Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~ЗАВИНАГИ~201

• 37 864
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте дами! Hug
Пак гледах на пресекулки. Защо, останах с впечатлението, че детето на Бегюм, не е дете на Фарук? Бъркам ли?

# 106
Каме ,на Фарук е детето . Преди питах Фарук няма ли да поиска тест ,но май ми отговориха че Султанката ще поиска такъв . Емир е на Фарук .
Фарук се помрачи като видя Бегюм .
Пак си мисля Сюрея защо вярва на всички ,ама как не се усъмни . Фарук сграши като замълча за нея .  Имаше съображения заради бременността . Човешките отношения не са лесни ,хеле пък в любовта . 

# 107

Нека денят ни да започне с  нова надежда.
Нека днешният ден да сбъдне всичките ни желания,  нека да бъде  спорен  и  щастлив!
Приятен ден и хиляди усмивки.
Тръгвам на работа.

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 16:29 от sisi55

# 108
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ками,Феми,Сиси, благодаря за кафето и коментарите. Относно Емир...Фарук видя личната му карта, в която имаше вписано друго име, затова не поиска тест, но Есма Султан е друга работа....Тя реши, че трябва и без да казва на сина си го направи....
"Винаги трябва да се доверяваме на тихото и едва доловимо усещане, наречено интуиция." Гуидо Гаета
Сюрея въобще не се усъмни за Бегюм...

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 09:23 от gostenka68

# 109
Добро утро! Hug Hug Hug

Днес 21 ноември - Въведение Богородично! Ден на християнското семейство!
Здраве,любов,щастие и благополучие във всеки дом и семейство! Two Hearts
Скрит текст:
Сиси Hug,рано преди да тръгне на работа ни е пуснала кафенцето с пожелание! Hug

Гости HugФеми HugКамелия Hug,за коментарите!

Желая ви приятен ден! Hug Hug Hug

# 110
Привет момичета  wavey
Скрит текст:
Прегледа мина добре - за сега няма нужда от операция. Дори сегашните ми резултати за очното налягане са по-добри от предишния преглед.
Нямам много време да бъда с вас, много съжалявам...
Добре дошли на новите момичета  Hug
Гости е отговорила на въпросите. Според мен Бегюм позна Сюрея от снимките, които беше гледала от сватбата.
Хубав ден на всички в темата и честит празник на всички християни - да бъдем здрави и да се обичаме  Hug

# 111
  • Плевен / София
Ани, много се радвам, че всичко е добре при теб...Дай боже все да е така....Радвай се на внука, а ние ще поддържаме огъня в темата Stuck Out Tongue Winking Eye
Злати Grinning
Чакам с нетърпение този момент...

# 112
  • Варна
Здравейте, сладурки! Hug Hug Hug
Благодаря Ви за споделеното! bouquet Чета ви с най-голямо удоволствие! Peace Peace Peace
Ани, баш ми е драго да науча, че при теб нещата са ОК. Нека винаги резултатите от прегледите са така добри!Нека нищо никъде да не те боли! И след хубавите новини се порадвай на малкия принц с цялото си сърце!

Сисони, пък и за всички, които очакват "Безумните" ето линкче с руска озвучка
https://vk.com/aliyarbey?z=video3808775_456239806%2F8d0f7f690c04 … _-81391111_561598
 Аз обаче ще продължа да си чакам субтитрите, защото наистина трудно ги издържам при озвучаването. Thinking

Хубава вечер, прекрасници! bouquet

# 113
  • Плевен / София
Бризче, Heart Благодаря да линка. Относно днешната серия на ИН...колко дребна трябва да е душата на Ипек, за да завижда на бременността на Сюрея и да " посегне" на детската люлка. Споделената любов между Фарук и Сюрея я изгаря от вътре, като киселина... Rage

# 114
Ани, радвам се че прегледа е минал добре! Hug
Гости, благодаря! Hug
Злати Hug

Уоуууу, Баде в стаята на Мурат!!! Heart
Какво стана с бебешката люлка, защо гореше? Изпуснах...

# 115
  • Плевен / София
Ани, радвам се че прегледа е минал добре! Hug
Гости, благодаря! Hug
Злати Hug

Уоуууу, Баде в стаята на Мурат!!! Heart
Какво стана с бебешката люлка, защо гореше? Изпуснах...
Ипек накара Гюлистан да я запали.Нали и даде пари срещу послушание...

# 116
Нали едната от прислугата сънува че нещо гори . Същата ,която гледа на  кафе и каза за змията. 
Ипек не прави нищо ей така . Даде и пари но срещу послушание. Изпуснала съм каква е тази история ,мъжа на Гюлистан какво е сгазил лука ?

# 117
  • Плевен / София
Нали едната от прислугата сънува че нещо гори . Същата ,която гледа на  кафе и каза за змията.  
Ипек не прави нищо ей така . Даде и пари но срещу послушание. Изпуснала съм каква е тази история ,мъжа на Гюлистан какво е сгазил лука ?
залагал пари,  за да спечели повече, за да се лекува Гюлистан, че да забременее. Загубил и го погнаха да дава парите, а той ги няма. 5000 лири това му беше дълга. Любимата снаха на Есма изгори спомена и....който беше останал от баща и и Гарип/ любимия на Есма/.

# 118
Здравейте вечерно, любими мои, приятна вечер.
Днес по неволя се наложи да ходим до Плевен  при нашите доктори за съпруга ми. Какво да правим??
Благодаря ви за споделеното, Ани, Злати, Гостенцето, Морското ми Бризче и останалите момичета.
Бризче, специални благодарности  за  "Лудите" /Безумци./
Имате много поздрави от Израел от Тел Авив от  Боби.
Ани, много добре, че нямаш проблеми с очичките.
И аз в понеделник ще ходя на контролен преглед  в Ловеч  за  моите. Дано и аз да пиша добри новини.

От Инстаграма на  Еркан - тази вечер  преди 1 час.
Текст:
"Днес  е рождения ден  на  малката дъщеря на  Еркан Петеккая - Ейлюль, актрисата  Хира Сюлдиза  от телевизионния  сериал "Вургун".
           Нека да я поздравим.  Честит Рожден Ден,  малка красавице.  Бъди   жива и  здрава  и  нека  много  години да имаш  щастлив живот.
          Нека никога  щастието и усмивките да не те  напуснат и  изоставят."

И от нас - да й е честит рождения ден. Да порасне и да стане неповторима актриса.

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 21:46 от sisi55

# 119
Гости ,Мерси за отговора Flowers Hibiscus
Ани ,радвам се че няма нищо лошо .
Сиси и на теб стискам палци за прегледа .

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 11:06 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт