Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 557
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Очарована съм от ВВ крема на Миша. Аз по принцип избягвам ВВ кремове, защото имам едни зачервявания по бузите, които се старая да прикрия и да изравня тена. По тази причина си карам на ФДТ.
Ами днес Миша беше безупречен - покри всичко, сля се много добре с кожата, нанесох го само с пръсти, няма гъби, четки да трябват. Фиксирах с прахообразна пудра накрая и целия ден нямаше лъсване или свличане. Застраховах се за всеки случай и нанесох втори слой на бузите, но спокойно мога да го пропускам.
За Джасти специално - Аз също харесвам ФДТ със сочен финиш и избягвам матовите, но тук покритието е много интересно - хем матира, хем стои естествено и много ми хареса. Все едно нямам нищо по кожата. Нямаше никакво стягане или опъване. Накрая, при сваляне на грима, кожата ми беше супер мека на пипане и усещане.
Ще дам отзиви след по-продължително разносване, но подозирам, че открихме нов форумен любимец. Simple Smile

# 541
Кати, много благодаря за отзива. Hug

# 542
Червеникавите/розовеещи цветове в Realoaded палитрите на MUR са бръмбарски.
Що ми казахте? Сега не че ме е гнус ('щото все пак с к'во се тъпчат и пръскат храните, месата, та дори и зеленчуците и плодовете).. ама ми стана някакво гадно с тия бръмбари. Хич не ги обичам тия животинки, трепала съм тук-там някой..ама чак по очите да си ги мазотя. Уф бе!
Дано забравя какво съм чела тук, че отидоха палитрите..

# 543
Червеникавите/розовеещи цветове в Realoaded палитрите на MUR са бръмбарски.
Що ми казахте? Сега не че ме е гнус ('щото все пак с к'во се тъпчат и пръскат храните, месата, та дори и зеленчуците и плодовете).. ама ми стана някакво гадно с тия бръмбари. Хич не ги обичам тия животинки, трепала съм тук-там някой..ама чак по очите да си ги мазотя. Уф бе!
Дано забравя какво съм чела тук, че отидоха палитрите..

Аз също имам две техни палитри и ги ползвам точно тези цветове.Запозната съм кое какво съдържа, но ако хората са наясно с повечето неща, които поглъщаме с храна, лекарства,добавки и течности..по-скоро биха минали на хранене от слънчеви лъчи Joy
Идеята ми е, че вманиачаването и залитането в крайности е излишно, щото 'бръмбара' избегнат от палитра, която не се ползва ежедневно, може да се окаже в нещо друго, което консумираме по-често без да знаем.
Днес гледах серумите на Ревюел, защото ми стана интересно какво има в тях за тази цена. Нищо толкова полезно, по-добре нищо, отколкото тази химия по кожата.
ББ крема на Миша мога само да хваля. Използвам го от години и никога не ме е разочаровал. Почти не поглеждам фон дьо тен вече, само за вечерно излизане или специален случай. В началото като го мажех в края на деня дори забравях, че имам нещо по кожата си Joy толкова лек се усеща Blush

# 544
  • София

Може ли мнение?
Благодаря!

# 545
  • София
Михаела, лидълските розови мокри кърпи за грим са ми фаворит. Ползвала съм всякакви /много са ми удобни/ - лидълските са страхотни.
Матиращи листчета - от Джъмбо.
Мишата- боже, преди 10 години беше хит.
Обаче, Мишата има суперски течни ВВ-та, тип хайлайтъри, контуриращи и околоочни коректори. Бях взимала мини версии, които са толкова икономични и прекрасни, че ги ползвах безкрайно дълго.

# 546
Лидълските наистина са хубави, ивис имат също хубави, които доста често намалят по 80-90 стотинки.

# 547
Да ви се похваля, този лосион на Балеа върши чудеса! Моята коса е гъста и дълга, и зимата едвам издържам от неделя до сряда, за да я измия.. тази седмица я измих чак в четвъртък и пак не беше толкова мръсна. Веднага го взех на две приятелки, които имат много тънички коси.. сто пъти ми благодариха 😆При мен толкова обем не се получава, но ми запазва косата по-чиста, докато при тях косата стой жива и с обем. Да похваля и скраб за тяло на Балеа с кокос. Тази Балеа... брей! Приятно ме изненадват с всеки продукт, който взема.

# 548
Кой е лосиона на Балеа?

# 549
Кой е лосиона на Балеа?
Ето този:

# 550
Балеа харесвах маслото за коса, преди дни пак го купих, но помпичката се развали Sad.
Хубаво е, почти мога да го сравня с професионалните, които купувам.

# 551
  • Бургас
Като този лосион има и някаква вода за коса.Каква е разликата?На нея пише и 4 степен на фиксация,това значи ли,че втвърдяват косата?

# 552
Scratte, не знам.. и аз го видях този спрей. Дано някой сподели, ако го използва Simple Smile

# 553
Балеа харесвах маслото за коса, преди дни пак го купих, но помпичката се развали Sad.
Хубаво е, почти мога да го сравня с професионалните, които купувам.
Може ли снимка на маслото?

# 554
Спрейчето прави хубав обем, евтино е, но има и алкохол в състава, който на мен малко ми изсушава косата.

Общи условия

Активация на акаунт