Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е консистенцията на фертилния гел и как се използва?
Каква е молитвата, която се обсъжда във форума?
Какви са препоръките за лечение на безплодие, обсъдени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е консистенцията на фертилния гел и как се използва?
-
Каква е молитвата, която се обсъжда във форума?
-
Какви са препоръките за лечение на безплодие, обсъдени във форума?
-
Какви са препоръчителните дози фолиева киселина?
-
Какви са препоръчителните дозировки за прием на дуфастон и какво да се направи, ако няма менструация след спирането му?

Чак след това прочетох, че се пуска с Естрадиол, общо взето образовам се постепенно 
ММ още ми е черен, ама бебето си го искам

Въпреки че го очаквах този месец, не мога да скрия че съм разочарована. Не сме били най - активни с бебеправенето, мисля изтървахме и овулацията (тъй като се случиха неприятни събития в семейството ми и нямахме време за нас), ноо вече чакам да ми свърши и се запасявам с тестове и започвам стриктно да се следя
АГ ни каза да си починем от опитите, този месец след БХ, е май сме го послушали (без да искаме).
Не знам в кой момент ще избухна и на кой ще си го изкарам, а бе хора вие друга работа нямате ли си?? Като се сгодихме ама как сега къде ще живеете, купихме апартамент, ама сега сватбата/бебето, като съобщихме за сватбата - ама защоо така бързо да не си бременна, сватбата мина - ами аиде де кво чакате? Много се извинявам за дългия пост и за това, че ви товаря по някакъв начин, но ми идва в повече това напрежение и имах нужда да го излея пред някой.