В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 26 610
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте, дами!

Ро, страхотна тема, както се и очакваше ❤ Много е готино да се видиш на първа страница!

Аз ви чета редовно, то даже тук е по-интересно, отколкото в отчетната ни тема, нищо че там са МамаНаПринцеса, Кайлийн и Николова_03... Събрали сме се! Би трябвало и Пеони да цопне, но я няма още.  Може би, защото все още ни е много рано и някак си няма какво да се пише, знам ли... Не сме и твърде много там за сега.

Аз си чакам прегледа на 19ти (още само 9 дни!!!!). Калявам си търпението хахаха. Не знам как не съм отишла още някъде да ми надничат вътрешностите. Някак си, мисля си, че всичко е наред и ще чакам да видя направо и сърдечен ритъм, като отида.
Постепенно започват да ни завладяват разни вълнения, даже и ММ започва да си помечтава малко. Той реагира много дебилно като му казах, щото го бях лъгала няколко дни докато му кажа и после вярваше повече на лъжите 😂😂
За разлика от Кейлийн, аз като го видя гол, му скачам! Хормони, какво да се прави.. 😁😁😁
Направили сме план (поне аз, де) в каква поредност да казваме на близките, след като мине прегледа. ММ много се изнервя, че правя план на всичко, но аз имам сериозен проблем с контрола и не се случват нещата под мое дирижиране, направо откачам.

Стига толкова съм ви занимавала с мен! Стискам палци на всички ви - Бъндъл, чакаме да кажеш резултат и да идваш и ти при нас!
Джули, и теб те чакам след тази стимулация, нищо че е хипер!
Ре-борн, приятна почивка от бебеправенето ти пожелавам и от януари - с нови сили!

Желая ви хубава неделя! ❤❤❤

# 61
И аз цоп макар и със закъснение. Ро чудеса сътворява ♥️
Виртуални Приятелки приготвила съм ви една картичка с пожелание , дядо Коледа подарява РУСАЛКИ както каза една мила принцеса - значиииии тя ще си има русалчица ♥️

Във вторник съм при док , дано даде зелена светлина и да си мрънкам по-често при вас, чееее направо ме забравихте тези 3 месеца 🤣🤣🤣

# 62
Здравейте Simple Smile) Тинти, скачайте в борбата пак!

Аз нали казах, че сме изпуснали овулацията този месец, Та дори и не се надявам😁 Но май овулация дори не е имало. Толкова безсимптомни дни до лелята ме помня да съм имала. То по принцип гърди болят, подувам се, а сега едно голямо нищо! Такива ли са ановулаторните цикли?

# 63
Честита неделя! По ред на номерата:
Ро - отново прекрасна тема, замисли ме с тази молитва, че може би трябва да съм по-смирена, а не да поставям дедлайни и да се гневя на вселената за всеки неуспех!
Бъндъл - успех! Това ни трябва, плюс с откриването на темата! Желая ти успех!
Джули - съжалявам, мила! Август като ходих на преглед в Бг чаках с една жена (лекарка при това), която я бяха хиперстимулирали, много ми се оплака горкичката, чувстваше се ужасно. Сега какво следва при теб? Аз по тази причина много се чудя дали да взема този Кломифен/Клостил Бегит (изписан от Бг лекар). Според южноафриканския репродуктивен специалист, който посетих, няма никакъв смисъл, тъй като аз фуликули имам много и те си растат, та това не би ми помогнало по никакъв начин. Ако някой има опит с това лекарство, моля да пише тук или на лични.
Момичета - според вас на какво би могъл да се дължи съкратен и значително по-оскъден от обичайното цикъл вече 2 месеца? Странна работа?
Хубава седмица на всички:hibiscus:

# 64

Аз нали казах, че сме изпуснали овулацията този месец, Та дори и не се надявам😁 Но май овулация дори не е имало. Толкова безсимптомни дни до лелята ме помня да съм имала. То по принцип гърди болят, подувам се, а сега едно голямо нищо! Такива ли са ановулаторните цикли?

