💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 059
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 2 085
Не отговарям на заяждането. Просто не видях снимки с Юлиян.

Снимки бях публикувала още в предишните теми. Специално за теб ги слагам повторно.

# 2 086
Оу, говорите си за мъже. Не мога да не се включа. Март май беше нещо като 195 см и наистина е най-висок. Описах го вече. До него беше Сандо, който, ако беше без глава, можеше и да се загледам по телОто му.
Томас не ми харесва, косата му оредява или изтънява и ми е една идея женствен.
Стоян има най-хубаво оформено тяло, но е нисък, много си зализва косата, а и има вечно някакъв тъжно-намусен вид, но просто такова си му е лицето.
Гошо - нисък и малко като примат в тялото, симпатичен иначе, да, имаше хубави мигли и очи. Но мъж с оскубани вежди... мерсиМ! (на Роберта гаджето и той - коса няма, ма веждите му като на жена оскубани).
Добата не е никак мой тип, не харесвам мъже с такива едри и меки на вид бедра. Но като махна четината от лицето и главата има мил вид.
Пламен - не. С тази глава, нищо друго не ме впечатлява. А всъщност очите му са хубави.
Юли има супер крака, но за торса трябва да поработи. Аз красавци не харесвам и той като лице всъщност ми харесва. Мааалко носа може да му е по-прав. Иначе има гъста коса, никога няма да оплешивее. И ръст има.
Весо - не. Толко се е поамериканчил, че и вида му е пластмасово американски, като от реклама на цигари ми е. Усмивка изкуствена 100 карата, изсечени черти, но главата му изглежда малка в сравнение с тялото, което ми е буцесто като на пластмасов супергерой.
Наско ми е като най-добрата ми приятелка - толко ми е мъжествен в тело и глава.
Йоргос е нисък и ми е като гей модел. В лице ми е неприятен и ако не е брадата, е зле. Има снимки в профила му.
Има ли още мъже? Май не.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 23:11 от Анонимен

# 2 087
  • Испания

Снимки бях публикувала още в предишните теми. Специално за теб ги слагам повторно.

Благодаря.

# 2 088
  • Другата България
Скрит текст:
Оу, говорите си за мъже. Не мога да не се включа. Март май беше нещо като 195 см и наистина е най-висок. Описах го вече. До него беше Сандо, който, ако беше без глава, можеше и да се загледам по телОто му.
Томас не ми харесва, косата му оредава или изтънява и ми е една идеа женствен.
Стоян има най-хубаво оформено тяло, но е нисък, много си зализва косата, а и има вечно някакъв тъжно-намусен вид, но просто такова си му е лицето.
Гошо - нисък и малко като примат в тялото, симпатичен иначе, да, имаше хубави мигли и очи. Но мъж с оскубани вежди... мерсиМ!
(на Роберта гаджето и той - коса няма, ма веждите му като на жена оскубани).
Скрит текст:
Добата не е никак мой тип, не харесвам мъже с такива едри и меки на вид бедра. Но като махна четината от лицето и главата има мил вид.
Пламен - не. С тази глава, нищо друго не ме впечатлява. А всъщност очите му са хубави.
Юли има супер крака, но за торса трябва да поработи. Аз красавци не харесвам и той като лице всъщност ми харесва. Мааалко носа може да му е по-прав. Иначе има гъста коса, никога няма да оплешивее. И ръст има.
Весо - не. Толко се е поамериканчил, че и вида ву е пластмасово американски, като от реклама на цигари ми е. Усмивка изкуствена 100 карата, изсечени черти, но главата му изглежда малка в сравнение с талото, което ми е буцесто като на пластмасов супергерой.
Йоргос е нисък и ми е като гей модел. В лице ми е неприятен и ако не е брадата, е зле. Има снимки в профила му.
Има ли още мъже? Май не.
newsm78 Кой сега пък е на Роберта гаджето?

