В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 26 639
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
SmileSmileSmile
Rochellka, смях се с глас на това видео!
Благодаря за споделянето!

# 571
Одри, не е настинка. Продължава доста време вече. Не правим по-често от 4-5 пъти в месеца.
Моля ви препоръчайте добър гинеколог в София?

# 572
Ааа Уайлд, щях да кажа, не е чувал, защото не е спал с мене Joy, но така де, не е чувал ММ как го подкарвам към спалнята, такива фрази му ги мятам редовно. Хем ми е смешно, хем малко ме е срам. Ще се коригирам леко, че съм станала all business.

По този повод:

E не, уби ма! В 10сятката! Joy

# 573
Рочи и на мен много ми хареса Simple Smile
Глоу каква ти е фантазията, защо мислиш че така се е получило ?

# 574
  • София/Севлиево
Гледам 5-6 странички изписани,пък си имаме бременелка-честито,страхотни чертички на теста,лека и безпроблемна бременност.
За тромбофилиите-масово се изследват генетичните(и моите са такива),но има и придобити(след втория аборт докторът ми изследва и тях,но т.к.там нищо не се откри не съм задълбавала в четене).
И аз нещо май се опитвам да се разболея-лека температура и болки в гърлото,ама дано ми се размине ангината,че през 1-2 години ми създава големи главоболия.И това боледуване започна,когато почнах да се занимавам с инвитрото-все се чудя дали не ми скапа имунитета...

# 575
Скрит текст:
Гледам 5-6 странички изписани,пък си имаме бременелка-честито,страхотни чертички на теста,лека и безпроблемна бременност.
За тромбофилиите-масово се изследват генетичните(и моите са такива),но има и придобити(след втория аборт докторът ми изследва и тях,но т.к.там нищо не се откри не съм задълбавала в четене).
И аз нещо май се опитвам да се разболея-лека температура и болки в гърлото,ама дано ми се размине ангината,че през 1-2 години ми създава големи главоболия.И това боледуване започна,когато почнах да се занимавам с инвитрото-все се чудя дали не ми скапа имунитета...

Ели, а какво изследване се прави за придобити тромбофилии, то е различно ли? Аз пуснах само като генетични, сега чакам резултат, но не ми разясниха, че има и придобити. Пффф, аман от това самообразоване, дето ми се налага до о правя нон стоп..

# 576
  • София/Севлиево
Ами вече и аз не помня,то бе 2016-та,но ми се върти нещо от рода на антифисфолипиди и ТЛА(тромбоцито-левкоцитни агрегати)...

# 577
Честито на Пухчето! Такива хубави черти! ❤🤗 Честито и до финал!!
Валери, аз моя прогестерон като изследвах беше към 23, но аз го изследвах 8 дена след положителни тестове за О. Твоят резултат е направо като за бременна в началото. Прави тестове за О. Те са голям ориентир, защото 14 дена след това винаги настъпва М, освен ако няма дефект в ЛФ де. Аз не бих изследвала прогестерон, ако поне не съм засякла О. Какъв ти е цикъла по принцип? Редовен ли е?

# 578
Пухче, честито и от мен! Всичко да е наред и до финал 💗

# 579
Честити две чертички, Пухче! Желая ти лека и успешна бременност ❤
Валери, този прогестерон мирише на бременност! Моят беше така 7 дни след овулация 😊 желая ти две чертички 🌼🌼🌼

# 580
Честито, Пухче! Желая ти лека бременност и до финал!

# 581
Calinista, беше ми супер точен цикъла-на 28 дни, овулацията си усещах, около 13-14ден, от 3 месеца обаче нещо тотално се обърка започна да ми идва 10 дни по-рано, постоянно напрежение в гърдите,  нервност... Тази вечер заради високия резултат се обадих на ендото, за щастие той беше дежурен в болницата, показах му резултатите и реши да ми види яйчниците, според него на десния яйчник има неотделен фоликул, а другия целия е поликистозен, според него от там е високия прогестерон, странното е че преди 4 месеца, т.е преди да започнем опитите бях на гинеколог и там доктора не видя поликистоза.
Трябва наистина да започна да си правя тестове за ову, може пък изобщо да нямам... Знам ли...

# 582
Валери , ендокринолог ли ти гледа яйчниците? Не че нещо, но според мен трябва да те види АГ. Не е съвсем компетентно мнението на ендокринолог по отношение на такива проблеми. Знам ли..
Другата причина за висок прогестерон е киста на жълтото тяло. Но аз ти пожелавам да е бебе ❤

# 583
Да, другата седмица ще отида на АГ, ендокринолога ми ги гледа един вид за да ме успокои, че изтересвям...

# 584
  • София
Пухче - честито, страхотни чертички!
Мама - стана ми интересно - ти имаше ли подобрен проблем при първата бременност? Аз нищо не разбирам от тези мутации, те във всеки момент ли могат да се отключат?
Ив - а дано да си права за температурата.
Меги и Джули, а и Рейв ми се губят?
Ние приключихме с щрак засега, този път бая погоних ММ, той снощи много ми се смя като ги попитах "Занимава ли ти се пак"Simple Smile Каза, че по-страстоубийствена покана не е получавал досега!

Тук съм !
Нищо ново няма при мен...
Пия си Еутирокс-а и скоро ще пускам пак ТСХ.
Направих бърканицата, но ММ отказва да я яде. Яде я около седмица, повръщало му се от нея, ставало му гадно и вече не иска и да чуе. Та стои пълната купа, ще го почакам още малко и я изхвърлям. Ако иска. Не мога да се боря за всяко нещо.

Таблетките за сън грам не ми помагат, продължава се с моето събуждане
в 4-4.30 всяка нощ...
От седмица имам и зверско главоболие всеки ден + някаква болка в гръдния
кош /или по-точно тежест/ при вдишване... Какво е, не знам, ама дано отмине.  

Мисля от утре да започваме с щракането, въпреки че е малко рано. Този месец съм решила да ходя на фоликулометрия.

Wild boys mom, мнооого се радвам, че не си се отказала,
както си мислеше Hug.

Честито на бременните момичета и добре дошли на новите Flowers Cherry Blossom...

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 00:24 от rave

Общи условия

Активация на акаунт