Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 594
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Аууу, мицеларната на Нивеа детокс люти ли ви? Взех си един подаръчен комплект от тези, които сега са на прИмоция (главно заради несесера) 😅 Та едвам си махнах спиралата и очната линия... 😂😂😂
Тази не съм я пробвала. Много ми лютеше черната вода без маслата.

# 286
На Нивеа детокс много съм ползвала,и много ми харесват мицеларните води.Не ми е лютяло.
Онзи ден писах ,че взех на ГР стик ФДТ и стик хайлатър,много съм доволна,много добре стоят,добре се нанасят,изобщо супер.

# 287
  • русе

Последно време доста похвали четох тук за този крем и днес го купих.Мирише страхотно и попива бързо вероятно ръцете ми вече са взели да стават зле,защото почна да ми щипе като се намазах,но беше за кратко или пък е от крема...?!

# 288
  • София
Мен започна да ме щипе веднъж, когато ги бях оставила прекалено сухи. Когато го мажех редовно, не ме е щипел.

# 289
Аз напоследък използвам този крем. Ухае чудно, попива бързо и омекотява много добре.

# 290

Последно време доста похвали четох тук за този крем и днес го купих.Мирише страхотно и попива бързо вероятно ръцете ми вече са взели да стават зле,защото почна да ми щипе като се намазах,но беше за кратко или пък е от крема...?!
Мен не ме е щипал. Вечер след него нанасям и глисолид. Отразява се добре на моите ръце.

# 291
Кремовете за ръце пощипват, ако кожата е много засушена. Пък, ако е и нацепена от студа (ниските температури) съвсем. Нормално е да реагира кожата, когато е раздразнена и разранена, когато се успокои пощипването спира. Мен направо си ме е боляло, докато кожата ми се успокои.

# 292
  • Пловдив
Аз напоследък използвам този крем. Ухае чудно, попива бързо и омекотява много добре.

Потвърждавам за този крем. И на моите ръце се отрази чудесно, но аз го ползвах пролетта и лятото, когато нямам проблем с кожата на ръцете и не знаех как ще е при зимни условия. Околоочният серум от този серия също заслужава внимание, ползвам го и съм доволна.

# 293
  • София
Кремовете за ръце пощипват, ако кожата е много засушена. Пък, ако е и нацепена от студа (ниските температури) съвсем. Нормално е да реагира кожата, когато е раздразнена и разранена, когато се успокои пощипването спира. Мен направо си ме е боляло, докато кожата ми се успокои.
Мда, същите наблюдения имам и аз.

# 294
  • Бургас
И при мен е така с ръцете. Е момента ползвам крема на Атрикс , за който четох похвали в темата, но или кожата ми привикнала вече към него или за зимата за моята кожа няма да е достатъчен. Глизолид по-силно ли хидратира и подхранва? Или въобще споделете крем за ръце, който ползвате като тежка артилерия зимата.

# 295
# 296
И при мен е така с ръцете. Е момента ползвам крема на Атрикс , за който четох похвали в темата, но или кожата ми привикнала вече към него или за зимата за моята кожа няма да е достатъчен. Глизолид по-силно ли хидратира и подхранва? Или въобще споделете крем за ръце, който ползвате като тежка артилерия зимата.
За мен лично тежката артилерия е глизолид. На второ място един лидълски с червена капачка.

# 297
Лидълския с червената капачка на мен изобщо не ми допадна въпреки хвалбите. Все едно с мас съм се намазала, не попива, когато го разтъркаш става бял и като разпенен и след време лепне на ръцете.

# 298
Мен ми харесва лидълския със зелената капачка, с този червения изобщо не се спогодихме.

# 299
Препоръчайте ми някакъв серум за лице до 30 лв. Кожата ми не търпи кремове, а сега е малко изсъхнала от студа.
На 32 съм, ако има значение.

Горещо препоръчвам! За цената си е страхотен продукт, икономичен и става за околоочния контур. Попива бързо и хидратира добре.

Общи условия

Активация на акаунт