SportsDirect-72

• 38 428
  • 243
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Габко до сега не съм ползвала. Обикновено разчитам на Габиели и GGBG. Но четейки темата за превозвачите, виждам че GGBG нещо са се изложили с един курс...

# 241
Здравейте, да споделя негативен опит с тях, направена поръчка на два чифта маратонки с директна доставка до България за тест дали ще се плати нещо допълнително при доставката.

След два дни ми изпратиха на пощата фалшив проследяващ номер, който се отваря, но не дава никаква информация за какво или за кой се отнася. След две седмици неполучена пратка, проверявам в сайта им докъде е стигнала поръчката, а там стои още надписа че е готова за изпращане.

Писах им за създадената ситуация, след 5 дни ми отговориха, че пратката ми е загубена в техния склад, което е смешно и не вярвам че е така, и да реша дали да ми върнат парите или да чакам докато имат нещо от поръчаното в наличност.

Поисках пълно връщане на сумата, платена чрез ПейПал, започнаха процес на връщане, 6-ти ден в очакване, като са дали причина, че аз съм анулирал поръчката, което е брутално и лъжовно от тяхна страна, ще ми върнат сумата с някое и друго евро по-малко.

Поздрави,

# 242
Не мога да редактирам мнението, затова добавям в нов пост: сумата беше върната до цент на картата през ПП.

# 243
Здравейте, поръчките директно до България ли пристигат. Някой би ли ми съдействал? За първи път ще поръчам и да ми даде повече информация. Как пристигат,за колко време, доставката плаща ли се?

Общи условия

Активация на акаунт