Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 628
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Те момичетата тука инфлуенсват за какво ли не😀,ама откакто попаднах на темата,много си промених мнението за евтините продукти и  почнах да се пристрашавам да купувам.
Следващата покупка,ще е тая Миша,то и пудрата ми на Дъглас свършва-много е добра,лека,не се праши и събира,20 или 25 лв беше.
А за лятото препоръчвам матиращите листчета,в Бюти зон ги има ,страхотни са,като лъсна обирам с едно листче,грима остава,лъскавото пада.

# 481
ББ кремът на Миша сивее и оксидира, предупреждавам от личен опит. Освен това светлите номера са наистина светли, в типичен корейски стил, за да им ходи с манията за бяла кожа.
На който му трябва повече инфо, в темите за азиатска козметика е обсъждан многократно, може да се намерят постове с търсачката. Даже в момента пак го дъвчим.

# 482
  • София
Мишата я купувам от години от Ибей. Внимавайте с цвета, да. По типично азиатски светлите цветове са за безумно светли мацки.
Аз съм с комбинирана към мазна кожа. Зимните месеци е окей, лятото ми тежи. Доста покривен е крема. Всъщност, друг ББ толкова покривен не съм виждала.

# 483
  • София
Ааа, щом оксидира, не, не го искам.

# 484
И аз нещо се разколебах, матиращ, ако е, значи не е за мен.

# 485
Според мен изобщо не е матиращ, а по скоро като хидратиращ крем. Интересното е, че в началото стои перфектно, но бързо лъсвам с него- кожата ми е мазна и по-скоро смесена през зимата. Преди него винаги ползвах матиращи фдт или бб, но определено този доста повече ми допада като усещане върху кожата и как изглежда на кожата ми. Матирам няколко пъти през деня с пудра или лисчета и всичко е точно. От година само него ползвам, поръчвам от нотино за около 12,13 лв.

# 486
Не бих го нарекла матиращ, но не мазнее, а попива добре. ББ крема на Гарние във високата тубичка е по сух. Не е лош бб кремът никак, но не е траен особено. За бърз грим става, покритието е по-добро от някои фдт, но стои е естествено.
Редактирам се да добавя, че наистина има лъсване през деня, но не е много. Със смесена кожа съм.

# 487
За мен е важно да не пресушава, да е сочен, да не се набива.

# 488

На моята кожа седи точно по този начин. Не съм забелязала оксидиране.

# 489

На моята кожа седи точно по този начин. Не съм забелязала оксидиране.

И аз не съм забелязала оксидиране. Стои сочно, но аз винаги минавам леко с матираща пудра. Мен лично ме спечели с това, че стои естествено и леко. Не изглеждам прекалено наклепана с него. Спирала, ББ крема, лек контур и хайлайтър за дискретен грим. Докато не се пробва не знаете дали ще ви подхожда.Hug

# 490
Ok, момичета, инфлуенснахте ме за ББ крема на Миша Simple Smile
Има ли го другаде, освен в Дъглас?
В сайта  iherb, оттам съм го поръчвала , имаше намаление на секцията с корейска козметика. Тр.да се следи за промоции.

# 491
A как оцелвате цвета при онлайн поръчка или преди това сте ги тествали във физически магазин?

# 492
*Камея , колко излиза доставката? И минават ли митница като идват от САЩ нещата? Simple Smile

# 493
A как оцелвате цвета при онлайн поръчка или преди това сте ги тествали във физически магазин?
В нотино има 3 цвята-Honey Beige, Natural Beige, Light Beige и избора ми е улеснен Laughing Взех средния, като мисля че цветът се адаптира към моя, въпреки сивишкавия отенък в началото. Абе трябва да пробвате дали ви допада

# 494
Аз се ориентирах от един клип на Антоанет Попова и други подобни + swatch-ове от нета. По принцип си взимам най-светлия, защото съм доста бяла. От iHerb си взех 2 големи опаковки и още нещо и ми излезе почти без пари доставката. Първият път от Нотино на късмет го поръчах.

Общи условия

Активация на акаунт