Фермата сезон 5 тема 7

• 40 742
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 135
извинявам се за невежеството ама не съм редовен потребител на Instagram въпреки че имам профил там. Как ги издирвате тия хора? Като им пиша името излиза кво ли не, но не и тоя който търся

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 21:10 от Skrekkelig

# 136
Tary, много хубав коментар Hug

# 137
Хихи, сигурно е друг вид риба. ММ казва,че съм акула.
Grinning
За Бети си промених мнението. Харесва ми.

Рибите са толкова разнообразни, че само интуитивно можеш да ги разпознаеш. Общото обаче за всички е, че се излагат като начините за излагане пак са безкрайно разнообразни. Изглежда като че ли нямат себеуважение и достойнство. Някак си нямат сили да се отстояват и противопоставят на натиск и атаки. А иначе дълбоко в себе си са много добри хора - наистина най-добрите от всички от зодии. И си патят от това. Те са показателен пример за това, че колкото по-добър си с хората толкова те са по-лоши с теб.
То дали и Сами не е риба
Ти не само не си редовен потребител, но и не си редовен мислител. Прочети цитираното и дано се сетиш защо казвам това.

# 138
извинявам се за невежеството ама не съм редовен потребирал на Instagram въпреки че имам профил там. Как ги издирвате тия хора? Като им пиша името излизат кво ли не, но не и тоя който търся

Най-често откривайки един останалите са му последователи или той ги следва. В случая със Силвия беше лесно, тя е нов потребител, съответно е добавила съфермерите си. Но не винаги профилите са с имената, а с ник.
Добавих Шопски и Велислава.

# 139
Най-често откривайки един останалите са му последователи или той ги следва. В случая със Силвия беше лесно, тя е нов потребител, съответно е добавила съфермерите си. Но не винаги профилите са с имената, а с ник.

лесно ама как. Не я намирам с името

# 140
Венци простил на Краси 😆 Алилуя, бейбе!

# 141
Скрит текст:

лесно ама как. Не я намирам с името

Силвето ли? Понякога и проба е нужна. В случая тя не се е изписала Silvia, а Silviya Miteva. Велислава е с W. Но най-лесно е, ако откриеш някой от по-популярните акаунти и съответно видиш кого следват.
Сега трупат последователи, разработват акаунти, после ще блокират, трият и някои ще заключат профилите (особено, ако хейта им дойде повече) Wink

# 142
Олеее това л...о Митко Калайджиев съвсем си повярва. Дано Станислав го поотупа и да го върне на земята.По противен тип не бях виждала с ужасно грубо и арогантно поведение.

# 143
  • London
На него му харесвало нищо, че живеел и идвал от 5 звезден хотел и оная Красимира наостри ушите. Сега набързо писмото ще напише и тя иска в 5 звезди, не я кефели сиромасите.🤣

# 144
Браво на Стани.

# 145
  • русе
Венци го няма и сега няма кой да коли петлите🤣🤣🤣

# 146
  • London
Айтито се изложи с реакцията за петлите.

Да нямаш собствен доход....и гащите на гъза ти са купени значи от мъжа ти и отиваш и се излагаш така. 😂

# 147
  • ново
Айтито се изложи с реакцията за петлите.

Да нямаш собствен доход....и гащите на гъза ти са купени значи от мъжа ти и отиваш и се излагаш така. 😂
С какво се е изложил, че не видях?

# 148
Митака ИТ като е тръгнал да гледа филми за добитък да види и филма за млекарската индустрия, как тероризират кравите, как им крадат телетата да не пият мляко, което може да се продаде, как хващат мастит... И млекодайните крави свършват по същия начин като добитъка за месо. А може и да го е гледал, ама не му изнася хептем па гладен да седи. Лицемер
А Вили милата колко е наивна. Душица, много ми е сладка

# 149
  • London
Ами някак по детински стана....Има ли за друго да говорим? Като казаха не…. и веднага стана едно такова обидено. Малко смешно от мъж канара що се касае до 2 петела.

Общи условия

Активация на акаунт