Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 504
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
Не знам в коя тема да дам отзив за ВВ крема на ГР, но понеже е евтин ще пиша тук.
Първо четене - страхотен! Подходящ за нормални и сухи кожи, леко покритие, но доста прилично откъм изравняване на тена, цвят адаптиращ се към цвета на кожата, лек сочен завършек, без да лъщи и мазнее. Прилична трайност, не се свлича, не става на петна, не се набива в линийки, пори и бръчици. Придава много естествен вид на кожата, освежава я и я озарява без да блести. Усеща се леко на лицето, не тежи. Дава прилична хидратация. Брех, ГР все повече ме изненадват, но продукта определено си струва десетте лева на промоция или 12-14лв. на редовна цена.
ВВ-то и новия им флуид от NL серията определено си приличат и двата продукта са доста добри. Дори не знам на кой да дам превес, защото и двата са хубави.
Пудрата от серията Nude Look, още я пробвам и не мога съвсем да я разбера, но определено е много лека, почти невидима. Не е лоша, но е по скоро като невидим воал.
Имам на ГР тониращия Nude Look и съм изключително доволна.
Прави кожата естествена ,не мазнее ,с естествен блясък.
Хидратира ,със слънцезащитен 25 ,което го прави още по- добър.
Изравнява тена и най- важното е че изобщо не личи ,че си с някакво покритие върху кожата.
А аз се чудих за ВВ крема на ГР дали да си взема.
След този положителен отзив няма да се чудя повече.

# 196
Даа, забравих да отбележа най съществения им плюс - и двата тонирани продукта са със спф 25.

Пп Мавина Hands Plus1

# 197
  • София
Валя, не знам, ползвам го по-малко от месец. Имах разни дребни пъпчици, изчистиха ми се.

# 198
Минавам да се похваля с днешните ми покупки 😆 Кристалите ги използвам от година и съм много доволна. Крема е за мамчето, много го харесва, беше намален на 12лв. днес. Маските не съм ги използвала до сега, по принцип внимавам с маските, защото имам много чувствителна кожа и постоянно влача пъпки.. Тази с активния въглен е точно за такова лице като моето, та ще видим. Спиралата я взех по препоръка на съфорумка, нямам търпение да я пробвам. А този лосион за обем на Белеа просто го грабнах, че през зимата косата ми е една слегнатааа, не мога да я търпя. 😆😊

# 199
Минавам да се похваля с днешните ми покупки 😆 Кристалите ги използвам от година и съм много доволна. Крема е за мамчето, много го харесва, беше намален на 12лв. днес. Маските не съм ги използвала до сега, по принцип внимавам с маските, защото имам много чувствителна кожа и постоянно влача пъпки.. Тази с активния въглен е точно за такова лице като моето, та ще видим. Спиралата я взех по препоръка на съфорумка, нямам търпение да я пробвам. А този лосион за обем на Белеа просто го грабнах, че през зимата косата ми е една слегнатааа, не мога да я търпя. 😆😊

И аз много харесвам кристалите!
Пробвала съм и двете маски - черната ми се отрази много зле на кожата и имаше много силен аромат на алкохол, но жълтата е супер.

# 200
  • Бургас
Аз пък съм заклет фен на черната шийт маска на Балеа,много добре тушира пъпките, преди цикъл когато ми наизлязат няколко пъпки използвам тази маска и пъпките изчезват за 2-3 дни.

# 201
  • София
И днес реших да похарча малко пари

Шампоана е против косопад, ползвала съм го и помня че имаше ефект
За крема за 1 път ще го пробвам
Заздравителя.... Вече 4,5 опаковки съм израсходвала и съм много доволна!

# 202
При мен този крем някак опъва и изсушава. След него лицето ми искаше да сложа още 1 крем, хидратиращ. Дано на теб ти хареса.
П.п. Някоя ако иска, мога да й пратя моя сет от същия дневен и нощен крем, даже и околоочен. Или да си разменим,  приемам други видове Simple Smile

# 203
Mihaela, шампоана от аптека ли се купува? ☺

# 204
  • Deutschland
Това е професионален шампоан за косопад, Кристиян оф Рома го внасят. Поправете ме, ако греша

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 18:22 от Фрау Скитница

# 205
На Кристиян оф рома е, взех си го наскоро от дистрибутор заедно със серума. Една седмица го ползвам, серума действа загряващо на скалпа, харесва ми. Шампоана беше 9лв, а серума 18.

# 206
Шампоанът как се държи на суха коса? Не изсушава ли много?

# 207
Моята е с бързо омазняващи се корени, действа ми добре.

# 208

На мен жълтата ми идва много парфюмирана и след това някак по суха ми се струва кожата, не я чувствам ок Sad
Аз не правя нещо както трябва при нанасянето Thinking
На влажна или суха кожа я слагате? Пробвала съми двата варианта и пак нищо

# 209
aya, още не съм ги пробвала.. но по принцип слагам маска на добре почистена и подсушена кожа. Днес ще пробвам едно от двете, макар че след мненията малко се притесних да не пъпчасам ама каквото стане 😆😆

Общи условия

Активация на акаунт