В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 26 670
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Janetm честито!
Lilac честит плазник-жива,здрава и сбъдване на мечтите ти желая.
Иначе и аз редовно изчислявам термин,оглеждам легълца,дрешки и др. вече си мислех,че съм луднала,но ме успокоихте

# 466
26 страници, викам си , че изскочи някой плюс

Лилак, Честит рожден ден ! Толкова скорпиончета, дано всички успеем да си направим подарък този месец +++++

Janetm Честито!

Аз смятам термин също всеки месец, абе признавам си , че отдавна бях сметнала за всички хахахаха зодиите следя Хахаха.  Сега съм си позитивна , както казах много вярвам в този месец ! Ако пък не , позитивна съм , че Февруари наближава , а тогава ще имаме " годишнина " от бебеправенето, нали мечтата ни беше скорпион , че цялата къща да сме Хахаха

Очаквам докрая на месеца много плюсове ! 💐🤞🙏

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 16:58 от Sisi 🦂

# 467
Janetm честито! Лека и безпроблемна бременност Blush

# 468
Честито на виделите 2 черти!
Честити да сте всички рожденици! Бъдете здрави и сбъдвайте мечтите си.
Видях, че по-назад сте обсъждали утрогестана. Възможно ли е като го пия вечер и на утре да ми е лошо цял ден?

# 469
МамаНаПринцеса, при теб сигурно действа комбинирано с бременните неразположения. Орално ли го приемаш? При мен, въпреки че вчера ми го смениха от вагинално на орално, смятам от утре сутрин да го поставям вагинално, а вечер да го пия, защото още един такъв кошмарен ден като днес не ми се кара. Едва седя на работа, трябва да се стегна някак и да се прибера с колата тази вечер.
Lilac, честит рожден ден! Желая ти най-късно на следващия да сте +1 член семейство!
Janetm, честито! Лека бременност до финал ти желая!

# 470
Janetm, честито! Лека и безпроблемна бременност!

Мама, да, утрогестана, когато се приема през устата има отношение към много неща за разлика от вагиналното му приложение - влияе на кръвното/сваля го/, влияе на кръвосъсирването също.
Може да предизвика световъртеж, отпадналост, повръщане.
Аз го вземах само вагинално от самото начало (7-ма седмица) в момента още го приемам вагинално (24-та)  и нямам проблем със странични ефекти. Обсъди с АГ дали не може да смениш метода..
Аз веднъж взех 2 през устата и после имах чувството, че умирам..😢

# 471
Първо беше вагинално, но това постоянно седене с дамска превръзка, защото яко изтича, ме притесни. Когато повече време ползвам дамски превръзки, ми започва постоянно течение. Затова реших да го пия и с тази цел (заради неразположенията) вечер го взимам, за да мога веднага да си легна и до утре да му са "поотминали" страничните ефекти.

# 472
Ее , то няма пълно щастие с утрогестана 😂
Трябва да се примириш с едно от двете.. 🤷♀

# 473
Ех, ще си ходя като пияна кокошка тогава.

# 474
,, Lilak честит празник,здраве и много сбъднати мечти. Janetm честити две чертички- лека и без притеснения бременност.
Щрака ме си тоя месец по план, но да видим, ще и дойде ли на ум на лелята че часовника ми много силно трака и е крайно време да ме пропусне.За смятането и аз смятам,явно сме си мазохистки, всеки месец 14 дни до МЦ са като филм- то гадене,подуване,замайване, луда работа.

# 475
Привет, дами! 💞
Лилак, честит празник! Жива и здрава о много скоро с добри новини!
Жанетм, честито и до финал!
Аз нямам какво ново да споделя и не пиша често. Но една приятелка днес ми изпрати снимка на тест, който според нея е положителен. Аз не виждам нищо, но знам, че тук много момичета виждат бледи черти. Та ще прикача снимката. Казах на момичето, че ще питам тук. Тя естествено ми даде своето позволение

Скрит текст:
Скрит текст:

С АГ решихме като ми дойде на 25 да не започвам ОК. Та това беше - 3 месеца на Диане. Ще видим дали ще ми се появи овулация. Гледахме яйчниците как са. Левият е по-добре, но и на него си има кистички.

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 18:58 от Jаsmin

# 476
Аз не виждам нищо на този тест.

# 477
  • София/Севлиево
Тц,нищо не виждам и аз...

# 478
И аз не  мога да видя 2-ра чертичка

# 479
Благодаря, че се отзовахте, момичета 😊 Тя е много скарана с технологиите и хич не ще да се регистрира тук. А и като я знам на какви неща е способна... 😀 Информационно-технологично затъмнение.
Меги ми се губи нещо. 💖
Аз искам да попитам тези от вас, които са ги стимулирали - какво пихте?

Общи условия

Активация на акаунт