В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 26 679
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Разсмяхте ме с тези термини, но и аз съм така Grinning Даже сега смятах, че ако беше станало този месец, термин щеше да ми е РД на ММ. Уви де...

Иначе ви стискам много силно палци да се е получило на овулиращите момичета Simple Smile)

Аз съм рожденичка днес, но ми е толкова скапано и сдухано, че няма накъде.

# 451
  • София/Севлиево
Лилак,ЧРД.Да си здрава и много щастлива и да получиш това,което най-много искаш и то съвсем скоро!Както и всички ,дето сме се събрали тук на седянка, скоро към отчетните.

# 452
Лилак честит да ти е рожденият ден ❤ бъди много щастлива и позитивна въпреки спънките на живота. Пожелай си нещо силно 🎀 по Коледа стават чудеса.
Мама казва, винаги преди рожденият ми ден, че съм в сатурнова дупка и неможе да се говори с мене. Като ми дойде РД ми се обажда, честити ми и като и благодаря любезно ми казва „ ето виждаш ли, като ти дойде РД и всичко се нарежда”
В този ред на мисли, Всичко ще се нареди Kissing Heart

# 453
Честит рожден ден Lilac. Бъди най-вече здрава. Много щастлива, обичана и съвсем скоро ти желая така дълго чаканите 2 чертички!
Аз термини не смятах, но и аз изчислявах почивките и екскурзиите, кога, какво, защо. Зодиите също ги имах предвид, а хем не вярвам в тези работи.
Много скорпионки сме, нашите са имали забавен февруари Grinning
Джули къде си? Всичко наред ли е?

# 454
Lilac* бъди здрава и много обичана, ценена и благословена, нека всяка твоя съкровена мечта се превърне в реалност.. и не на последно място най - желаните две чертички Flowers Hibiscus
 ПС: Нека всички, които тези дни бяха рожденнички да се чувстват поздравени Hug

# 455
Здравейте мили момичета, имам въпрос към вас. Гинексид капсули пречат ли на бебеправенето според вас? Някой приемал ли ги е в такъв период?

# 456
Лилакче , честит рожден ден :* Бъди много , много здрава , щастлива , успешна и обичана жена и майка Heart
Пожелавам ти прекрасни чертички като малко закъснял подарък Hug

# 457
Здравейте мили момичета, имам въпрос към вас. Гинексид капсули пречат ли на бебеправенето според вас? Някой приемал ли ги е в такъв период?

До колкото ми стана ясно от състава му мисля че нама какво да навреди  "Състав: полусинтетични глицериди, маслен екстракт от хамамелис, маслен екстракт от лайка, витамин Е ацетат, хлорхексидин диглюконат.'
Успех Simple Smile

Лилаче , честита да си и здрава Heart нека най - голямата ти мечта скоро бъде в ръцете ти Heart

# 458
Здравейте, момичета.
Първо, честит рожден ден на Lilac!

Искам да попитам тези, които са по-вещи в измерването на базалната температура (тъй като аз не я следя по принцип): тази сутрин усетих че ми е някак отпаднало и топло и реших да си измеря температурата - оказа се 37.6C. Като станах много ми се зави свят и трябваше да се хвана за нещо, за да не падна. После пих едно кафе и сега се чувствам нормално, но май още поддържам температурата. Според календара ми, съм около седмица след овулация и седмица преди М. По принцип много рядко боледувам - веднъж на няколко години сигурно.

И сега, в духа на разговора за въображаемите симптоми Blush, как бихте изтълкували тази температура?

# 459
Здравейте момичета, не съм писала много време някои сигурно ме помнят. Ееееми теста има 2 черти... с единствен опит  на 31 ви октомври.... Даже бяхме спряли опитите ,че малко се бях разколебала. Grinning  Супер различно се чувствам от първия път.... въобще не очаквах да стане от веднъж.Явно наистина като не го мислиш става. такъв зверски ПМС имах ,че бях сигурна ,че ще дойде....  Запазих час за понеделник на преглед дано всичко е наред.

# 460
Честито, Janetm! Нека всичко да мине гладко и скоро да се радваш на бебче!

# 461
  • София
Честитоо!Успех!

# 462
  • София
Лилак, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, щастие, любов и сбъднати мечти!
Честито, Janetm!

# 463
Здравейте момичета, не съм писала много време някои сигурно ме помнят. Ееееми теста има 2 черти... с единствен опит  на 31 ви октомври.... Даже бяхме спряли опитите ,че малко се бях разколебала. Grinning  Супер различно се чувствам от първия път.... въобще не очаквах да стане от веднъж.Явно наистина като не го мислиш става. такъв зверски ПМС имах ,че бях сигурна ,че ще дойде....  Запазих час за понеделник на преглед дано всичко е наред.
Човеееек Grinning Честито!

# 464
Lilac*, честит рожден ден! Вярвам, че следващият месец ще е твоят Heart

Общи условия

Активация на акаунт