В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 26 243
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета! Честито на бременните и късмет на всички!
Аз в сряда бях при моето АГ за ЦМ и да види СГ не беше очарована от видяното, но поне бях подготвена за това Simple Smile сега ММ трябва да иде на уролог, каза че най - вероятно има инфекция, също иска да пусне и еякулат. Та това е при нас накратко Simple Smile сега чакаме да дойде часа при уролога да видим какво следва Simple Smile

Пожелавам ви приятен уикенд!

# 601
И аз пия този Витекс. Пият се 2-3 табл. дневно след храна.
Кефир съм пила преди години, но честно казано не знам каква е връзката с гинекологични проблеми. За другото не знам...
Откъде ти е инфото да е след хранене витекса?
Аз сутрин го пия на гладно, че основно така намерих инфо че се пие. А второто хапче следобед както ми падне. Нищо не пишеше на опаковката...

# 602
И аз пия този Витекс. Пият се 2-3 табл. дневно след храна.
Кефир съм пила преди години, но честно казано не знам каква е връзката с гинекологични проблеми. За другото не знам...
Откъде ти е инфото да е след хранене витекса?
Аз сутрин го пия на гладно, че основно така намерих инфо че се пие. А второто хапче следобед както ми падне. Нищо не пишеше на опаковката...
АГ-то ми беше казала така. Сега ме накара да се замисля, трябва да видя опаковката пак...

# 603
На моите опаковки витекс, независимо от коя фирма, винаги е пишело след хранене, и аз така го пия.

# 604
За какво се взима този Витекс, момичета ?

Марианка мисля си, че ако се знаеше как да се помогне на полипа да се махне, нямаше да се стига до операции, може би зависи от полипа, стискам палци.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 11:40 от Одри

# 605
Marianka, според моят АГ полипът не изчезва сам, нищила съм я темата с него, той прави хистеро за премахване на полип обикновено.
Надявам се твоят случай да не е такъв, нищо не пречи да пробваш.
Аз с витекс нямам опит, но кефир пия редовно( вземам на хармоника като най-чист, че не се наемам да си го гледам вкъщи - голяма занимавка е, според мен) Simple Smile

# 606
Одри, имам няколко приятелки, които благодарение на него забременяха. Аз го пиех преди за по-лек ПМС и намаляване на пролактина, сега го взех уж да ми нормализира хормоните, но за два месеца пиене само обърках повече всичко. А според АГто ми нямало как да навреди....
Мариана, при мен един път изчезна сам полипа, след два месечни цикъла, и един път не, та се наложи хистероскопия. Според лекарите ми нямало с какво да помогна да се махне сам. Успех, и дано и при бързо се махне!

# 607
Изопринозин препоръчвам

# 608
Изопринозин препоръчвам

За полип?!
Ти пила ли си изопринозин? Аз съм била месец на терапия с изопринозин заради тежка инфекциозна мононуклеоза и беше под лекарско наблюдение.
Изопринозин не е никак безобиден и следва да се взема само след лекарско предписание, в строго определени дози за определен период. Това е мега силен имуностимулант..😳

# 609
Витекса със сигурност го започвам. Благодаря за препоръката!
За тибетската гъба ще пиша на лично на Александия за повече инфо.
Ще потърся и тази на Хармоника.
Не смея да пия по самоинициатива нищо по-различно от билки и витамини. Макар и с тях да трябва да се внимава.

До днес и аз знаех, че полип не се маха сам. Предполагам, че не е съвсем сигурен, че е полип. Вижда се структура, но според мен на всеки преглед е по-малко петното.
След  неуспешното инвитро М ми беше оскъдна. Надявам се, че просто лигавицата ми не се е изчистила добре. Хващам се като удавник за сламка. Това ще ми е коледното желание - това чудо да се махне. Аз приключих с надеждата за бебе за тази година. Успех на всички от сърце.

# 610
Да пила съм изопринозин за видоизменени частъци по шийката на матката след отстраняването им

# 611
Изопринозин обаче (доколкото знам) се взима само с лекарско предписание.

Аз съм се заредила с една торба тестове за овулация и днес (4ти ден от МЦ) препишках един и изненада - почти еднакви черти Grinning Какви игрички ми играе тялото не знам, ама е скандално това вече.. Neutral Face

# 612
Аз за това се отказах от следене на О. Една докторка ми беше казала, че факторите са много за хващане на О. В идеалния случай тестовете ще са много добри и ти ще уцелиш момента, чертата ще е перфектна и ще я хванеш. Но, ако партидата на лентите е малко по скапана, ние тестваме на 24 или 12 часа, но за да уцелиш момента трябва някъде от 36 часа преди това да я хванеш, да знаеш, и да изчакаш да се спука Ф. Или с базалната пък бях чела, че ако непосредствено преди да се събудиш си сънувал нещо динамично, може да си си повишил Т и да си мислиш че я хващаш. Има жени които си я хващат всеки път, аз се научих да я усещам, но не съм я хванала ясно изразена според АГ-то ми Wink

# 613
Изопринозин обаче (доколкото знам) се взима само с лекарско предписание.

Аз съм се заредила с една торба тестове за овулация и днес (4ти ден от МЦ) препишках един и изненада - почти еднакви черти Grinning Какви игрички ми играе тялото не знам, ама е скандално това вече.. Neutral Face

Странна работа  , прекалено ранна О...
Аз да се оплача , болна съм... кашлица , температура , гърло... май ще се наложи антибиотик Sad а така не ми се ще точно преди О

# 614
Тинти и аз съм болна. Не стига леля ми и болна. Sad няма ли как да избегнеш АБ??
Лилак единственото, за което се сещам е скапани тестове(коя марка ползваш?) или поликистоза... но ти си ходиш редовно на прегледи и няма как да се пропусне от АГ...

Общи условия

Активация на акаунт