💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 074
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Испания
МАААЙЙКООУ.
😁Преди или след като е бил по гей баровете някакъв си
🙀

Виж годината на клипа.

# 2 041
Скрит текст:
Когато започваха игрите, мъжете бяха без косми, с торсове да се огледаш в тях 😂, нооо три месеца в буша си каза думата, Март в началото ми приличаше на младият Том Круз, сега мяза на Робинзон Крузо, язък 😂, нищо де, скоро излиза и ще се изтупа и заглади!
Ама те и сега са без косми. Аз че съм късогледа, такава съм, но освен Март друг не видях с косми. Дори и Добчо мамин благ. Laughing
[/quote]

И Александър, но той си замина и не си личаха много...

Георги изобщо не ми изглеждаше добре с тези оскубани вежди (и оформянето на веждите при мъжете ми изглежда прекалено - въобще - не харесвам метросексуалните). Още при представянето му не го харесах.
Действително, Март ми харесваше на външен вид в началото, но може и да не съм го огледала добре. На пръв поглед наистина приличаше на едра и млада версия на Том Круз:
Скрит текст:
Не го харесвам с брада и наднормено тегло, освен това е глупав и злобен, което го прави много отблъскващ.

# 2 042
  • Sunshine state
За пореден път се убеждавам, че вкусът е размито понятие. На мен Март изобщо не ми допада на външен вид. Като човел да не говорим поне от това, което видяхме. Най-красив в лице за мен в Веско, а като цялостна визия Юлиян. Георги като му изключа оскубаните вежди и прекалено мускулестото тяло, също става. Биваше и да е по-висок също, че аз с моите колосални 1.55см си падам по височки. 😂😁

# 2 043
  • Другата България
Действително, Март ми харесваше на външен вид в началото, но може и да не съм го огледала добре. На пръв поглед наистина приличаше на едра и млада версия на Том Круз:

Не го харесвам с брада и наднормено тегло, освен това е глупав и злобен, което го прави много отблъскващ.

Shocked Че той тук е съвсем различен! Аз направо съм забравила колко...друг е бил. Затова и в началото му симпатизирах.
Леле, колко килограми са качили доста от участниците! Аз май не си спомням друг такъв формат, че дори и Хелс Кичън, Мастършеф и кулинарни такива да е имало толкова наддали на килограми хора. При това тук се говореше за плажове, колиби, липса на храна, глад, лишения....а то каква стана тя....
Пупи, аз откакто тук го коментирахме за телата на мъжете основно взех да ги заглеждам по-така. Писах и преди-на мен Стоян ми допадаше като телосложение, изключвам главата. Но е нисък, да. Сега, трябва да си слепец, за да не кажеш, че краката на Юлиян, а и цялостната му визия, отново без главата донякъде също са много добре. А и е висок според мен, поне повече от Стоян. Томас на мен визуално като че ли най ми допада, сега говорим само за лице, Веско също не е грозен, ама като се избръсне. Но тялото му не, категорично, аз такива напомпани не харесвам. С такива бицепси, бедра като на хипопотам...мерси съм. Затова и не харесвах Гошо. Пламен също има нелошо тяло, но е слабичък пък той. Абе те така, нито един идеален няма, на всеки все нещо ще му намерим като кусури. Laughing

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 21:32 от Merri_An

# 2 044
МАААЙЙКООУ.
😁Преди или след като е бил по гей баровете някакъв си
🙀

Виж годината на клипа.
Ми той каза,че е работил в гей бар ,ама не каза коя година Grinning

# 2 045
Във Вип Брадър дебелееха - спомням си, че гледах част от един сезон с Никол Станкулова, която видимо напълня доста в хода на предаването. Беше ми странно, защото тя обикновено е слабичка.

# 2 046
Леле, колко килограми са качили доста от участниците! Аз май не си спомням друг такъв формат, че дори и Хелс Кичън, Мастершеф и кулинарни такива да е имало толкова наддали на килограми хора. При това тук се говореше за плажове, колиби, липса на храна, глад, лишения....а то каква стана тя....

Но има и отслабнали - Амелия се стопи, Марешка също отслабна, но най-много свалиха близначките. В първия епизод си бяха пухкавелки.

# 2 047
Леле, колко килограми са качили доста от участниците! Аз май не си спомням друг такъв формат, че дори и Хелс Кичън, Мастершеф и кулинарни такива да е имало толкова наддали на килограми хора. При това тук се говореше за плажове, колиби, липса на храна, глад, лишения....а то каква стана тя....

Но има и отслабнали - Амелия се стопи, Марешка също отслабна ...

Е, то на жените при славяните нали Веселин им определяше порциите.

# 2 048
  • Другата България
Но има и отслабнали - Амелия се стопи, Марешка също отслабна ...
Е, то на жените при славяните нали Веселин им определяше порциите.
hahaha Joy smile3521
Много добро. И вярно, те затова и отслабнаха.
Близначките не помня, ама май наистина бяха по-пищни. Да, бяха, определено.
Логистика - Стоян, Борсука - Георги. За мен 3-та са много чаровни , стига да не си отваря устата. Георги особено има много хубави очи и мигли.
Мерси, не знаех, че на Стоян прякор му е логистика. Борсука си го помислих за Гошо, ама не бях сигурна.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 20:53 от Merri_An

# 2 049
На мен също визуално в началото Март ми харесваше най-много, ама в последствие доста ми опротивя.
Ако сега трябва да избера, бих казала Стоян (единствено визуално)... и хубаво тяло имаше.. Ако беше малко по-висок и доста по-умен щеше да топ, поне според мен.
Георги още в началото ми беше противен.

Относно космите, мисля че Март и в началото си имаше на гърдите. Аз така го запомних, че е Март.

# 2 050
  • Испания
Вече мога да дишам спокойно. Явно, има надежда всички примати от формата да са харесвани от някого.

На мен абсолютно никой не ми харесва като мъж, доколкото мъжете там са такива.

# 2 051
  • Другата България
Вече мога да дишам спокойно. Явно, всички примати от формата има надежда да са харесвани от някого.
На мен абсолютно никой не ми харесва като мъж, доколкото мъжете там са такива.
Ееее, много крайно. Сега, нито една от нас няма да си заведе нито един в къщи, говорим си на база това, което виждаме, все пак това са мъже, като пол говорим, визия-остави държание и манталитет, публика и т.н., чисто физически.

# 2 052
  • Испания
Лично мнение. Не ангажирам никого с него.

# 2 053
На мен ми харесва Джаферович физически, перфектен е във всяко отношение за моя вкус, бих си го завела и вкъщи!
А Юлиян ме привлича физически, излъчва сексуален заряд, когато е на терена.

# 2 054
Като сме седнали да обсъждаме външен вид, някой има ли предположение защо Юлиян е като цапнат в устата? Нещо му има на зъбите, или си е такъв?

Общи условия

Активация на акаунт