Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 508
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
Шампоана и лосиона против косопад на Insight са добри. Моята коса е със сухи краища и бързо-омазняващ се скалп. Серума не омазнява.  Като цяло много добре! Simple Smile

# 211
Момичета, някоя от вас пробвала ли е тази маска за коса?

Вече двама човека ми я похвалиха, а и като видях че е за косопад, я грабнах, защото от 2-3 месеца имам този проблем.

# 212
  • София
Mihaela, шампоана от аптека ли се купува? ☺
От фризьорката ми в кв Орландовци си го поръчах, професионален е. И сега видях че кристалите, който имам вече 3г и повече са на същата фирма допреди това не знаех че са такива и от тях съм много доволна..... За шампоана преди много време го ползвах и бях доволна и от него и това го разбрах от мъжа ми, който спря да ми мрънка че навсякъде има косми от мен 😂по нататък задължително ще опитам всичките продукти на тази фирма!

# 213
Ако някой като мен харесва крема на Арома Caviar skin therapy - в Била е намален на 3 лева и някакви стотинки сега. Мисля, че имат само дневния. Relaxed

# 214
Момичета, някоя от вас пробвала ли е тази маска за коса?

Вече двама човека ми я похвалиха, а и като видях че е за косопад, я грабнах, защото от 2-3 месеца имам този проблем.

Да добра е. Но не е за честа употреба. Аз я правех веднъж на две седмици. Хубава е, но е скъпа за по-честа употреба

# 215
  • Бургас
Здравейте! Simple Smile Ако сте ползвали такива,бихте ли ми предложили кремчета с optical blur ефект за изглаждане на фини бръчици/без цвят/!Аз в момента използвам това:

...и съм горе долу доволна,но ми се иска и нещо друго да пробвам.Преди време много ми харесваше Garnier 5 Sec Perfect Blur,само че вече е спрян от продажба./не е задължително да е от най-ниския ценови клас/ Simple Smile

# 216
  • на последния етаж
Не знам в коя тема да дам отзив за ВВ крема на ГР, но понеже е евтин ще пиша тук.
Първо четене - страхотен! Подходящ за нормални и сухи кожи, леко покритие, но доста прилично откъм изравняване на тена, цвят адаптиращ се към цвета на кожата, лек сочен завършек, без да лъщи и мазнее. Прилична трайност, не се свлича, не става на петна, не се набива в линийки, пори и бръчици. Придава много естествен вид на кожата, освежава я и я озарява без да блести. Усеща се леко на лицето, не тежи. Дава прилична хидратация. Брех, ГР все повече ме изненадват, но продукта определено си струва десетте лева на промоция или 12-14лв. на редовна цена.
ВВ-то и новия им флуид от NL серията определено си приличат и двата продукта са доста добри. Дори не знам на кой да дам превес, защото и двата са хубави.
Пудрата от серията Nude Look, още я пробвам и не мога съвсем да я разбера, но определено е много лека, почти невидима. Не е лоша, но е по скоро като невидим воал.
С какво го нанасяш?

# 217
С пръсти. Така и не ми станаха удобни гъбки и четки. После съвсем леко "блендвам" с най обикновена триъгълна гъбка от Джъмбо и това е. След това съвсем леко нанасям озаряваща пудра.

# 218
Джаста,днес отидох до Лили да то търся тоз ВВ крем на ГР ,ами аз ли съм кьорава ама не видях нищо от тая серия,обаче то имаше 15%на всичко и взех ФДТ стик и хайлайтър стик на ГР и двете,хайлайтъра изглеждаше много добре,единичка сенки на Есенс ,анти ейдж пилинг на Ревюел,съмнително ниска цена но тук хвалите марката и реших да пробвам.Награбих и две мазила за бременни и тръгнах,изкушавах се и за душ гелове и червила обаче не обичам да се затрупвам и не взех.Ще видя фон дьо тена как е,сега имам един матиращ на Лореал обаче ми прави кожата повехнала ,за лятото ще го оставя когато повече лъщя.

# 219
Аз във Варна намерих продуктите на ГР в един от Моловете в който ГР имат островче. В Лили на Владислав като ходих не бяха заредени техни продукти, очакваха зареждане, ама кога щеше да е и те нямаха представа.

# 220
Аз във Варна намерих продуктите на ГР в един от Моловете в който ГР имат островче. В Лили на Владислав като ходих не бяха заредени техни продукти, очакваха зареждане, ама кога щеше да е и те нямаха представа.
Това обяснява всичко,аз точно на Владислав ходих понеже ми е в района.Имат и едно червило мазничко,балсаместо много,точно от Гранд мол от островчето го взех а го няма в Лили.Другия път като ида в мола ще търся.

# 221
Включвам се да похваля помадата за вежди на Delia. Не съм я виждала в някоя от дрогериите, въпреки че в Лили има техни продукти. Поръчах я от makeup.bg - беше на 6 и нещо. Сега малко са решили да я вдигнат, незнайно защо 😂 Този цвят е графит, има още два. Моите вежди никога не са били плътни за съжаление, за това ги попълвам, но не рисувам, защото ми изглежда смешно. Изглеждат естествено, цветът е по-скоро сивкав, отколкото черен и на мен ми пасва идеално.

# 222
  • Пеликания

В Гранда ли е острова на ГР?

И искам да похваля новия фтд на Bourjous Always Fabulous. Страхотна покривност и издръжливост без да се усеща тежък.
Скрит текст:

# 223
Този фдт на Буржоа за каква кожа е подходящ? Дали се държи добре на мазна?

# 224
MarieSt, да в Гранда.

Общи условия

Активация на акаунт