💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 067
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Другата България
Провокирана от последните постове се сетих нещо друго.
Във "Фермата" редовна практика на опосумите беше да вкарват близки на участниците или да им осигуряват видеоразговори. Не знам в оригиналния формат на Игрите как е, но продуцентитИ вместо да пълнят ТВ време със скандали ала Биг Брадър и кудкудякане на женоря-по близначките, да бяха спретнали нещо подобно. Хем ние да намерим и видим материал за цяла тема,  Laughing хем в пъти по-приятно за гледане от това щеше да е. То пак малко ала Биг Брадър, ама нови хора, различни.

# 2 101
Оу, говорите си за мъже. Не мога да не се включа. Март май беше нещо като 195 см и наистина е най-висок. Описах го вече. До него беше Сандо, който, ако беше без глава, можеше и да се загледам по телОто му.
Томас не ми харесва, косата му оредява или изтънява и ми е една идея женствен.
Стоян има най-хубаво оформено тяло, но е нисък, много си зализва косата, а и има вечно някакъв тъжно-намусен вид, но просто такова си му е лицето.
Гошо - нисък и малко като примат в тялото, симпатичен иначе, да, имаше хубави мигли и очи. Но мъж с оскубани вежди... мерсиМ! (на Роберта гаджето и той - коса няма, ма веждите му като на жена оскубани).
Добата не е никак мой тип, не харесвам мъже с такива едри и меки на вид бедра. Но като махна четината от лицето и главата има мил вид.
Пламен - не. С тази глава, нищо друго не ме впечатлява. А всъщност очите му са хубави.
Юли има супер крака, но за торса трябва да поработи. Аз красавци не харесвам и той като лице всъщност ми харесва. Мааалко носа може да му е по-прав. Иначе има гъста коса, никога няма да оплешивее. И ръст има.
Весо - не. Толко се е поамериканчил, че и вида му е пластмасово американски, като от реклама на цигари ми е. Усмивка изкуствена 100 карата, изсечени черти, но главата му изглежда малка в сравнение с тялото, което ми е буцесто като на пластмасов супергерой.
Наско ми е като най-добрата ми приятелка - толко ми е мъжествен в тело и глава.
Йоргос е нисък и ми е като гей модел. В лице ми е неприятен и ако не е брадата, е зле. Има снимки в профила му.
Има ли още мъже? Май не.

Хахах колко детайлни описания.. Обаче все едно аз съм го писала. 1 към 1 ми е мнението за всеки един.освен носа на юлиян. Идеален си е и така. Чар му е. Меки на вид бедра 🤣. Има нещо симпатично в добата. Изглежда като човек дето ще мога да му се качвам на главата и няма да се ядосва.

# 2 102
  • София
Юлиян според мен от бойните изкуства може да е пострадал. Нали се занимава с бойни изкуства и клуб има. И носът му е чупен, за това е такъв. Може и зъбите да са от това, нямам идея.

# 2 103
  • Sofia
Точно идвам с доказателства за неизвестността на участниците:

Скрит текст:

За любителите на мъжкото окосмяване:

Скрит текст:
Ауууууууу и този някой го е обявил за красив!?!? Признавам си най-отговорно: Харесвам грозни мъже!

# 2 104
Провокирана от последните постове се сетих нещо друго.
Във "Фермата" редовна практика на опосумите беше да вкарват близки на участниците или да им осигуряват видеоразговори. Не знам в оригиналния формат на Игрите как е, но продуцентитИ вместо да пълнят ТВ време със скандали ала Биг Брадър и кудкудякане на женоря-по близначките, да бяха спретнали нещо подобно. Хем ние да намерим и видим материал за цяла тема,  Laughing хем в пъти по-приятно за гледане от това щеше да е. То пак малко ала Биг Брадър, ама нови хора, различни.

Уж гледаш редовно, пък си го пропуснала.Когато Стоян спечели капитанската битка, му дадоха да избира или да се види с украинката, или всички от неговото племе да имат видеоразговори с близките си.

# 2 105
По принцип съм забелязала, че перфектните черти изобщо не са задължителни един мъж да бъде харесван от много жени, че дори и възприеман като секс символ. Веднага се сещам за няколко много известни актьора - Даниел Крейг, Винсент Касел, Жан Рено.

На Добата бедрата изобщо не им изглеждат меки, между другото, точно обратното.

