Фермата сезон 5 тема 7

• 40 693
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 465
Роднини на Красимира не знам дали пишат тук, но родата на бащата на детето й цялата е тук.
Stuck Out Tongue Winking Eye
Джоли, от френско ли пишеш вече?
Ти от коя рода си Grinning

# 466
Хареса ми днешната тема за фермерите- кой е вашия фаворит за наградата!
Красимир, Веселка, Бети, Станислав,  МиткоИТ...   бяха посочени най-много пъти.

# 467
  • Разпиляна във въображението
Леле, жените пощуряха заради избора на втори дуалист Simple Smile

# 468
Аз пак не гледам.. Вили ли ще ходи на дуел?

# 469
Митко ме трогна 200 пъти повече от клишираното писмо на Красимира.

# 470
  • София
5+ години на пълен пансион и накрая да ти се подиграе по телевизора пред цяла България... На днешно време вече да не смееш да се задомиш - бляк Close

И аз не съм съгласна да се решават семейни проблеми по реалити формати. Но аз съзирам продуценска намеса.
чудя се - как мотивират участницитв на подобни ББ драми, сценарии... Красимир и той се прецака като дезертира...

# 471
5+ години на пълен пансион и накрая да ти се подиграе по телевизора пред цяла България... На днешно време вече да не смееш да се задомиш - бляк Close

И аз не съм съгласна да се решават семейни проблеми по реалити формати. Но аз съзирам продуценска намеса.
чудя се - как мотивират участницитв на подобни ББ драми, сценарии... Красимир и той се прецака като дезертира...

Мотивират ги с пари може би..

# 472
Във фб са коментирали, че бащата на Вили е казал, че е избрала Силвия, която в последствие е отпаднала.

# 473
Роднини на Красимира не знам дали пишат тук, но родата на бащата на детето й цялата е тук.
Stuck Out Tongue Winking Eye
Джоли, от френско ли пишеш вече?
Ти от коя рода си Grinning

От на майка ми и баща ми.

# 474
  • София

Фермата - Сезон 5, Епизод 58 (13.11.2019)

# 475
Не ги мотивират, подхлъзват ги. Навремето писмото, което написа Елена беше подтикнато от психоложката( мисля, че вече беше Ани Владимирова) да излее чувствата си в писмо до родителите си.
Рут Колева в Къртицата също беше подхлъзната да сподели за бременността си.
Продукцията забелязва евентуална интрига и побутва лекичко с идеи. Като уж имаш избор , но реално нямаш друг.

# 476
  • София
Във фб са коментирали, че бащата на Вили е казал, че е избрала Силвия .....
и това ни го из*ка  защото?? Rage Hands Minus1

# 477
  • Вестерос
Сами щял да мушка Силвия, опити имал,тя се хилела,.... Много тъпо изказване, падна ми в очите покрай Силвия...
Някак си казаха на Вили,че е гей с тези подмятания. Бетито супер смешна колко я е страх.

# 478
Защо не? Тук беше коментирано, че Митко ще спечели дуела с Венци, а в следващия ще отпадне Бети. Сега някой си е казал, че чул от друг, че Силвия ще отпадне.

# 479
Някой има ли спойлер? 😀
Все ми е тая кой ще отпадне, само не искам Бети да е на дуел в събота. Марги много ме кефи, мислеха я за слаба, а пък сега показва друго. Мнооого е отслабнала, а в лице е много красива.
До колкото разбрах от опосумите утре Сами и Силвия ще мърсуват 🤔🤔🤔

Общи условия

Активация на акаунт