Фермата сезон 5 тема 7

• 40 745
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 105
Джоли,аз нямам и фейс. Но и не искам. Нямам нужда тях.

# 106
Подхванали са я здраво Красимира в профила и в Инстаграм, много хейт... Тя обаче гледам не е изтрила коментарите, даже напротив, създава съспенс за довечера.😁

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 16:06 от butterfly_^^_

# 107
На Силвия последната връзка е продължила 6 години и то прекрасните 26-32. Не мисля, че е пчеличка, не всеки има щастието да срещне "вечната" любов. Не я съдя строго.

Почти всички имат инстаграм. Саня, Сашето, Поли, Митко Калайджиев, Ваня на Митака, на Красимира е от две седмици Wink, на Силвето е нов, а на Краси е с много снимки - звезда е той. И ако донякъде е показателно кога е подновил постовете е радващо Smiley

Веселка мисля, че няма. Не съм попадала.

# 108
Единствения мъж, който подхожда уважително към жените, това е Митко ИТ. Подхожда с изключително джентълментсво към всички жени във фермата, запази достойнството и на своята половинка. Бих желала всички мъже да са такива, тогава щеше да има само щастливи жени. Той е моя категоричен фаворит сред мъжката част.

От жените, много искам да видя Бети на финал. Интелигентна, трудолюбива и по своему емоционална и щура. Има финес, който при другите жени липсва, и за разлика от тях има добър изказ.
Те двамата са моята порода хора и се надявам да стигнат до финала.
Всички останали участници са "wanna be" в една или друга степен, и затова на този етап от играта започнаха да се забелязват противоречия. Започнаха рязко едни "влюбвания и разлюбвания" в темата, защото героите са фалшиви.

# 109
Завиждам искрено на големия Митко на спокойствието,с което подхожда към всичко. Аз съм емоционална и паля бързо.

# 110
  • London
А Ваня на Митака и да й засека профила няма да вляза, най-скучните епизоди бяха покрай пустия годеж....Красимира явно много иска да стане известна, явно смята тази вечер за звезден миг. Ще вадим пуканките.....

# 111
И аз съм от дъртите. Имам ФБ защото трябва да следя всичките групи по активности на децата, иначе и това не ми е нужно, но пък кога щях да попадна на ФБ профила на Венци!😁
Не ме изненада, наводнил е със снимки от лов или голи задници. Няма рестарт за него. Разцъфнал в ерата на мутренските времена, не е успял да се приспособи и да премине на некст левъл. В днешно време, освен мускули, трябва да знаеш на кого да се кланяш. Да си дипломат и лакей едновременно. Искало му се е да се върне в 90те, макар и с младо гадже за начало, но илюзията трае кратко, а събуждането - болезнено. Дано все пак намери спокойствие и увереност в бъдеще.
Сами е готин, но зависи за какво го потребяваш.  За кратко кафе и раздумка е супер, но до там. Типичен представител на младото, консуматорски настроено във всички отношения, поколение. Безкрайно далечен ми е.
Митко 1 е друга бира. Имам такива приятели и са голяма ценност. Думата им не се цепи на две.
Митака2 - има потенциал момчето, но незрял в доста отношения. Забавлява ме, да, но срещу 10лв мога да си се забавлявам и сама, гледайки комедия. Бих искала да го видя след 15-20години. Интересно би ми било развитието при него.
На финална  бих се радвала да останат Митко1, Бети и Красимир.

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 16:32 от _Hope_

# 112
На мен лично за СЕГА Красимир ми е водач за победител. Другите са в листата.

# 113
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За мен Сами се изложи с флирта със Силвия и това ще повлияе на зрителския вот на финала И ако той стигне финал.
Показа се като тип мъж,който никоя жена не иска до себе си - женскар,неверник,ако не бяха камерите,щеше и да я бройка и чао.Бил моля ви се в отворена връзка - от няколко месеца с гаджето и вече пипа другаде.Представям си го в дългогодишен брак...И като си с отворена връзка това означава ли,че трябва да унижаваш половинката ти пред цяла България с целувки и опипвания под юргана..?

Страхотно много ми падна това момче в очите,имах съвсем други впечатления за сериозен и улегнал мъж,а той се оказа поредното недоразумение,което скача от вагина на вагина.
За Силвия - без коментар.Който не й е намигнал,само той не я е имал Stop

Това ми харесва у Красимира и Димитър,че те наистина много се харесват(да не кажа,че са си вклюбени и са реално единствената истинска двойка във Фермата) и въпреки това запазват благоприличие.

# 114
  • София
Моите фаворити за финал са Митко 1, Сами и Станислав, от жените - Бети и Маргото, евентуално Красимира.
Наистина Сами си писа огромен минус с тази заигравка със Силвия и предполагам, ще си плати накрая за това.

# 115
Аз съм само с фейс,направих го заради една игра и толкова и го ползвам.
Аз съм за Станислав,Сами или Красимир,Красимира от жените.Другите не ги искам победители,най-малко пък Веселка.

# 116
И фейс и инста имам.С дете в пубертета,с групи на класа и т.н. няма как да нямам.А и одобрявам или не,по-добре е да съм в крак с новостите в соц. мрежите.Дъщеря ми и зет ми не живеят при нас и месинджър е страхотна възможност за връзка с тях.
   Много ми се щеше Силвето да не се беше сдала така лесно.

# 117
Може ли линкове към инстаграмите на звездите Simple Smile Наистина може много да повлияе на зрителя като види гадории по фейсбуците, инстаграмите на тея ( давам пример с Венциту и неговия фейс, пълен 80% с голи жени и обиди към грозноватите и дебеланите) Еми няма как, братче, да се хареса такъв.

# 118

Много ми се щеше Силвето да не се беше сдала така лесно.
Тя не се сдаде, за жалост, инициативата беше нейна, първо с Красимир, после със Сусамито. Да кажем, не е устояла на чара на Сами, ако той  я беше атакувал, ама тя го налази него😆

# 119
Оф,да,права си!Ама пък да е мислила.И аз зяпах из фейса на венци онзи ден-ми тъп чичак.

Общи условия

Активация на акаунт