# 2 106
Не съм му гледал бедрата на Добата, но да прави такива салта, с това тяло, не виждам как може да му са меки бедрата.Казва че е акробат, а акробат с меки бедра хич не ми се връзва.

# 2 107
Eто ви снимка да сравнявате, Юлката е най-висок, а краката на Добата наистина изглеждат пухкави и без мускулатура. Сега забелязах, че Анка е много ощетена откъм бюст.

https://scontent.fbma1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/74482719_9513820 … 0&oe=5E417D39

# 2 108
Много благодаря, PURE! Flowers Hibiscus Илюстрира отлично твърденията ми.

# 2 109
Ако гледате по външният вид, славяните трябваше да отнесат всички, но се видя че мускулите им са само за украса.Най-силният от всички в тази игра е Добрин, на тази снимка изглежда най-отпуснат, но реално е най-силният.Краката са му като бичмета.

# 2 110
Мисля, че достатъчно детайлно обясних колко "красиви" ги намирам славяните и какво мисля за телата им. Никъде не казах, че са юнаци и супермени. Добрин изглежда едър и мек, това виждат моите очи, тялото му е сериозно омазнено, мускулите са някъде под тая мас. Силен е с маса и защото е тип "Дан Колов" просто е мощен и як като товарен влак, но не е с хубави мъжествени форми.

# 2 111
Eто ви снимка да сравнявате, Юлката е най-висок, а краката на Добата наистина изглеждат пухкави и без мускулатура. Сега забелязах, че Анка е много ощетена откъм бюст.

Фигурата на Добата е точно фигура на тежкоатлет. Обръщали ли сте внимание как изглеждат щангистите в тежките категории например?

Иначе аз също предпочитам мъже с телосложение на плувци, но такива в този формат няма.

Липсата на бюст на Анка всъщност и е най-малкият проблем.

# 2 112
Май вече започвам да подкрепям всеки който казва,че славяните са били толерирани в предаването по някакъв начин от продуцентите .Тупарев каза ,че искал да направи предаване с обикновени хора , а всички в тяхното племе са известни по някакъв начин в хайлайф средите.Снощи гледах във фейсбук бяха качвали снимки на Томас от няколко клипа на чалга певици,Март със известен баща(от тук разбрах).Бояна известна ,Марешка и тя.Амелия във разни статии са е писали.Георгиос-моделче и то от тези среди.Веселин и той е много съмнителен макар и не живеещ в България.Само за Йоана не прочетох нищо.Даже няма да се изненадам ако половината от племето са се познавали.Та къде са,обикновените (неизвестни за никой)лица в това племе?

Колкото до това дали екипа е подходил немарливо и е оставил боклук след края на предаването склонна съм да вярвам.След края на снимките Амелия беше качила снимка,че е завела децата си да видят красивото място, на което е живяла и се е борила за оставане в игрите.На едната снимка за мен има останали части от реквизита им.https://www.instagram.com/p/B2Q0Ihtj2-6/

Редактирам се:
Ей.... много сте бързи,всичко което съм написала и аз, вие вече сте го изкоментирали :Д !Брависимоооо на всички пишещи !

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 02:00 от Morkovel99

# 2 113
  • Canada
Добата е типичен ендоморф, силен, масивен, с много мускули, но и мазнини. Роберта също има някои характеристики на ендоморф. При тях бързите въглехидрати са крайно непрепоръчителни, резултатът от комбинацията ориз с бял хляб го видяхме  Embarassed

Юлиян е много секси на снимката от плажа (с червените гащЯ) с леки забележки към краката, но все пак  Mr. Green Иначе дефекта в усмивката му е от умъртвен зъб.

Близначките радват окото, добре сложени са. Но отворят ли си устата убиват всяко добро впечатление  Laughing

Стероидната дружинка дори няма да я коментирам  Joy

Чета ви от известно време, но със седем часа разлика и е трудно да се включвам адекватно. Забавно е при вас Simple Smile

Начинът по който разформираха племето на прабългарите е показателен за безпристрастността и етиката на продуцентите  Tired

Това със зарязаният на плажа боклук си плаче за солени глоби...

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 04:12 от Foncé

# 2 114
На мен откъм тяло най ми харесва Пламен, особено коремната му преса ми е много секси. След него Юлката. От жените като тела най ми харесват близачките и Амелия-Мира.

Общи условия

Активация на акаунт