Фермата сезон 5 тема 7

• 40 764
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Трагедията на Венци сам си я е измислил- такава е.
От мухата- слон.

Изгората го е зарязала, загубил е роднини, останал е безработен, дъщеря му не иска да общува с него.

Класическо мрънкало. Не знам как изобщо очаква да рестартира живота си с участието си в това предаване...
Единственият шанс- спечелването на наградата... угасна.

# 91
  • София
Но пък имаше изненадващи дуели, конкуренция, започнаха наистина от нулата…. и помизеруваха най-много. Това сега е спа като се замислиш спрямо 1 ви сезон. Във втори сезон имаше и тумба известни, които направиха доста смотани дуели и онзи рапърчето беше доста дразнещ. Там ли беше и злобното Маке и Силвия.... ей няма такива неприятни личности.
Така е, наистина. Но в първи духът като цяло беше изключително неприятен - всички се мразеха и се бяха овъртолили в някакви групички, които се плюеха взаимно. Имаше и много неприятни персонажи - Варсамов, Мария...

На мен Сами също продължава да ми е симпатичен, просто мисля, че този флирт със Силвия му беше абсолютно излишен, преди него го харесвах повече.

# 92
Веселка, Силвия и Мариана също ми попадаха в инстаграм, Красимира следва първите две със сигурност.
Едит : Сами също има.

# 93
Гледам, гледам и изобщо не знам кой искам да спечели на финала...
Искам-Сами, Красимир, Митко ИТ.
Може и Станислав.

# 94
Веселка и тя ли е в инстаграм? Знаех си, че само аз не инфлуенствам. Ех, одъртях и изоставам...

# 95
Има нещо, което ме отблъсква от някои от сиромасите (Венци, Веселка и още двама-трима).
И аз не знам как да го опиша, но.. едни сдухани, с вечния мрачен и тъжен поглед (все едно всеки момент ще ревнат), все някой друг им е виновен, все мрънкат, все са негативно настроени.
Това Венци, Веселка, Дана и дъщеря.. от части и Станислав.
Те за това и си се сдушиха там заедно да намилат и мрънкат. Не искам никой от тях на финал. Нито мога да им съчувствам, нито да ги харесам.

# 96
Моите финалисти са - Митака,  Сами и Красимир.
За Станислав не мога да взема решение. От една страна го харесвам, обаче има и своите ки изцепки и той. Стана ми мъчно, когато беше сам срещу всички при онзи спор, толкова пламенно и идеалистично си защитава професията и родината, а същевременно ходи да пита Митака и Сами за работа. Ако си такъв идеалист и патриот...., нали🤔. Готов е да мре за родината, ама ако Митака му предложи два бона на  месец,  за да му е шофьор/  примерно, щото програмист няма ка да е/, хвърля униформата и пиши го бегал. Не знам, противоречи си нещо той.
От жените нямам фаворит.

# 97
Веселка и тя ли е в инстаграм? Знаех си, че само аз не инфлуенствам. Ех, одъртях и изоставам...
Не си само ти, Феникс, и аз съм изостанала,хихи.
И относно зодиите, аз съм риба,но съм супер организиран човек. Такова разпиляване и разхвърляне, като при Силвия, ме побърква. А това отчаяно мятане от мъж на мъж  ми е хем тъжно,хем грозно. А пък Сами нищо не спечели от това заиграване, ако беше я изманипулирал,щях да разбера мотива му, а така....

# 98
  • София
Трагедията на Венци сам си я е измислил- такава е.
От мухата- слон.

Изгората го е зарязала, загубил е роднини, останал е безработен, дъщеря му не иска да общува с него.

Класическо мрънкало. Не знам как изобщо очаква да рестартира живота си с участието си в това предаване...
Единственият шанс- спечелването на наградата... угасна.
Венци и парите да беше взел, щеше да си хване някоя 20-годишна, да пренеберегва дъщеря си, да изхарчи парите и гаджето да го зареже. Никаква поука не си е извадил, щеше да повтори отново този модел.

# 99
И Силвия и Сами направиха лошо впечатление с тия интимности, но по малко различен начин. Сами се представи като женкар и неверник, а Силвия - като леснодостъпна. Но реално и двамата не са толкова лоши колкото навяват на пръв поглед - просто си имат първични естествени човешки нужди. Ако приятелката на Сами е ОК с това, значи никой нищо лошо не е направил. Те дори не са правили секс. И двамата бяха искрени - Силвия - че си търси мъж и има нужда физ близост, а Сами - че му липсвали тия неща. Нормални хора с нормални нужди - ние не сме по-различни. На мен Силвия ми харесва защото е много естествена и добра. Сами също е добра душа, но не бих могла да имам връзка с такъв типаж. Не съм ревнива, но е дразнещо все пак да знаеш, че гаджето ти се натиска с други като му падне случай.

# 100
Моите финалисти са - Митака,  Сами и Красимир.
И моите са същите.
От жените съм за Маргото (но знам, че няма шанс при зрителския вот).

# 101
Мравчице, Силвия я разконспирирах коя зодия е, защото е 1:1 с братовчедка ми. Същата шматка, дето се влюбва и разлюбва през 2- 3 дни и ходи като замаяна. ОдъртЕ и тя, ама оправия няма.

# 102
  • Асеновград
Ех... , дожаля ми малко за Венци , въпреки че не го харесвам , и мрънкането му ме вбесяваше.
 Все още Вила не мога да е харесам , дразни ме, а когато започне да се прави на умна ...... Добре че Венци си тръгва , че това ,,бебе сьомга'' , като го чуех , ме се повръщаше.
Сами си го харесвам ,още не съм си променила мнението.Не смятам че е направил нещо лошо, или пък е действал подмолно спрямо Силвия.Всеки си има глава и трябва да мисли с нея.
Бета взе да ми липсва , нещо много пасивна.....
Искам на финал: Красимира , Маргото , Сами и Красимир , поне засега.

# 103
Хихи, сигурно е друг вид риба. ММ казва,че съм акула.
Grinning
За Бети си промених мнението. Харесва ми.

# 104
Не си само ти, Феникс, и аз съм изостанала,хихи.
И относно зодиите, аз съм риба,но съм супер организиран човек. Такова разпиляване и разхвърляне, като при Силвия, ме побърква. А това отчаяно мятане от мъж на мъж  ми е хем тъжно,хем грозно. А пък Сами нищо не спечели от това заиграване, ако беше я изманипулирал,щях да разбера мотива му, а така....
И аз нямам Инстаграм. Само фейс имам
Дърта работа

Общи условия

Активация на акаунт