Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 632
  • 756
  •   2
Отговори
# 450
  • София
Има я в ДМ, ако не се лъжа и в Лили.
И в Ремедиум я има.

# 451
  • Бургас
ББ крем на Миша аз си купих от Дъглас , малката опаковка от 20 мл беше 15 лв.

# 452
  • Бургас
Мерсии! Flowers Hibiscus Утре тъкмо ще ходя до DM  и ще ги поразгледам Simple Smile

# 453
  • Пловдив
И в Дъглас ли ги има? Бреййй😄 А големи опаковки има ли?

# 454
  • Бургас
Искам да попитам някой спомня ли си розовото мини червило на Шисейдо от списание Грация?
Страшно ми харесва цвета, бях взела две и само с тях доста време. Търся му заместител. В Лили и ДМ търсих заедно с консултантките и така и не намерих .  но не е точно розовото, което исках.

Виж на Maybelline Hydra Extreme Windsor rose. Малко по-розово е, но може да се нанесе с лек нюд отгоре. Също много любимо ми е Carnation на Ейвън.
Аз го имам това червило на Шисейдо много е хубав цвета,но признавам,че стои забравено.То от толкова много червила... така се получава благодаря,че ми напомнихте за него.Все още никой не може да обори любимите ми червила на Шанел,МAC и ЕЛ.

# 455
Има, но не видях цената.
Иначе и на мен много ми хареса, забравих ФДТ последно време, а ползвам с много силно покритие.

# 456
Заинтригувах се за Миша. Този ББ крем  има ли вероятност да запуши порите и да предизвика пъпки? И къде освен в Дъглас го има?

# 457
Еличка, хвърли едно фото на ББ-то на Миша, да знам какво търся.

Пп Мисля, че го намерих онлайн. Missha M perfect cover BB cream. За него ли иде реч.

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 09:15 от Джаста Праста

# 458
Еличка, хвърли едно фото на ББ-то на Миша, да знам какво търся.

Пп Мисля, че го намерих онлайн. Missha M perfect cover BB cream. За него ли иде реч.

Да, за него!

# 459
Душ-геловете на Palmolive и Cottage са страхотни. Оставят много траен аромат върху кожата. Любими са ми. Сега използвам Дав с краставица и  зелен чай. Той също е много траен.

# 460
  • Deutschland
На Палмолив преди седмица купих един душ гел, който се оказа невероятно блаженство. Консистенцията е много гъста, с частици вътре, а аромата е ммммм. Жалко, че на друго място не съм виждала такъв, а в магазина, от който го купих, вече го няма

# 461
  • някъде под слънцето...
Преди 4 години си бях взела един душ гел "Черна Орхидея" на Арома  .Разкош.Тази пролет  успях да го открия тук, беше променен, веоярно реформулиран.Това лято с взех друг от България същата работа.
Пеи нас в супермаркетите няма такъв голям избор на аромати при душ геловете и лосионите.В дрогвериите също е ограничен..

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 10:18 от sl

# 462
Заинтригувах се за Миша. Този ББ крем  има ли вероятност да запуши порите и да предизвика пъпки? И къде освен в Дъглас го има?

Аз го ползвам година-две вече и нямам никакви забележки. За почистване използвам мицеларна вода на Гарниер, а после в банята и измиващ гел.

Искам да похваля Bioten Detox Cleansing Gel. Много хубав измиващ гел за ежедневна употреба. Кожата ми е комбинирана. Без прекалено изсушаване, кожата ми е мека и я усещам чиста след като използвам гела.
Скрит текст:

# 463
  • София
Мимс, ти с мазна кожа ли беше? Или смесена? Защото и аз му се чудя, с мазна кожа съм, и смятам да го ползвам основно на тренировки. Дали ще е подходящ за такива случаи? Thinking

# 464
Смесена по-скоро като Т-зоната ми на моменти много се омазнява. Не съм сигурна как ще ти подейства, но го ползвах и вкъщи, и като бях на път. Като от последното най-много ми се раздразва кожата. Времето, смяна на храна и режим и т.н., но успях да спася положението с гела.

Общи условия

Активация на акаунт