И аз съм така този месец и ми минават абсолютно същите мисли..

# 65
Чудна тема , както винаги **
Born, ще липсваш! И при мен го има същото, което описваш-това обвинение и пуфтене за дреболии ...много ми е неприятно, също не съм такава и би било много жалко да си скапем отношенията, вместо да се сплотим. ММ ме усеща и знам, че несъзнателно го мачкам по този начин .  Само че пауза няма да правя, а просто ще действам до целта -бебе ще има и то скоро , както и да го направим .
Пожелавам ти успех каквото и да решиш .

# 66
  • Dope Reach
Меги, и да си в отпуска, наминавай. Освен ако имаш нужда да се дистанцираш, тогава разбираме. Hug
Ikigai, добре дошла!
Лайлакче, по логиката, която се шири в нашата темичка, много е вероятно в точно този ановулаторен месец (ако наистина е такъв) да ти е успехчето. Пък и тази липса на симптоми... Ще се надяваме тихичко. Wink

# 67
Точно това щях да казвам и аз - липсата на симптоми е най-големия симптом за Б, поне това ми е направило впечатление от момичетата тук. Blush Стискам палци да е Б!
Скъсяване и изместване на цикъла при мен обикновено се получава при смяната на сезоните. Аз с това го свързвам.

# 68
  • София/Севлиево
Клостил е много гаден като се предозира.Преди 7 години ми отключи ужасна паник атака в метрото-щях да умра.И от тогава го отказвам.Другата му алтернатива е Фемара/Летрозол,но и тя има кофти ефекти след дълго взимане(в момента съм с този медикамент и вчера щях да умра,но за щастие вече изпих колкото трябва и сега чакам прегледа в сряда-13.11 и дай боже трансфер на 19.11).Та ако има как да минете без тези лекарства по-добре.
Днес бях на пазар из Ринг мол и имаше училище за бременни-пожелавам на всички скоро и ние да посещаваме подобни мероприятия.

# 69
  • София

И аз съм така този месец и ми минават абсолютно същите мисли..

И аз така...дори цервикална слуз на видях.

# 70
Аз ЦС си имах богато 😀 в продължение на седмица беше, Та не съм много сигурна ако е имало ову, кога точно. Имах един (уж)положителен ову тест, ама вече за нищо не съм убедена. Кот’ тако’а!

Борн... наминавай, ще липсваш Sad

# 71
  • Dope Reach
Ех, този уикенд... Не ми е същото да влизам и да не виждам поне 20 нови отговора. Wink

Скрит текст:

# 72
Здравейте , момичета !
Днес ми е 16 ден и теста за О е покъртителен ... обаче аз още от сутринта усещам пробождане и напрежение в яйчниците . Та се чудя , ако тест днес е + , защо имам чувство , че в момента съм в О ? Нали настъпва поне 12 часа след положителен тест ?

# 73
  • Варна
Мери, болките в яйчника ще спрат, когато яйцеклетката се отдели, вие си действай те Simple Smile Успех!
Стоя аз и си мисля, пускат мъжете ни СГ, определят се много показатели, но реално погледнато никой не знае какво е качеството на нашите яйцеклетки, освен ако не се стигне до пункция и ин витро. Просто си разсъждавам, че както качеството на яйцеклетките всеки месец е различно, така е и на сперматозоидите, и това, че 1-2 СГ през месец не са ок, не означава, че няма да има промяна в положителна посока след 3 м., защото толкова е периода на новата сперматогенеза. Много зависи през това време как е живял мъжът, пил ли е лекарства, движил ли се е достатъчно, колко алкохол и тютюневи изделия е употребявал.

# 74
Момичета минавам само да ви пожелая хубава седмица с по -малко работа, на работещите, на бременелките повече слънце и хубави разходки.

И да напомня,че днес е Св. Мина. Нека му се помолим за рожбичка. Нека ни изпрати по една, по две на всички борещи се за това. 🤱🍀🤰🏻👏🏼

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 07:55 от yoanna789

Общи условия

Активация на акаунт