💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 203
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 695
Брех каккви спойлери се търкаляли по плажа...

Така както се развиват нещата финала ще се разиграе на диваните в тв-студиото под зоркия поглед на Алекс Smiley

# 1 696
  • Другата България
Ха-ха белези от битки.Във ФБ се смях досега-чудеха се хората какви са тези синини по крака на Анка и един от отговорите беше-това са следи от столовете ,по които си отседя Simple Smile
Но по този сценарий ,който Сашка е забравила се вижда,че втора поредна игра ще е тип логическа.Така че на Радостинчето й се получи-пращаха мъже да си оставят органите по плажа ,изстискаха ги и сега -свежи,нахранени и мисловни ще си ги победят.Но за това е виновна продукцията,която не въведе някакви правила-да се играе задължително през битка,или от всички,тези,които са по-малко да се въртят и много други правила можеше да спрат това висене и подпиране отстрани и едни и същи хора на терен.
Мисловни??? Моля ти се, сериозен човек си, не се дръж несериозно.
Ако това е вярно и Венцислава победи Томас ще е не защото тя е много мисловна, а защото Томас е глупавичък. Помниш ли пъзелът, който с Амелия-Мира редяха? Тоест, тя реди, а той само се почесваше и ѝ подаваше частите? А и ако е така, то преди Венцислава има още отпаднали-за да се сведе бройката до седем...смяташ, че ще са само мъже ли? Thinking Някак не ми се иска да го повярвам това.
Но да, за другото си права, а и доста го коментирахме-три жени изкараха последния над месец, че и повече /едната цялото предаване/ на курорт. И са в десятката.

Така както се развиват нещата финала ще се разиграе на диваните в тв-студиото под зоркия поглед на Алекс Smiley
hahaha И на коментаторите ѝ, разбира се.
Значи довечера доколкото видях от промото ще има плуване. Томас е перфектен плувец, Роберта не чак толкова.  На играта с Венцислава ще има логика....Венцислава може всякаква да е, но не е глупава, Томас не чак толкова умен...е, и игрите не могат да се направят за определени хора ли? Или просто късмет, малшанс?
Ох, и на същото промо дават някакви дълбокомислени разговори отново на любимата маса между Рада и Пламен, а до Пламен седи....Анчето и нагъва с такова настървение филия хляб, намазана с нещо бяло отгоре, че ще рече човек ядене не е виждала с дни....майкооооу, продъниха се от нагъване тези жени.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 17:52 от Merri_An

# 1 697
Може да изиграят едно "Не се сърди човече" на финала, докато Сашка ги надъхва: "Екшън!" tooth

# 1 698

Ако тези няколко страници са истински съм потресен от размера на гафа,безхаберието и некомпетентността на продукцията.
Започвам да си мисля,че един финал в тв-студиото е достоен край на този ниско бюджетен водевил.

# 1 699
  • Другата България

Ако тези няколко страници са истински съм потресен от размера на гафа,безхаберието и некомпетентността на продукцията.
Започвам да си мисля,че един финал в тв-студиото е достоен край на този ниско бюджетен водевил.
Абсолютно. Това удари в земята всички останали простотии, които сътвориха през последните месеци. И аз продължавам да смятам, че финалът ще е в студиото.
Може да изиграят едно "Не се сърди човече" на финала, докато Сашка ги надъхва: "Екшън!" tooth
rotfImao rotfImbo lalalala

# 1 700
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, и на същото промо дават някакви дълбокомислени разговори отново на любимата маса между Рада и Пламен, а до Пламен седи....Анчето и нагъва с такова настървение филия хляб, намазана с нещо бяло отгоре, че ще рече човек ядене не е виждала с дни....
Тази пък не се наяде значи! Кой какво прави, АМ все нещо тъпче. Писна ми да я гледам как преживя.  Rolling Eyes

# 1 701
УАУ,ще е много трудна битка:joy:

# 1 702
УАУ,ще е много трудна битка:joy:
Епична!

# 1 703
  • София
Ох, и на същото промо дават някакви дълбокомислени разговори отново на любимата маса между Рада и Пламен, а до Пламен седи....Анчето и нагъва с такова настървение филия хляб, намазана с нещо бяло отгоре, че ще рече човек ядене не е виждала с дни....
Тази пък не се наяде значи! Кой какво прави, АМ все нещо тъпче. Писна ми да я гледам как преживя.  Rolling Eyes
Аз не мисля, че тя толково яде, просто все ес карат на масата и затова ти дават там, другите се разправят, а на нея не й пука и си прави това, за което е седнала на масата. Не смятам, че трябва да се разправя за всичко, но е прекалено апатичен персонаж.

# 1 704

Питат за спойлери в темата, а те били на плажа.Юруш на спойлерите:)
Ако финала се разиграе на диваните, да знаете още от сега залагам за победа на Ана Мария или Венцислава.Цял сезон тренираха точно за такава битка;)

# 1 705

Питат за спойлери в темата, а те били на плажа.Юруш на спойлерите:)
Ако финала се разиграе на диваните, да знаете още от сега залагам за победа на Ана Мария или Венцислава.Цял сезон тренираха точно за такава битка;)

Притеснен съм, може играта да включва отваряне на консерва с пастет примерно и изяждане на две намазани филии за време. Дано не се изпореже АМ ако битката е подобна.

# 1 706
Е нали трябва да има белези от спечелени битки, за които е споменавала Алекс;)))Ето от къде са били:)

# 1 707
Може да се окаже, че сценарият от плажа не е фейк. Sunglasses Томас е пуснал снимка от дуела, а Роберта си трае.
Скрит текст:

# 1 708
  • Другата България
Аз не мисля, че тя толково яде, просто все ес карат на масата и затова ти дават там, другите се разправят, а на нея не й пука и си прави това, за което е седнала на масата. Не смятам, че трябва да се разправя за всичко, но е прекалено апатичен персонаж.
Абе яде. Всички се хранят доволно. И като само седят и лежат, и резултатът е видим. Загледайте я и Анчето, и Радостина, и Венцислава-нейна снимка в гръб имаше. Определено са качили килограми, и са ги трупнали на нашите проблемни зони-задните.Stuck Out Tongue Closed Eyes
Не е справедливо да се пише само за Роберта-че станала дебела. И по-зле от нея има.

# 1 709
По-добре да им сложат за финала в студио един пясъчник с кофички и лопатки, по-малко травматично е.

Общи условия

Активация на акаунт