще е лесно! Даааа бе 🤣
Та, Кайли, много съм съгласна с тебе!

Пожелавам на всички тука бебето не да стане толкова лесно - колкото лесна да е бременността ви после, момичета!
Убедих се, че това е в пъти по-важно от това как и кога ще стане бебето.. : )

# 423
Бъндъл, честито! Леко да е до пухкав финал Hug

Кайлин, как те мислех! Почивки и позитивни мисли и всичко ще е наред!

Аз също добре ви разбирам бременните, които сте минали през мисли "ох само да забременея веднъж" как сега се сблъсквате с нови тревоги. После идва фазата "само да се роди един път" иии това като стане идва друго осъзнаване. И така да ви кажа .. по-лесно не става, но пък е тооооолкова хубаво! Heart

Лилаче, имаш и моите стиснати палчета!
Hug

Вили, добре дошла! Това с очевидно положителни тестове и веднага след тях М, не знам как се издържа. Scream

Марго, ще наваксаш като излезеш по майчинство. То не е баш почивка, но друго си е Blush

Аз май се връщам в играта, както го бях отписала тоя месец. Пуснах го все пак тоя Прогестерон на 7-ми ден от предполагаема О с резултат  46.15 при референтни стойности за лутеална фаза 5.3-86, което би трябвало да значи, че съм имала О, въпреки ниската температура, която си поддържам и липса на двуфазност в графиката Thinking Чак след това прочетох, че се пуска с Естрадиол, общо взето образовам се постепенно Blush
Иначе имам пет дни до М, а гърдите ми ще се пръснат. Аз по принцип съм с много големи за моя ръст, а сега са направо огромни. Цял ден накъдето и да погледна, са ми все в периферното зрение Grinning
А пък вчера така се скарахме с ММ, наговорихме си ги едни, спим в различни стаи и не си говорим и му казах, че се надявам да не е станало бебе и как повече няма да опитваме. Rolling Eyes ММ още ми е черен, ама бебето си го искам Close

# 424
  • София
С мен нещо става...остават ми 5-6дни до Ц...коремът ми става все по-странен...подут, чувствителен, едно такова дразнещо усещане...никога не съм изпитвала такова досега. Гърдите са ми спокойни. Лично за мен има 3 варианта- или съм бременна, или по някакъв начин ми влияе спермата в мен, или нещо от храната...че на последък ям повече пици и по-суха храна. Като че ли от вчера и днес започва и лека умора и минимални наченки на гадене. Мисля, че не си въобразявам. А в сряда летим за Рим за 5 дни. Дано се чувствам добре. И мисля като се върна ако още не ми е дошло...тоест вече ще ми е датата на Ц...да направя един Шуър чек. Леле ако е станало от първия месец...много ще ми е странно. Някоя от вас изпитвала ли е такива симптоми?

# 425
Grinning  да изпитвала съм , въображаеми симптоми по точно  Grinning

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 08:52 от Sumerr7

# 426
Яна, съгласна съм със sumerr7 мисля, че става дума по скоро за ВЪОБРАЖАЕМИ симптоми Grinning но хич няма да се изненадам ако си забременяла, едното не изключва другото.

# 427
Добро утро лейдис!
Влизам да ви се оплача набързо , не стига ,че се побърках с тия тестове , а и почнаха развалени да ми се падат 🤯. Излезе ми чертичка на 5-тата минута , НО почти до другата и то на шуър чек.
Все си казвам ,че няма да правя тестове , че ще си живея живота ,но отвътре ме яде като знам ,че имам вкъщи (вече нямам изхабих последния днес).  2 дни преди Ц съм , хормоните ми бушуват , пъпчасах,  карам се с всичко ,което се движи , или да идва или да не идва ,че вече откачам. Тези , които още не сме забременее наистина си казваме ,че един път да стане бебето и всичко друго е песен,  но истината е ,че притесненията започват след това. Ние сме в ремонт , обзавеждаме и монтираме напълно нова къща представете си какъв ужас. ММ си идва скапан от работа , като се прибере работи И вкъщи , а на мен все не може да ми се угоди. Снощи на сън съм му казала да отиде да боядисва , а аз сънувах ,че съм бременна и всеки момент ще родя , а стаята на бебето още не е готова. Трагедия съм .

