Фермата сезон 5 тема 7

• 40 900
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 75
  • при късмета
Трети сезон гледам предаването и винаги на края става много тегаво. Което няма как да е иначе де, обяснимо е, но все пак ме дразни.
Къде мога да гледам първи и втори сезон и кой от двата ще препоръчате да гледам първо? Т.е. в кой персонажите са по-интересни, не откъм скандали, а откъм различия

# 76
  • London
Според мен 1 ви сезон е по-интересен. Имаше много хубави дуели там. Втори сезон един Стоян ги мачкаше всички, нямаше никаква конкуренция и историите им с Михо не мисля, че бяха особено интересни. Имаше си и хубавата страна сезона, но лично аз предпочитам 3 и 1...…

# 77
  • при късмета
Благодаря! А откъде мога да ги сваля или гледам онлайн?

# 78
  • София
На мен пък втори сезон ми е любим. Извън скандалите между Михо и Стоян, имаше много смях и забавни моменти. Първи сезон беше брутален откъм разправии и скандали.

# 79
  • London
Но пък имаше изненадващи дуели, конкуренция, започнаха наистина от нулата…. и помизеруваха най-много. Това сега е спа като се замислиш спрямо 1 ви сезон. Във втори сезон имаше и тумба известни, които направиха доста смотани дуели и онзи рапърчето беше доста дразнещ. Там ли беше и злобното Маке и Силвия.... ей няма такива неприятни личности.

По-лошото е, че този сезон за мен е най-слаб от всички досега.....Дори 4 ти сякаш беше по-интересен.

# 80
Аз пък все още си го Аресвам Самиту. Сега какво да пази реномето на Сиса. Ами то тя не си го пази, ние от него го искаме. Още повече, че поведението и провокира такива изказвания. Явно Сами не влага нищо, няма по сериозни намерения и не го е крил. Е сега какво да прави като тя му се е овесила на врата  и постоянно се върти около него.

# 81
  • SF
На мене Сами с нищо не ми е паднал в очите. Нито Краси, нито Красимира, Поли, Митко Калайджиев - защо да ми падат в очите?

Силвето, която подкрепях на дуела с Мариянка, вече не ми харесва толкова, защото бута Весела до финала. На финала има бройка, която ще отиде. Тоест заради пазенето на Веси, някой друг ще отпадне. А аз  не харесвам такива неща.

# 82
На мен пък ми стана жал за Силвия и ше се радвам тя да победи. Прекалено е добра и истинска и от това си пати

# 83
Е, Сами си е готин отвсякъде. Само отбелязвам нЕкои качества, които са извън възможностите на някои дами и могат да подлъжат "невинни треви зелени". Mask  В спорт като неговия успехи не се постигат току-така, във Фермата е дружелюбен и коректен е към всички. И Бетка ми е любимка,  възпитание като нейното се среща все по рядко , амбицията и да прави каквото трябва на макс ми допада. Красимира няма как да я харесам, ако ще да пробие тавана от подскоци, Веселка имаше шанс да спечели много симпатия, но каква е тази сръдливост? Завиждали и жените ... разсърди се, че я смениха от шеф на тъкането... иска уважение, а не показва с какво ще го подплати. Странна птица ....

# 84
И на мен ми е повечко тъжно за Силвето. Мечтата ѝ да влезе във Фермата се сбъдва и сега сигурно съжалява, че е "играла" така, нямам предвид фриволното ѝ поведение, а точно подкрепата, която дава на Веселка. И преди писах, че ми изглежда добър човек, а трябваше честно и егоистично да си играе играта. Трите дами станаха приятелки заради обстоятелствата, но те са тооолкова различни, че вън не виждам да продължат някакви дългоприятелски взаимоотношения. Нито Веселка ще купонясва в София, нито някоя от тях би повторила гостуване в Борима (ако изобщо се предприели).

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 14:35 от Cafelate

# 85
На мен не ми е жал за Силвия. Каквото е търсила, това е и намерила. Чудо голямо, ако не завърти някоя свалка докато е във фермата. Има поведение на 15 годишна, а ми е почти наборка. Подобни простотии- да  се понатиснеш с някой готин тип, просто така за тръпката, правехме по летните лагери и екскурзиите в училище. Ама да се държи така, а после да реве, че й липсва истинската любов и семейство,  ами сори. Кой мъж би я възприел сериозно? Сами не е виновен в случая, тя му се метна на врата. Нима някой си мисли, че става въпрос за любов от негова страна? Нищо не й дължи,  а отношението му стана ясно още при разговора с Митковците.
Довечера очаквам избора на фермер,  сълзливите излияние може и да ги пропусна. Не им е мястото и времето. Чест му прави на Венци, че реши да не споделя личната си трагедия, за която споменават опосумите. Щеше да бъде too much / прихванах от Сисето🙊🙉🙈/.

# 86
  • София
Гледам, гледам и изобщо не знам кой искам да спечели на финала...

# 87
  • London
И каква е в крайна сметка тая трагедия на Венци, аз така и не съм разбрала?

Попаднах на инстаграма на Красимира и търсейки други съфермери се натъкнах, че следва всичкото що мърда чалга певец, певица, Плаза чалготеката и разни нимфетки като Николетка Лозанова и прочие. Достатъчно ми е да затвърдя мнението си колко тъпо парче е....   В крайна сметка само Красимир, Паулина и Димитър видях в тоя инстаграм, другите явно са по-трудни за намиране или нямат.

# 88
Ако продължава с тоя поведение и навън, Силвия няма да си намери сериозен мъж за семейство.

# 89
  • Разпиляна във въображението
Надявам се Стани да бъде фермер. Въпреки че не съм на 100 % да го харесвам, все пак не ме е и дразнил Simple Smile Но той декларира с Венци, че ще чистят мъже. Ако Вили стане фермер може да разцепи "тройцата" и ще се завържат още нещата. Само жените да не започнат да си скубят косите.

Общи условия

Активация на акаунт