Фермата сезон 5 тема 7

• 40 681
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 480
Сами може да е бил до преди две седмици с приятелката си,но сега ме съмнява да е още с него.След това което прави със Силвия,трябва да не се уважава за да е с него.

# 481
Андрей обяви, че избора на втори дуелист ще обърне играта. Коя мацка е толкова значима ? Бети не е, подкрепя я само Митко АТ. Силвия не си представям с какво ще повлияе, защото Сами ще се отръска за ден-два от спомена за нея. Дъвката Красимира ще я разтягат докрая. Веселка я гушкат, но им все тая за нея, зарязаха я заради гаджетата.А сега де, не се сещам.
Но се смях на разговора "подмазване на Вили" и на разходката на Сиса и Сами с кучето. Всички така си паснаха, че ако ги оставят ще си живеят във Фермата, а ние ще дочакаме детенце. Все от някой, двойки много.
Преди ден - два получих упреци, че питам за колата и кой ще плаща тока, но чухте ли, че и Краса стигна до това? Ще се върне при майка си и ще трябва да започне работа, това чух лично от нея. Но не чух и дума за детенцето, с него ли... без него ли... да прави каквото иска. Сега пък Митенцето преживя катарзис. Има няма след месец мъкнене след Красимира се сети, че навънка тя има мъж, той бивша жена... и няма да харесат това което виждат. Сетила се Мара...

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 23:54 от Tary

# 482
Ама Красимира как в прав текст се предложи на Митко 2 !
Отворена била за всякакви негови предложения!
Ами преди това не е ли редно да се разберете с бащата на детето!
Как може!

# 483
  • София
Защо не? Тук беше коментирано, че Митко ще спечели дуела с Венци, а в следващия ще отпадне Бети. Сега някой си е казал, че чул от друг, че Силвия ще отпадне.
тия неща се казват в спойлер...
За какво да гледам в понеделник като е ясен изхода?! Rage
Някои го следим, не заради пикантериите!

# 484
  • ново
Сега се прибирам от среща (не с роднини 😜) и от това, което чета оставам с впечатление, че Вили ще е първи дуелист. Така ли е? И ако може с две думи да кажете мотивите на Станислав за този избор. Благодаря!

# 485
Вили е 1 дуелист, Станислав я избра с мотивите, че сега ѝ било перфектното време за дуел. А Красимир не го праща, защото иска мъжете на финала да са сиромаси и не иска той да е човекът, който ще го изпрати на дуел.

Маги взе имунитета след успорвана битка с Веселка, която показа истинска воля.

# 486
Вили е първи дуелист. Пред Красимир каза, че се надява те двамата да са на финал, а и я има уговорката с Вили. Каза, че ще си носи последствията за решението,ако нещо в плана се обърка.

# 487
Изходът не е ясен. Казвам какво съм прочела, не твърдя, че е достоверно.

# 488
  • ново
Ясно, благодаря. Изглежда не съм изпуснала нищо. Много харесвах предаването, но май е време да оттегля моя зрителски интерес.

# 489
People Two Women Holding Hands:Cupid
Във фб са коментирали, че бащата на Вили е казал, че е избрала Силвия, която в последствие е отпаднала.

Възможно е ...
1 пункт ..Sign Underage  Най-старата професия си е Number One!  Бети е стара мома английчанка Sign Underage  Предложи  банан и  Маймунчо се ухили.  Леле как и хареса предложението и най-накрая се усмихна това вампирче Вили.  
2 пункт   Получи и се на Бети  за коментара, че иска да завърже още приятелства с другия отбор и Вили съвсем омекна, надявайки се да я приемат за приятел.  
3 пункт  Вили каза,  че освен Веселка, друг не я плаши като опонент. Така че,  която и да избере друга ще я отсвири... Избра си просто друга муха за забавление,  а Бети я остави за да се наслаждава на английското и доброжелателно словодо до края на сезона.

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 10:01 от lozana1@abv.bg

# 490
  • London
Да,стоматолог е, действащ. И тя е поискала да се разделят(не, че той няма вина).

Шавлив е сигурно като повечето мъже с 5 лева в повече....

# 491
Бети беше толкова жалка с това молене.Капчица достойство ли няма в нея,че така се моли и подмазва?!
Онези двамата няма да ги коментирам,Красимира ми падна супер много с това хилене ,как не били разбрали от писмото че зарязва мъжа си заради татин,пък той си наби спирачките сам.
Браво на Марги,страхотна воля.

# 492
  • London
Ох, да те направо се предложиха на Вили. Беше доста смешно в интерес на истината, комични са в страха си. А, Вили като вика.... Ще ти покаже нещо навън Силвееее…. и се ухили. И аз машинално си ги представих в кревата как си показват това онова и пак ме напуши смях.

Красимира нали вдига щанги, как можа така лаишки да се изложи точно на игра избрана уж за нея да вземе имунитет????? Беше трагична с кофите.... Веселка това пале ме изненада в случая. Митко направо си би отбой.... накрая като взе да се оправдава с някакво приятелство, изкуствена среда и тн...все повече ми се струва, че навън ще е заинтригуван докато излъчват предаването и има интерес към двойката и после ще се врътне тактично.

Повечето забравиха, че са там за наградата.... аз не знам от какъв зор ще влизам да губя пари с престоя си там за да забравя, че в крайна сметка е добре да си ги избия и спечеля вместо да се чудя с кой да си полегна. Станислав си е много точен, както и Красимир....влезли са да играят все пак предимно и не са го забравили.

# 493
  • Варна
Ммм да, влиза се за играта, за парите. Ако ми се почива 3 месеца, ще ходя другаде. Много хора там, във фермата, така и не разбраха, защо се влиза във формата.

# 494
В момента всички са извън фермата. Аз прочетох, че на финал са Маги, Веселка, Сами и Красимир. Станислав е отпаднал от Красимир.. Аз прегледах профилите им във fb. Красимир си е постнал снимка на 24 Октомври. Преди това е бил активен чак Юли месец,но поради въпроси дали вече е вън от играта в последствие след всеки пост пише "админ". Което ме навява на мисълта, че е на финал, понеже е излезнал края на Октомври. Веселка е постнала снимка във fb на 27 Октомври, преди това е поствала на 31 Юли, което значи, че и тя е излезнала края на Октомври и може би, и тя е на финал. За Сами не мога да гадая, защото в профила му са поствани снимки постоянно от както е във формата. Остава Маги.. за нея също не знам, защото е постнала снимка на 19 Октомври, което ме навява на мисълта, че може би няма да е на финал. Отпаднала е в края.. Нооо, всичко това са само предположения и догадки от един  голям фен на предаването...  За малко щях да участвам в миналият сезон, но се отказах 🤣  Видях също така и коментар от бащата на Велислава, който гласи : " Те продуцентите от самото начало са решили кой ще е победителят😊" Явно Дана и Вили не са на финал  🤭

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 11:47 от M Atanasova

Общи условия

Активация на акаунт