Сега виждам ,че до тази близка черта има още една по-невидима черта ..
Животът се е*ава с мен жестоко.

# 428
С усмивка се сещам за въображаемите симптоми при бебе номер 1 😃 Накрая,нищо не усетих,мислех за подписването на брака и ми трябваше спешна диета за 1 2 кг,че роклята ми стегна. Чаках,чаках и ми оставаха 3 дни до цикъл. От зор да започна диетата,направих тест и мега неочаквано излязоха 2 черти. 🤣 Е купих си нова рокля. Ще вляза пак в редиците на чакащи бебе,но наистина тези моменти на очакаване също са ми много мили.Някой ден ще им се радвате от сърце...дано е съвсем скоро. И хайде на всички със симптоми пожелавам да не са въображаеми,а истински. И тези безсимптомните също неочаквано да видят 2 черти ! 😍😍😍

# 429
Bundle, Kaylinn, стискам палци за положително развитие! И аз си мислех, че чакането след трансфер, е най-неприятното, и после е песен след положителния тест, но после видях какво значи стрес и страх от преглед до преглед...
Neverstopdreaming, дано да се развият и при теб положително нещата, и да се появи ясна втора черта. За ремонтите -  на бебета им е все едно, много обичат да идват, точно когато не е идеалния момент Simple Smile
Keep_the_faith, и на теб бързо развитие, и да се наредят нещата още от първия път!
Мариана, Одри, прегръщам ви, и за вас скоро зелена светлина!
Sumerr7, ходи ли на гинеколог, какво казаха?
На всички останали бебеправещи и бременни момичета спокойствие и успех! Нека въображаемите симптоми станат истински, а бременните да карат лека и без негативи бременност.
И накрая да се оплача - и прогестеронът ми пак е нисък, освен другите хормони. Вчера ми предписаха Утрогест 2х по 200 мг, но този път орално, а не вагинално, че нещо не им хареса как го усвоявам вагинално. Е, направо ще ме умори сега с всичките негативни странични ефекти. Преди малко ме свестяваха на работа, явно ми е свалил много кръвното, и залегнах зад бюрото. След двойно еспресо и шоколад малко се освестих, но да видим как ще я карам. Май ще звъня днес да питам не може ли да вземам по-голяма доза, но вагинално, че иначе май ще вземам болничен.

# 430
Здравейте момичета! Не съм спряла да ви чета, но не съм компетентна по въпросите, които обсъждате и за това си трая. След боледуване няколко дни и два дни закъснение, лелката отново ме навести Sad Въпреки че го очаквах този месец, не мога да скрия че съм разочарована. Не сме били най - активни с бебеправенето, мисля изтървахме и овулацията (тъй като се случиха неприятни събития в семейството ми и нямахме време за нас), ноо вече чакам да ми свърши и се запасявам с тестове и започвам стриктно да се следя Joy АГ ни каза да си починем от опитите, този месец след БХ, е май сме го послушали (без да искаме).
Друго ме мъчи и напряга тези дни и имам нужда да го споделя, не знам как е покрай вас, но при мен всеки втори пита - бременна ли си, имаш ли нещо да ни казваш, чух нещо вярно ли е, еди кой си ми каза че си бременна, аиде вече що се пазите, време ви е, после ще е по - трудно, деца се гледат докато си млад, какво чакате, действайте... и куп еи такива изказвания, които супер много ме напрягат и разстройват и си поплаквам Confused Не знам в кой момент ще избухна и на кой ще си го изкарам, а бе хора вие друга работа нямате ли си??  Като се сгодихме ама как сега къде ще живеете, купихме апартамент, ама сега сватбата/бебето, като съобщихме за сватбата - ама защоо така бързо да не си бременна, сватбата мина - ами аиде де кво чакате? Много се извинявам за дългия пост и за това, че ви товаря по някакъв начин, но ми идва в повече това напрежение и имах нужда да го излея пред някой.
Благодаря Ви, че Ви има! Успех на всички момичета, с цялото си сърце пожелавам в най - скоро време да видим сладките две чертички, а на тези които ги видяха - успешна бременност и лека бременност. Много вяра, надежда и любов влагаме, така че ще бъдем възнаградени! Прекрасен ден  HugHeartFlowers Hibiscus

