Фермата сезон 5 тема 7

• 41 185
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 60
Значи снимките са приключили вече, тоест всички са навън и след един месец някъде, в който финалистите са си по домовете, ще се върнат във фермата, за да играят на дуел и да спечели някой? Много нелогично, те са изгубили тренинг и въобще връзка с престоя си там и изведнъж трябва да се връщат и да ходят на дуел. Или аз нещо не съм разбрала?

# 61
Точно така! Не се връщат във Фермата обаче, ами в някакво студио на закрито. Може да се откъснат от Фермата, но пък уж имат време да си тренират в къщи и да учат Алманаха.

# 62
  • SF
На финала в закритото студио са поканени и близките им, които могат да ги подкрепят.

# 63
  • София
Както и казват на финалистите какви ще са игрите предварително и имат време да се подготвят. Игрите не са толкова тежки, студио е това и повечето са относително статични. Има точки и от гласуване от зрителите и от отпадналите участници.

# 64
  • Sunshine state
Смятам, че Паолина и Краси не са заедно. Все щеше да се разбере и някой да ги види някъде заедно, ама ей на. За сметка на това аз съм на мнение, че Краси и Митко много си отиват и биха били добър тандем като двойка.

# 65
  • Калгари, Канада
Предвид професията на Сами и това, че цяла седмица беше най-близо до Силвето, ми се видя странно, че критикува фермерство й след взимане на кошниците, а преди това не го дадоха да й дава съвети или да я критикува. Всеки мъж на негово място би бил фермер в сянка и би помогнал с каквото може. Него обаче го видяхме да й действа разтапящо, но не и стимулиращо и мотивиращо. Разбира се, нейна си е вината за лошото представяне, но неговата роля беше мъглива и не му прави чест. Смятам, че Красимир щеше да помогне на Паулина в такава ситуация, Митко 2 щеше да помогне на Краси, Митко ИТ щеше да помогне на Бети, само Сами се подхилква "ми аз знаех, че така ще стане, тя сгреши тук и там", ми като знаеш, защо не се включи за да се избегне провала.

Венци си остана докрая сломен. Видя се, че колкото и хората да вярват в него, той като не вярва в себе си, няма как да стане. Няма как вместо него да играят, а и в живота няма как вместо него да се борят. Трябва да се събере и да се вземе в ръце. Голям мъж е, не му приляга това поведение.

Ако Станислав е фермер и аз чакам мъжки дуел, с първи дуелист Сами или  Красимир. Втори Митко 2.

Паулина сигурно си е при спонсора, затова я няма по снимките с Красимир и останалите.

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 09:18 от mamamia

# 66
  • Sunshine state
Помогнал е Сами с избора на дуелист.😁

# 67
  • Варна
Добре дошли в новата тема.
Това е последната тема която пускам. Моля друг да поеме щафетата.

Благодаря за темата, Джоли! Аз бих могла да те отменя. Понаучих се от една друга оживена тема как редакции се правят с цел добавяне на линк към към последната изписана, също и старите емотки как да излизат в новата версия, както и никога не ми е пречило каква версия точно е новата тема. За тези, които са си свикнали я на нова, я на мобилна, я на стара, просто бъзикнете малко url-то.

Ето това ни е предоставила Джоли като линк към сегашната, който линк зарежда мобилната версия
https://m.bg-mamma.com/?topic=1155310

Като цяло драмата къде е не разбирам.

Мхаш m. от линка, рефреш на браузъра ей ти я новата версия
https://bg-mamma.com/?topic=1155310

За старата версия на сайта на мястото на m. слепваш отпред old. ей ви я на, съвсем читава стара версия за свикналите с нея
https://old.bg-mamma.com/?topic=1155310

Дребнавости са като цяло такъв род капризи, при полжение, че жената време отделя тема да ни пусне и никой не и го плаща това време. Малко пък потърсете из другите теми като: Въпроси и Отговори, Как се прави, Защо не виждам скрит текст и тем подобни теми, обяснено има с тонове и от админи, и от други потребители как да си заредите изглед на форума, най-удобен за вас. Как да ви идлезне снимка в поста, как да оразмерите, как да форматирате текст и куп други подробности.

# 68
След караниците с Иво и годежа, вече изобщо не показват Митко IT.

Нека развихря въображението ви за скучния милионер. Види се скука ще ни убие до края или завист.
............
След триумфалната победа и годеж  "Време разделно" , виждам как сапунения сериал  на Митко1,  преминава в сага за Антоний и Клеопатра.   Митко и Бети  се наслаждават на победите и смучат от плодовете на изкушението.  Има бошуващ романс  "Брулени хълмове" , който не ни се показва по обясними причини.... просто  милионерчето  е хитра лисица и купил кадрите на победата.  
Предаването няма сценарий, понеже  героите са непредсказуеми.  Агата Кристи чака отвън със сърп и булченски венец от глухарчета... А  Бети види се е под зоркото око на Шерлок Холмс и психолога си д-р Уотсън, който успешно я хипнотизира за нестабилните и чувства, които изпитва към мистър Холмс.
 .....
 Всяка прилика е случайна... Animal Unicorn
    Абе жено,ти на какво си?Все по-трудно ми е да те разбирам.

