В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 26 242
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Пухи, честито!
Високият прогестерон и аз не знам от къде идва. Два месеца подред бях с над 100, при мн по-ниски референтни. Имаше О, тъй като правихме фокикуметрия, ама и не забременях де 😁

# 586
Рейвче описваш симптомите на стреса Stuck Out Tongue Winking Eye
Започни да пиеш мелатонин вечер и магнезий, за да ти се успокои нервната система. Започни йога, спорт. Опитай да се абстрахираш от ядовете. И аз бях така, спрях кафето и съм на класическа хомеопатия. Много ми помага. Сега ще търся време за активен спорт. За момента имам време само за активно щракане, но и това е спорт :joy
Чай от маточина вечер много помага или мента, глог и валериана на капки.
Честито на бременелките, на другите успех! Прегръщам ви!

# 587
Благодаря на всички вас мили момичета!Днес бях на лекар и се видя сакче.Сега остана да тръпнем още седмица поне да видим и сърчице.
Кийпче този път пробвахме 7 месеца.Историята ми не е много приятна до момента -два аборта,но се надявам че вече всичко ще е наред тъй като уж разкриха,че при мен враг е тромбофилията.
Мама и аз още от утре искат да ми почват инжекциите фраксипарин и съм меко казано притеснена как ще са и то толкова време,но съм готова на всичко само този път всичко да е наред.

# 588
Пухче стискам ти палци всичко да е наред! Flowers Four Leaf Clover
Мили дами искам да споделя нещо. Много съм очарована от приложението, което ползвам за календар. Казва се Моят Календар с червено цвете. Направо е като часовник точен. Всеки път когато ясно усещам симптомите на О точно той ден ми се пада по календара. Например днес ми показва че е първи ден от благоприятните ми дни и точно днес ми тръгна ЦС. А при Вас как е?

# 589
Puhche, честито! Спокойно, аз днеска сложих 127-мата си инжекция 😂
С всичко се свиква в името на бебето!
Пожелавам ти прекрасен финал!🍀

# 590
И аз съм много доволна приложението моят календар.
И при мен отчита точно...колкото по дълго въвеждаш данни толкова по-точно става.Първоначално са средни изчисления,а по-късно(след няколко месеца) ги преизчислява спрямо това,което е записвано.
Пухче стискам палци Flowers Four Leaf Clover

# 591
Puhche, честито! Спокойно, аз днеска сложих 127-мата си инжекция 😂
С всичко се свиква в името на бебето!
Пожелавам ти прекрасен финал!🍀

Пожелавам ти същият прекрасен финал.Стреснах се в началото защото тя ми говори,че ще ми влива имуно нещо си,да пия вит.д и още три вида хапчета плюс инжекциите..малко множко и стресиращо ми дойде,но ще слушам и изпълнявам.Утре ще е 1 вата ми инжекция 😊😚

# 592
Малко късно, но да се включа . Ние сме на почивка, хвърлих набързо око на коментарите ( ще дочитам )

Puhche , Честито, дано този път всичко е безпроблемно до финал !

Rave 💐🙏❤ Дано скоро се поуспокоиш и всичко да бъде наред !

Ив нека интуицията ти за този месец е на прав път!

Въобще на всички! Малко остана до края на месеца , време е да имаме плюс всички 🙏🙏🙏💐💐💐💐💐

# 593
Добро утро от мен. Включвам се да ви кажа, че в момента в ония сайт с черния петък има Изследване на АМХ + ултразвук за 7лв и спермограма за 110 от Щерев. Аз вчера си пуснах АМХ и затова май няма да се възползвам, но за СГ се чудя . За Щерев съм чела, че там са най-лоши спермограмите.

Иначе да се похваля, най-накрая успях да преборя ТСХ - 1.64 !!!! Днес чакам АМХ да видим.

Прекрасен Черен Петък ви пожелавам !

# 594
Добро утро!
В този дъждовен ден се разписвам с леля.
И съм болна. Явно в 9 от 10 пъти температурата означава просто, че човек се разболява...
Продължаваме напред..
Поне е петък Simple Smile

# 595
  • София
Добро утро и от мен!
Бях се настроила за тест утре, ама така рязко ми се зави свят и ме сви корем, че май май няма смисъл....

# 596
Добър ден и от мен.

Влизам да се отчета. Бях на преглед и е сигурно, че този цикъл няма да има ЗЕТ. Сдобила съм се с полип + видя се и течност в матката. Днес ми е десети ден от Ц. Не се очаква и да имам О този месец въпреки, че пих Летрозол.
Разбрахме се да изчакам и при следващ цикъл да видим как ще действаме. Каза, че има вероятност този полип да изчезне сам.
Та въпроса ми е: Някой има ли представа как мога да му "помогна"?

Мисля да започна да пия Витекс. На коя фирма ще ми препоръчате и какточно го пиете?
Някой чувал ли е за тибетска гъба кефир?

В момента пия само масло от бял равнец и Омега 3.
Може и на лични. Благодарско ако някой ми отдели време и има опит в това.
Приятен ден и внимавайте с покупките Wink

# 597
Марианка само по 1 тема мога да помогна.
Прикачам снимка на най добрия вариант Витекс. Това е новата опаковка. Може някъде да е със старата, няма проблем. Въпросът е марката.

# 598
И аз пия този Витекс. Пият се 2-3 табл. дневно след храна.
Кефир съм пила преди години, но честно казано не знам каква е връзката с гинекологични проблеми. За другото не знам...

# 599
Аз юе помогна с друг въпрос. Гъбата - кефир. Майка ми я пие от поне 15 години, непрекъснато се разраства и тя дава на много колежки включително и мои. Аз съм я пиша преди време, не си я правя, защото е занимавка, но когато съм у тях винаги си сипвам. На мене ми е много вкусна, и бих я пиша всеки ден, ако има кой да ми прави Hug мога супер подробно да ти обясня как се прави, но е ангажимент всеки ден. За ползите, бе знам дали има доказателства, но всеки който я пие ( от тези на мама дето е давала) вече години си я правят и само я хвалят как им помага за какво ли не. Но, за нещо конкретно, не знам, най-общо имунитета.

Общи условия

Активация на акаунт