В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 26 690
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте и от мен! Не съм ви писала одавна за себе си. Нищо ново не се случва, за сега. Трябва да си запиша час в клиника, но не знам коя да бъде. След разочарованието в Олимед, честно казано ме е страх да отида някъде другаде, но ще се наложи. Давам си време до края на годината, за да реша на къде ще поемем /или Шумен или Тутракан/. Много ми се иска в духа на коледните чудеса да се случи и моето и да не трябва да се мъча повече Simple Smile
И последно, ще помоля за списъчето да се записвате на ЛС, изключително трудно ми е да проследявам мнението на всяка от вас, а и доста често чета от тел, а там дори няма как да си отбележа, ако някой си е оставил данните. Благодаря предварително за което!

# 436
  • София
margolotta, на мен също ми ставаше лошо от Утрегестан-а, направос и лежах едно 20-30 минути след прием, затова го слагах вагинално, след консултация с АГ, разбира се.

После второ АГ каза, че може да го сменя с Дуфастон орално, тъй като орално имало по-добър ефект.

# 437
Honey разбирам те, много е неприятно.  Аз отговарям директно грубо вече , за щастие моят мъж помага . Последният път, когато ни попитаха , той ме изпревари с отговора, като директно отговори " елементарното възпитание не би трябвало да ти позволява лични въпроси " . От тогава никой не пита 💐

Диди , нека коледата ти донесе най - желания подарък и да не се налага да избираш никоя клиника ( освен за следене на бременност ) 🤞💐

# 438
Здравейте момичета,искам да ви попитам само аз ли съм такава или има и други като мен-постоянно да мисля,че няма никога да забременея?Когато ми наближи датата за МЦ и започвам да се отчайвам и да бъда много тъжна.Вие така ли сте?

# 439
# 440
Honey сетих се за това:

Маргичко мерси, много си мила.
То при нас понеже си има шанс за естествено и си направихме опитите, вече си изичслих и термина Grinning. Ето аз може да не се тествам по 100 пъти, разбирам лесно коя черта е изпарителна, ама винаги си изчислявам термина, ако смятам, че има шанс да е станало през текущия месец. Всеки с номера си Simple Smile

# 441
Одри, не си сама, това и аз го правя Grinning Даже сметнах бъдещия цикъл, че много ми се иска лъвче, та баш сега е момента Grinning

# 442
Одри И аз го правех това с термина 😂😂 всеки Божи месец! Освен месеца, в който забременях наистина..😂

Хъни, веднъж така една позната ме попита мислим ли за деца? Бяхме само двете.. много ми накипя и като започнах да й обяснявам - за извънматочната,за изследванията, за хаповете, за операциите и тя ревна 😳 Много неудобно й стана на горката.. ама като пита - нека знае бе 🤭

# 443
Ехее аз как си лудея, всеки месец съм бременна! ММ даже вече ме е взел на подбив. Вика не остана симптом вече, всеки месец има нещо дето 1000% знам, че е станало. И после ми идва. Grinning
Термин даже не правя труда да изчислявам, смятам наум, знам горе долу за цялата година кога коя зодия се очаква. Абе всеки лудее, просто е въпросът до колко го афишираш. Grinning
Тестове иначе не правя, но може би, защото знам, че при мене няма и да отчете рано рано и си чакам лелята.

# 444
Хейй благодаря Ви, накарахте ме днес да се засмея и да гледам положително на нещата. Ииии от днес от обедната ми почивка - еи как си, добре ли си, болна си била, нещо ще кажеш ли - викам ако има нещо първо на теб ще звънна да кажа.. JoyJoyJoy
Аз във връзка с тестовете все си чакам деня на цикъла и евентуално ако имам три дни закъснение тогава правя, е бях приготвила и за днес, но.. друг път. А относно термина, тайничко си мисля всеки месец - ами ако е станало, ще е еди каква си зодия.. в този месец.. еми мечтая си Heart Eyes А за симптомите дали не се пренавиваме сега като сме в очакване и всяко нещо е симптом, съдейки по себе си, ами иска ни се, може пък да ги уцелим - симптомите Hug

# 445
  • София/Севлиево
Ей не съм само аз дето всеки месец си смята термина Grinning Така ми олекна...Аз много искам още едно раче,ама и на лъвче съм навита Wink

# 446
Аз пък изчислявам какви събития предстоят около следващите овулации, къде ще се прави бебето с две думи и после как ще му разказваме как се е пръкнало Grinning Иначе снощи за сефте пробрахме гела ама нещо много хлъзгава работа при това ползвах половината горе - долу. Снощи викам на ММ "Сега зор да го правим тва дете и после като вземе да ме ядосва ще му викам Ей, затва ли с баща ти се бъхтехме като луди и толкова нерви потрошихме в очакване" Grinning Нали, аз от сега му се карам вече, че все има за какво като му знам родителите на нащо дете !
Иначе снощи 15ти ден имах положителен тест за ову, но след 15тина минути, което значи , че днес втората черта трябва да изкърти първата. Странното е, че този месец типичните ми болки и подуване бяха на 12ти и 13ти ден, а сега нищо тези дни. Абе ще се мъчим още 2-3 дни , ако не се скараме нещо по пътя де !

# 447
Аз този месец вкарах тактиката въздържание 3 дена преди + тест за О и после 3 дена поред. Но тъй като следя О вече 3 месец знам, че + тест ще имам на 17ти и 18ти ден, а О ще е на 19 и така щракахме на 15ти ден сутринта да занулим и след това следобеда на 17,18 и 19 за всеки случай. Усещам си О също така, 2-3 дни започва да ме наболява от растежа на фоликула и на 18тия ден вечерта си ме заболя доста, явно се спука. Добре че бяхме вече щракали. Съответно на следващия ден още в 17ч (добре че свършва рано работа!) подкарах ММ от вратата за крака *буквално* напявайки, айде че яйцето умирааа, последни часовеее, тоя месец е за последнооо после почивка! Grinning
Ще видим след седмица каква сме я свършили.

# 448
Момичета , разсмяхте ме Grinning
Аз не само смятам всеки месец , ами си правя асоциации с други важни за мен дати и все съм сигурна , че ето има съвпадение и ще е станало Joy Ама , после като разбера , че не е и започват новите сметки ... Почти във всеки месец намирам символ , вярвайте , само за Август нямам и нямам наши дати People No Good Миналия път , когато забременях , термина ми беше на годишнината от нашата сватба . За мен датите имат голямо значение Blush

Иви , хванали сте го значи яйцето Grinning дано се е предало без борба Joy Палчета и успех Heart

# 449
Прочетох две,три странички накуп и тихичко се посмях. Колко си приличаме всички. Мислех, че само аз съм луда, смятам кога ще ми е термина без да съм Б, ръчкам ММ покрай всеки тест за О и смятам ако запазя почивка за лятото в кой месец ще съм Б дали ще ми е удобно да пътувам. Ако не беше трагично, щеше да е много смешно Joy Хора сме и минаваме през едно и също. Аз последните години от както правим опити за бебе качих 5 кила и доста ми личат, писнало ми е дс ме питат дали съм Б, и аз винаги им казвам, че сум дебела без оправдание. Ми писна ми да ме питат почти 3 години вече. То бива, ама... досадна работа. От както разбрах, че ще правим ин витро и свалих 3 кила. Явно това с фалшивите симптоми играе роля.

Общи условия

Активация на акаунт