В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 26 659
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Ехааа Мери, твоят тест е наистина покъртителен! Моето най-голямо насищане беше такова, дори не съм сигурна дали да го смятам за положителен, но след това започнаха да избледняват.

Тестовете бяха в събота, като вечерта и вчера се разписахме и мисля вече да минаваме в режим чакане, че нещо в повечко ми дойдоха креватните упражнения Grinning Аз отново нямах никакви признаци на овулация, нито ЦС, нито придърпвания, нищо. Мери, според мен си действайте докато избледнеят тестчетата.
Arven_89 и аз това си мислих. Мисля си, че ако има проблем, той ще е при мен. Аз се опасявам, че може изобщо да нямам овулация. Като гледам докторите какви грешни заключения правят има ли няма ли О, вече не виждам смисъл и при доктор да проследявам.
Борнче, почивай, но не ни оставяй Hug
Джули, как си?
Кийпче, аз си пуфтя и мрънкам за дреболии по принцип и моя сега не усеща голяма разлика Grinning
Манди, казахте ли на децата?
Лилакче, аз така преди време се оказах бременна при такава липса на всякакви симптоми. Стискам палци Hug

# 76
Добро утрооо!
Момичета и аз чакам О днес или утре, ще вървим заедно!
Ама не спирайте да щракате като стане отрицателен теста! Точно в този момент сте в О дефакто! Щрака се 3 поредни дни от положителен тест. Моля вииии Grinning раздайте сееее!

# 77
Добро утро и от мен! Снощи какво стана не знам, ама будувах от 3 до 5... И сънувах някакви супер странни неща😁

# 78
Момичета , бясна съм ... плача от яд Sad  Вчера на този хубав тест , се скарахме и той заспа като пън ... изпуснахме момента ... малка надежда ми остава за някой оцелял войник от предната вечер , но едва ли ...
Чакаш я , дебнеш я тая овулация и накрая - греда  😡

# 79
Щрака се 3 поредни дни от положителен тест. Моля вииии Grinning раздайте сееее!
Значииии тъкмо мислех да почивам, ама така като казваш, ще има раздаване и тая вечер Grinning
Мери, хайде сдобрявайте се и действайте днес. Би трябвало след този тест днес да е идеално времето за опит. А както каза Ивчето и утре.

После тричките, а сигурно и други, ще тръпнем в очакване заедно Hug

# 80
  • София
Момичета , бясна съм ... плача от яд Sad  Вчера на този хубав тест , се скарахме и той заспа като пън ... изпуснахме момента ... малка надежда ми остава за някой оцелял войник от предната вечер , но едва ли ...
Чакаш я , дебнеш я тая овулация и накрая - греда  😡

И ние така в петък както си бяхме в супер отношения, се скарахме и не си говорrхме 2 часа...но на същата вечер по мои изчисления беше ден, в който със сигурност трябваше да действаме, мисля тогава ми беше овуто….и да видиш как бързо се сдобрихме...не могат да се изпускат важните моменти...Simple Smile))

# 81
Момичета , бясна съм ... плача от яд Sad  Вчера на този хубав тест , се скарахме и той заспа като пън ... изпуснахме момента ... малка надежда ми остава за някой оцелял войник от предната вечер , но едва ли ...
Чакаш я , дебнеш я тая овулация и накрая - греда  😡
И ние бяхме така този месец.. затова съм убедена, че съм изпуснала Sad Не е късно и днес да опитате, Мери!

# 82
Ах, Мери колко месеци заминаха така нелепо. И когато не е важно прекрасни отношения. Знам как се чувстваш. Просто нямам думи!!!

