Фермата сезон 5 тема 7

• 40 745
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 120
Като отвориш на Венци профила, липсва само да тръгне от някъде "Ооо, тигре, тигреее.."

# 121
  • София
(давам пример с Венциту и неговия фейс, пълен 80% с голи жени и обиди към грозноватите и дебеланите) Еми няма как, братче, да се хареса такъв.
Той пък защото e много 'Убав. Confused

# 122
Начиии, Венциту та Венциту. Фейса му, та фейса му. Е пусто любопитство отворих го. Ми как няма да е тъжен, кахърен. Добре си е поживял. Купони, мацки, екскурзии, пари, цици и задници.
И бааам греда. Няма нищо. И не знае какво да прави. И веси нос.
Стана ми още по неприятен

# 123
  • London
А защо на Венци е намалял прихода? Да не са свитнали мутрата, която е пазел?🤣

Аз от мъжете съм за Красимир и Станислав. Сами нещо ми е много лек и повърхностен. Не че ми е неприятен, но е просто една опаковка....

# 124
  • Вестерос
Благодаря! А откъде мога да ги сваля или гледам онлайн?
Моят любим е две, гледай и него Simple Smile

# 125
Може ли линкове към инстаграмите на звездите Simple Smile Наистина може много да повлияе на зрителя като види гадории по фейсбуците, инстаграмите на тея ( давам пример с Венциту и неговия фейс, пълен 80% с голи жени и обиди към грозноватите и дебеланите) Еми няма как, братче, да се хареса такъв.

Тези на които попаднах:

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 20:36 от Cafelate

# 126
Може ли линкове към инстаграмите на звездите Simple Smile Наистина може много да повлияе на зрителя като види гадории по фейсбуците, инстаграмите на тея ( давам пример с Венциту и неговия фейс, пълен 80% с голи жени и обиди към грозноватите и дебеланите) Еми няма как, братче, да се хареса такъв.

Тези на които попаднах:
Гледам, гледам ми то Красимир е най убав

# 127
Краси наистина шарен живот има. Smiley

# 128
Венци е обеднял заради лечението на майка му,било скъпо и теглил кредити които още изплащал,а тя е починала.
Аз гледах втори сезон в сериалионлайн,първи не успях да го намеря никъде по торентите и онлайн, във вибокса и тубата има отделни части от епизоди и така и не го изгледах. Аз съм на средата на 3,Яни е голям образ 😁

# 129
  • London
Това за Венци е кофти, пропуснала съм го....

Някаква се прехласва гледам в профила на Татин… видяла ги с Красимира не къде да е, а в H&M ( татин скромно го кара.... аз викам ще я заведе някъде да вземе някое Версаче, Габана….и тн то в магазин за бедния човечец. Та явно сега е хихо хахо, нагоре надолу.... докато е така ще са ОК. Дойде ли момента в който да се работи и влезе в един режим ще са кой откъде е.

# 130
Разгледах и аз инстаграмите на участниците .Станислав и Красимир са уау  newsm74

# 131
Хихи, сигурно е друг вид риба. ММ казва,че съм акула.
Grinning
За Бети си промених мнението. Харесва ми.

Рибите са толкова разнообразни, че само интуитивно можеш да ги разпознаеш. Общото обаче за всички е, че се излагат като начините за излагане пак са безкрайно разнообразни. Изглежда като че ли нямат себеуважение и достойнство. Някак си нямат сили да се отстояват и противопоставят на натиск и атаки. А иначе дълбоко в себе си са много добри хора - наистина най-добрите от всички от зодии. И си патят от това. Те са показателен пример за това, че колкото по-добър си с хората толкова те са по-лоши с теб.
То дали и Сами не е риба

# 132
  • I want it all and I want it now.
Венци е ужасно депресиращ.

# 133
Красимир е шарен, та шарен , ама да се щракнеш за секунди с някой някъде, а после с месеци да  живееш сиво ... и накрая на 37г. да си сам, без професия, без уседналост ... с изгарящо желание за семейство, а да се насочиш пак към грешната жена. Mask Психолога на Фермата, конкурента на Ани Владимирова Митака му го казА - Брато, помисли си защо избираш винаги един и същи тип жени Mask С риск да ми се обидите, но главата му служи само за ресане на рехавата косица. И ще става все по рехава, знаете го. Доказа го с това, че си прахоса фермерството в тъпата кауза да изгони Дана+, за мен не е читав мъж, който може да каже на Сами: "Прасни я" за момиче с което са били близки , хвърлянето му във връзката с Паулина беше ефектно, но си получи шамарите с "Тоя". А последното изтрещяване при фермерството на Сиса така и не ми се изясни защо го направи. Или речника му е беден и не се изрази ясно или не схванах какво го ядоса толкова. Красимир и да спечели, не е моят фаворит. Нестабилен е, макар, че ми хареса как отказа секс на разгонената Поли, все пак има свян в него, не иска баба му да се радва на голия му за@@ик. Станислав да наближи финала и хубавичко ще го подредя за това, че смята жените в Бг за втора категория хора.Mask Ще го дебна още да се изложи, иначе е по-стабилен и целеустремен, ще използва правилно наградата. Като няма риба и ракът е риба, ще трябва да правим компромиси Stuck Out Tongue Winking Eye

# 134
И Силвия и Сами направиха лошо впечатление с тия интимности, но по малко различен начин. Сами се представи като женкар и неверник, а Силвия - като леснодостъпна. Но реално и двамата не са толкова лоши колкото навяват на пръв поглед - просто си имат първични естествени човешки нужди. Ако приятелката на Сами е ОК с това, значи никой нищо лошо не е направил. Те дори не са правили секс. .....

Да бе, "не са" хах голи в кревата изобщо не са правили секс.....

Моите фаворити са:
- Красимир - изглежда най-силен и опитен. Не харесвам свалката с Поли, беше тъпо и безсмислено, излишно и досадно.
- Митко 1 и Станислав - "най-качествен материал" Grinning
-  Бети много ми е симпатична
- Велислава - много силна физически, не и психически и морално...
Искам да отпаднат непременно колкото се може по-бързо Силвия, Сами, Веселка и Красимира.

Общи условия

Активация на акаунт