# 2 089
  • Sofia
Кой сега пък е на Роберта гаджето?

Този елемент. И мен нещо не ме кефи. Rolling Eyes Струва ми се леко мазничък и видимо по-възрастен от нея.

# 2 090
# 2 091
Скрит текст:
Гошо - нисък и малко като примат в тялото, симпатичен иначе, да, имаше хубави мигли и очи. Но мъж с оскубани вежди... мерсиМ! (на Роберта гаджето и той - коса няма, ма веждите му като на жена оскубани).
Весо - не. Толко се е поамериканчил, че и вида ву е пластмасово американски, като от реклама на цигари ми е. Усмивка изкуствена 100 карата, изсечени черти, но главата му изглежда малка в сравнение с талото, което ми е буцесто като на пластмасов супергерой.
Има ли още мъже? Май не.
хахахаххахахахахахахаха толкова ми е смешно Grinning

# 2 092
  • Другата България
 doh Аз мислех, че е пореден прякор на някой в предаването, а вие буквално...какво нещо било човек да е свободен една вечер, толкова неща научих.
Сега, аз смятам, че трябва да се ограничим в коментарите само за участниците в предаването. Това с кого си лягат и живеят си е тяхна работа, щом те си допадат и се харесват, да се обичат и да се взимат. Ама да ги подкараме и тях-някак не ми се струва редно.

# 2 093
А на мен приятелката на Юлиян толкова да ми напомня на Ана-Мария, като леко подобрена нейна версия ми е.

Относно мъжете, без да навлизам в подробности, никой не е точно мой тип. Sunglasses

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 22:59 от Telesilla

# 2 094
Има ли още мъже? Май не.
По точно описание , здраве му кажи
😆

# 2 095
Юлката си смуче палеца, затова са му такива зъбките! Joy Всъщност, може би е травма на предните зъби. Удряла ли ви е шайба? Не, надявам се! И дано не ви удари. Той е бил хокеист (на трева, ма сигурно и на лед е играл). Може и от падане да е, имам такъв случай близо до мен. Зъбите се самоумъртвяват и потъмняват. Не се слагат брекети за целта, Амелия е за брекети и добре че е сложила с тоя вампирски зъб, който ѝ разваляше целия фасон... Може металокерамика, ма вие не сте ли ходили на зъболекар скоро? От години има нови естетични методи за холивудска усмивка. Едни фасети и ще е като Джеймс Бонд Юлиян! Ако трябва и импланти ще си сложи. Прилича и има тембъра на един мой приятел, доктор, та мааалко го реабилитирах. Впрочем и той се е снимал във филм 😎

# 2 096
Томас вече е публикувал в YouTube разговора си с Бети

# 2 097
...
Прилича и има тембъра на един мой приятел, доктор, та мааалко го реабилитирах. Впрочем и той се е снимал във филм 😎

Докторът или Юлиян и кой е филмът? Grinning

# 2 098
Кой сега пък е на Роберта гаджето?

Този елемент. И мен нещо не ме кефи. Rolling Eyes Струва ми се леко мазничък и видимо по-възрастен от нея.

Обаче на Бети й подхожда червена коса. И руса също.
Ех , обичам червена коса , ама за къдрави коса да се боядисам няма да стане работата Grinning

Момичето на Юлиян е много хубаво  , като ги видях на снимките заедно , където Пуре е качила , забелязах, че доста си ходят заедно като двойка ...

# 2 099
Юлката си смуче палеца, затова са му такива зъбките! Joy Всъщност, може би е травма на предните зъби. Удряла ли ви е шайба? Не, надявам се! И дано не ви удари. Той е бил хокеист (на трева, ма сигурно и на лед е играл). Може и от падане да е, имам такъв случай близо до мен. ...................... 😎

Между другото и аз това щях да кажа. По скоро като от някаква травма прилича да е при него. Каквото е шиле и шуга, кой знае какво му се е случило назад в годините, та сега му бере "лаврите". Но като цяло това не е от кой знае какво значение, чара му е в шантавия характер.

Общи условия

Активация на акаунт