# 83
Мери, не отписвай днешния ден! Аз имах 3 поредни дни +, а действахме първите два дни подред, един почивка и на 4я ден при - пак пуснахме войници. Оказа се много добра стратегия 😄. Действайте днес и след 2 седмици ни покажи хубавите си чертички. Стискам палци! 🍀😘

Бъндъл, пожелавам всичко да е наред и скоро да прочетем цялата история! 💞
Борнче, почини, но не забравяй темата - ти си един от слънчевите хора тук! 💖

Ивче, по-рядко влизам да чета и ми ае трупат дни да наваксвам, но ви следя и чакам всички да се преместите в отчетни! Исках си ги сините гащи и съм много щастлива за сега. Дано да се потвърди на 100%, защото още не е напълно сигурно. 💙

Момичетата, без симптоми - може и от това хахаво време ви се губят симптомите... Това според мен е много голям фактор, който много често и на мен ми е влиял. Дано има и изненади! Wink

# 84
Оооо Мери СПОКО! Aко тестът ти е от вчера, днес е перфектно време! О настъпва от 12 до 48ч след + тест и след това живее още 12-24ч, а някои доктори дори разтягат до 48ч.
Така че днес и утре дори- щракай!!! Са ще видиш как ще стане точно тоя месец!
Тикълс и ти, никаква почивка...
Аз чакам днес следобед да видим какво ще покаже тестът, но от вчера ме почнаха симптомите та съм обнадеждена. Имам и малко гелец.. Joy

# 85
Здравейте и от мен в новата тема ! Поредният мастърпийс на Rochellka ! Simple Smile
Mery, и моите тестове за Ову са такива положителни и все се чудя кога е баш момента, защото болките са ми през целия ден и вечера като излезе положителния тест имам чувството, че е точно тогава овулацията , а не след 12 - 24 часа.
На мен вчера ми и свърши М, но лошото е , че от снощи ММ го тресна някакъв вирус и хич не е в кондиция за бебета. Ама му казах, че докато не е припаднал , значи няма да се измъкне Simple Smile
Иначе сега уикенда изненадващо ни гостуваха братовчедка ми с мъжа й и двете й дечица - на 10 месеца и на 3 години ! С ММ се видяхме в чудо с тези малки енергийни хали ! Май и идея си нямаме в какво ще се забъркаме като успеем да преборим етапа на бебеправенето ! Също така установихме, че апартамента ни хич не е чайлд-френдли , а кучето ни ще го играе био прахосмукачка като дойде бебето. Постоянно ходеше да краде храна от ръцете на децата ! Голяма веселба ще бъде ежедневието ни Grinning

# 86
Ах този гелеЦ 😂
Снощи щракнахме ей така за кеф и по едно време ММ вика "-Абе я дай малко от този гел."
Хареса му,  не че на мен не ми хареса де 🤭.
Ние пък се скарахме след О , 2 дни не си говорихме. Много бавно ми тече времето , искам още сега да си направя тееесстттт 🙄

# 87
  • Dope Reach
Момичета, караниците нямат общо с щракането. Вие пак си бъдете скарани, ама щракайте, на запад казват, че най-горещ бил ядосаният кекс. Grinning

# 88
Опуснах сутринта, нооо  желая ви прекрасна седмица!!!

Някой спомена липса на симптоми, няколко приятелки се оказаха бременни точно в този месец! Стискам палци 💐

Ив и още някой спомена ову КЪСМЕТ МОМИЧЕТА 💐 Аз имам поне около седмица до моята. 

Джули, дано поне с работата си се поуспокоила. Преди няколко месеца драстично смених положението с моята ... мисля добре ми се отразява за сега.

Re-Born 💐

Много пъти за тези 10 месеца опити все намирам за какво да се скарам около ову.... И се усещам след това .. признавам си, тогава се правя на ни лук яла, ни мирисала и се извинявам бързо, бързо 😁

Най - накрая отивам към Адела да взема резулатите от СГ , супер притеснено ми 🙏

# 89
Благодаря ви момичета , но мисля , че месеца е аут ... бодежи имах вчера през деня , а снощи в 3 се събудих от силна болка в яйчниците . Явно тогава е била О . Хипотетично , ако довечера съм 10 се сдобрим , вече ще е късно . Аз хич не вярвам на повече от 12 часови О ... Толкова ясно и силно я усещам , че и аз като Локо съм убедена , че моята О е в деня на хубавия плюс , а не по-късно ... Яд ме е много , но при свършен факт освен да кажа , надявам се на другия месец 🤷♀

Общи условия

Активация на акаунт