Кой сега пък е на Роберта гаджето?
Аз мислех, че е пореден прякор на някой в предаването, а вие буквално...какво нещо било човек да е свободен една вечер, толкова неща научих.
Всъщност, може би е травма на предните зъби. Удряла ли ви е шайба? Не, надявам се! И дано не ви удари. Той е бил хокеист (на трева, ма сигурно и на лед е играл). Може и от падане да е, имам такъв случай близо до мен. Зъбите се самоумъртвяват и потъмняват. Не се слагат брекети за целта, Амелия е за брекети и добре че е сложила с тоя вампирски зъб, който ѝ разваляше целия фасон... Може металокерамика, ма вие не сте ли ходили на зъболекар скоро? От години има нови естетични методи за холивудска усмивка. Едни фасети и ще е като Джеймс Бонд Юлиян! Ако трябва и импланти ще си сложи. Прилича и има тембъра на един мой приятел, доктор, та мааалко го реабилитирах. Впрочем и той се е снимал във филм 😎
Всъщност, може би е травма на предните зъби. Удряла ли ви е шайба? Не, надявам се! И дано не ви удари. Той е бил хокеист (на трева, ма сигурно и на лед е играл). Може и от падане да е, имам такъв случай близо до мен. ...................... 😎Препоръчани теми