Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 596
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
Само да кажа, че серумът е добре отгоре да се запечати с лек крем. Иначе поне при мен изсушава кожата, нищо че е хидратиращ ( ползвам theOrdinary с хиалуронова киселина).

# 301
Точно този серум на Биодерма нищо не направи за кожата ми, защото не слагах крем след него, може би, не знам. А имам основно положителни впечатления от марката иначе.

# 302
Само да кажа, че серумът е добре отгоре да се запечати с лек крем. Иначе поне при мен изсушава кожата, нищо че е хидратиращ ( ползвам theOrdinary с хиалуронова киселина).

Като цяло продукти тип The Ordinary не са за самостоятелна употреба или по-точно не трябва да се очаква резултат само от тях. А серума е стъпка преди крема наистина Simple Smile

Точно този серум на Биодерма нищо не направи за кожата ми, защото не слагах крем след него, може би, не знам. А имам основно положителни впечатления от марката иначе.

В комбинация с крем си върши работата чудесно, но и предназначението на серума е да се използва така, а не самостоятелно. Съгласна съм, че може да не е достатъчен.

# 303
Момичета, от кой рол-он сте най доволни. Аз много харесвам Гарниер, но забелязах, че ми се бели кожата от него,

# 304
Ползвам на Нивея и ми харесва.

# 305
Момичета, от кой рол-он сте най доволни. Аз много харесвам Гарниер, но забелязах, че ми се бели кожата от него,
Rexona, но това е строго индивидуално.
П.С. аз много мразя да ползвам козметика. Майка ми ми купуваше разни кремове, Ами омазняваха ми кожата или направо се белеха и падаха, май само от охлювите бях доволна. Ужким ми е смесена. Харесвам корейските маски, иначе, добре ми влияят.

# 306
Син Дав ролка.

# 307
Rexona, но това е строго индивидуално.
Да, до кожа е.Аз си купих хваления от Лидл ролон и кожата ми теагира мометално със сухота,белене и възпаление като екзема.
С Нивеа нямам този проблем.

# 308
  • София
АЗ съм доволна от стика на рексона.

Идвам да похваля боята за коса на Арома Zero. Взех си 4,9, не стана както на кутийката лилаво, но ми харесва цвета, а боята ми допада много повече от боята на Лореал крийм глос.

https://www.aroma.bg/catalog/boia-za-kosa-kolora-zero-49-violetova-strast-595/

# 309
АЗ съм доволна от стика на рексона.

Идвам да похваля боята за коса на Арома Zero. Взех си 4,9, не стана както на кутийката лилаво, но ми харесва цвета, а боята ми допада много повече от боята на Лореал крийм глос.

https://www.aroma.bg/catalog/boia-za-kosa-kolora-zero-49-violetova-strast-595/
Аз си харесах червеното, но видях отзиви че не хваща. А съм брюнетка и при мен с по-светлите тонове е сложно. Но мога да пробвам между боядисванията.

# 310
Харесах си един околоочен крем с витамин Ц, чудя се дали е подходящ за зимата?? Относно серумите, сега използвам един на Ревюел. Води се матиращ. Доволна съм.

# 311
Доколкото знам продуктите с витамин Ц са особено подходящи зимата. Лятото май само вечер или изобщо спиране.

# 312
Всичко, което служи за "избелване" и "премахване на пигментни петна" и вит.Ц се използва задължително вечер и на следващия ден слънцезащитен крем с висок фактор. Никога през деня, за да не се образуват нови петна. Иначе не си заслужава риска.

# 313
  • Пловдив
Относно ролоните - аз от повече от година ползвам само такива без алуминиеви соли. Засега най-добър в тази категория за мен е на Нивея без алуминиеви соли.

# 314
Харесах си един околоочен крем с витамин Ц, чудя се дали е подходящ за зимата?? Относно серумите, сега използвам един на Ревюел. Води се матиращ. Доволна съм.
Точно за зимата е.Аз имах една ролка с вит.С на Рефан-много е добра,продавачката ми каза зимата да я мажа и сутрин и вечер,лятото само вечер.

Общи условия

Активация на акаунт