# 431
Ох, колко ги мразя и аз такива изказвания... Пускай ги покрай ушите си. И аз съм се наслушала на какви ли не глупости вече и честно казано мислено им тегля една благословия.

При мен зацапване от вчера до днес няма, ноо... лелката е на път, усещам го.

# 432
  • София
Здравейте момичета! Не съм спряла да ви чета, но не съм компетентна по въпросите, които обсъждате и за това си трая. След боледуване няколко дни и два дни закъснение, лелката отново ме навести Sad Въпреки че го очаквах този месец, не мога да скрия че съм разочарована. Не сме били най - активни с бебеправенето, мисля изтървахме и овулацията (тъй като се случиха неприятни събития в семейството ми и нямахме време за нас), ноо вече чакам да ми свърши и се запасявам с тестове и започвам стриктно да се следя Joy АГ ни каза да си починем от опитите, този месец след БХ, е май сме го послушали (без да искаме).
Друго ме мъчи и напряга тези дни и имам нужда да го споделя, не знам как е покрай вас, но при мен всеки втори пита - бременна ли си, имаш ли нещо да ни казваш, чух нещо вярно ли е, еди кой си ми каза че си бременна, аиде вече що се пазите, време ви е, после ще е по - трудно, деца се гледат докато си млад, какво чакате, действайте... и куп еи такива изказвания, които супер много ме напрягат и разстройват и си поплаквам Confused Не знам в кой момент ще избухна и на кой ще си го изкарам, а бе хора вие друга работа нямате ли си??  Като се сгодихме ама как сега къде ще живеете, купихме апартамент, ама сега сватбата/бебето, като съобщихме за сватбата - ама защоо така бързо да не си бременна, сватбата мина - ами аиде де кво чакате? Много се извинявам за дългия пост и за това, че ви товаря по някакъв начин, но ми идва в повече това напрежение и имах нужда да го излея пред някой.
Благодаря Ви, че Ви има! Успех на всички момичета, с цялото си сърце пожелавам в най - скоро време да видим сладките две чертички, а на тези които ги видяха - успешна бременност и лека бременност. Много вяра, надежда и любов влагаме, така че ще бъдем възнаградени! Прекрасен ден  HugHeartFlowers Hibiscus

Здравей, на колко години си? Не мисля,че е нормално и редно да се задават такива въпроси.

# 433
Лятото направих 30, и аз мисля че не е нормално и че някои хора прекаляват, но не мога да скрия че ми влияят. А и от юни сме семейство, от тогава сме започнали с опитите, не е да са минали години и т.н. че да чувам такива изказвания, не знам аз ли прекалено се вглъбявам, не знам.. Sad

Lilac* стискам силно палци да не е лелката Hug

# 434
  • София
Лятото направих 30, и аз мисля че не е нормално и че някои хора прекаляват, но не мога да скрия че ми влияят. А и от юни сме семейство, от тогава сме започнали с опитите, не е да са минали години и т.н. че да чувам такива изказвания, не знам аз ли прекалено се вглъбявам, не знам.. Sad

Ами да, хората не можеш да ги спреш, но поне ти се опитай да не им се връзваш. Нека си говорят като не разбират как влияе това. Ти си гледай себе си и това е. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт