Наистина може много да повлияе на зрителя като види гадории по фейсбуците, инстаграмите на тея ( давам пример с Венциту и неговия фейс, пълен 80% с голи жени и обиди към грозноватите и дебеланите) Еми няма как, братче, да се хареса такъв.
Наистина може много да повлияе на зрителя като види гадории по фейсбуците, инстаграмите на тея ( давам пример с Венциту и неговия фейс, пълен 80% с голи жени и обиди към грозноватите и дебеланите) Еми няма как, братче, да се хареса такъв.
Психолога на Фермата, конкурента на Ани Владимирова Митака му го казА - Брато, помисли си защо избираш винаги един и същи тип жени
С риск да ми се обидите, но главата му служи само за ресане на рехавата косица. И ще става все по рехава, знаете го. Доказа го с това, че си прахоса фермерството в тъпата кауза да изгони Дана+, за мен не е читав мъж, който може да каже на Сами: "Прасни я" за момиче с което са били близки , хвърлянето му във връзката с Паулина беше ефектно, но си получи шамарите с "Тоя". А последното изтрещяване при фермерството на Сиса така и не ми се изясни защо го направи. Или речника му е беден и не се изрази ясно или не схванах какво го ядоса толкова. Красимир и да спечели, не е моят фаворит. Нестабилен е, макар, че ми хареса как отказа секс на разгонената Поли, все пак има свян в него, не иска баба му да се радва на голия му за@@ик. Станислав да наближи финала и хубавичко ще го подредя за това, че смята жените в Бг за втора категория хора.
Ще го дебна още да се изложи, иначе е по-стабилен и целеустремен, ще използва правилно наградата. Като няма риба и ракът е риба, ще трябва да правим компромиси

Препоръчани теми