# 69
  • София
Двойките във Фермата са изкуствено сформирани-от условията на затворено общество, затова и няма да оцелеят извън нея.
Краси и Митко Калайджиев хич не ги виждам в дългосрочна връзка.

# 70
  • София
Предвид професията на Сами и това, че цяла седмица беше най-близо до Силвето, ми се видя странно, че критикува фермерство й след взимане на кошниците, а преди това не го дадоха да й дава съвети или да я критикува. Всеки мъж на негово място би бил фермер в сянка и би помогнал с каквото може. Него обаче го видяхме да й действа разтапящо, но не и стимулиращо и мотивиращо. Разбира се, нейна си е вината за лошото представяне, но неговата роля беше мъглива и не му прави чест. Смятам, че Красимир щеше да помогне на Паулина в такава ситуация, Митко 2 щеше да помогне на Краси, Митко ИТ щеше да помогне на Бети, само Сами се подхилква "ми аз знаех, че така ще стане, тя сгреши тук и там", ми като знаеш, защо не се включи за да се избегне провала.
Напълно съм съгласна с теб, само дето не можах да се изкажа така точно. Това е лошото впечатление, което ми направи и на мен. Включително и подмятанията му когато мъжете му направиха "забележка" относно поведението му към Силвия.

# 71
Мдааа,жалко ми е за Сами.Много много го харесвах,сега го харесвам само много.От друга страна ,за мен Сиса сама си е виновна за това отношение.Защо не се държат така мъжете с Красимира,или Бети?!
    Радвам се,че Венци излезе.Писна ми да го слушам как мрънкоти като пубер.Стегни се, бе човек!каквото и да си изживял и преживял дължиш преди всичко на себе си достойно поведение и нормален живот.Гледах го и в  сутрешния блок в неделя-ми същото мрънкало.Най-сетне разбрах откъде идва това Бебе сьомга,егати и лигавата работа.
     Харесвам Митака и Красимира като двойка и силно се надявам да са дълго време заедно навън.Харесвам Митко.Изобщо не ми пречи и не ме дразни това,че баща му му е гръб,или е бил такъв.Естествено,че кой от нас няма да бъде за детето си,ако има такава възможност.За мен,/имаме частен семеен бизнес,/ едно от основните неща е да си подбереш правилните хора,които да мотивираш по правилния начин,за да работят за теб.Не е нужно лично ти да си скъсваш задника  от бачкане 24/7.Може би той е направил точно това.Както и Митко АЙТИ.Не разбирам защо това,че таткото е дал начален старт е толкова дразнещо.
    Мисля,че откровенията на Красимира няма да засегнат изобщо бащата на детето й.Не я виждам като жена,зарязващо го в риалити,с писмо.Може би си прави равносметка за други неща.Аз мисля,че тя не е щастлива с него,не го обича и вече е решила за раздяла,но няма да го направи в ефир.
    Мисля,че Стани ще е фермер,ще развали рахатлъка на групичката.Виждам Веселка ратай и дуелист.Т.е. надявам се!

# 72
mamamia , Лиана11 много точни забележки. Пропуква се образа на образцовия Сами, явно е егоистично момченце, заето само със собствения си успех. Макар, че един път даваха как я учи да не се излежава, а да става и се захваща с важни неща - на 5-4-3-2-1 ... и Сами скочи, а гушкавата се замота в чаршафите. Може да е имало и други моменти, но определено реакцията му, когато Митаците се опитаха да му кажат да помисли и за чувствата на Силвия, беше неприятно мъжкарско изхвърляне. И Красимир не и помогна на Сиса, а тя толкова го чопли на времето...Mask  Лош подбор на мъже, подплатен с пълна липса на достойнство и голяма доза наивност. Не е лошо момиче, нооооо ... глупаво в сърдечните връзки.

# 73
  • London
Аз пък мисля, че Красимир е на финал и навярно заради това се трае около тях с Паулина за да не повлияе на зрителя и крайното гласуване. Имаше доста хора нехаресващи тези отношения и може заради това да са дискретни до самия финал за да не повлияе лошо на вота евентуално. Ако не са изобщо заедно може да се каже с едва-две думи.... няма нужда от отговори без отговор.

# 74
Продължавам да си харесвам Сами, той ми е един от фаворитите. Като цяло мъже са ми фаворитите, и о чудо- Бети!!!

Общи условия

Активация на акаунт