Фермата сезон 5 тема 7

• 40 735
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 210
Повторението "Простете ми, простете ми" значи ли, че осъзнава че прави някаква грешка? Коя е грешката? Защо в множествено число? Към кои хора се обръщаш Красимира?
Да зарежеш партньора си по телевизията .... Да го изложиш пред цяла България. Браво, голям подвиг. Досега си мишкувала и си го използвала за добро или лошо и сега след два месеца на свобода се реши на голямата стъпка напред, браво пак, евалла и наздраве.

Апелът и за прошка е напълно искрен.  Съвестта и я гризе и има защо. Ето мнение от фейсбук, което много точно описва моето.

"Юлия Гоцева
Не. Не обичам халтурите. Мелодрами по телевизията. Търсене на 5 минути внимание и слава.
Личният живот е личен.
Когато взимаш толкова важни решения, не занимаваш с това цяла България, а очи в очи си решаваш личните проблеми и драми. И мислиш за достойнството и чувствата на хората, които ще бъдат потърпевши от твоето решение.
Тази жена просто се остави в ръцете на един манипулатор и псевдопсихолог - някакъв Митко......
Глупава и ненужна показност.
А, другите защо реваха не знам....
Може би за себе си.
Никой не искам да съдя. Всеки си знае хала, както се казва.
Аз не бих постъпила така."

# 211
Колко дълго според вас ще издържи тази любов Митко- Красимира?
А Митко знае ли, че имат отношения??
Докато не го прибере баща му.

# 212
Не е въпрос за това колко е щастлива с мъжа й, а в това, че детето й всичко ще види, да не говорим, че нещата си остават в интернет. Една сериозна жена би си разрешила проблемите съобразявайки се най напред с ЧУВСТВАТА на детето си!
И това не го разбирам, заради децата. То така цял живот може да мине. А не мислите ли, че детето й в случая може да е по-щастливо и да се чувства по-добре, ако не са заедно родителите му.

Ама кой ви говори заради децата да стоят????? Заради децата не се излагат керливите ризи на показ пред цяла България, че петното поСле стои и по децата. Имам родител, който ми лепна едно петно в малко по - различно естество, но пак на всеослушание и да ви кажа за детето и като вече не е дете не е никак приятно. Ама, както и той, така и тази си мислят само за г*за!!!

# 213
И аз не съм съгласна да се решават семейни проблеми по реалити формати. Но аз съзирам продуценска намеса.

# 214
Малкото Мите хич не е зле и добре ги реди клишетата, че и молитвата дори е запомнил наизуст. За крехката си възраст изненадващо добре говори, точно като агент недвижими имоти Wink За мъж обаче - ако аз бях на 31г. не бих си избрала такъв, дори ако съм на безлюден остров само с него, хилав ми изглежда, малък е още. Въпрос на вкус де, хора разни...

# 215
Мен писмото на Красимира много ме разчувства, защото съм била в такава ситуация, но останах в брак, който не ме прави щастлива единствено и само заради децата. Тогава не скочих и още съжалявам за това. Този форум пълен с морализаторки и дървени философки. На сърцето си не можеш и не трябва да заповядваш. И Красимира е ужасно добър и смел човек и аз много я харесва.
Пожелавам и много щастие и да се  радва на свобода си.

# 216
Хвърлих един диагонал във ФБ и трябва да ви кажа, че голяма част от коментарите са забавни до сълзи. Първо място печелят становищата, как мъжът и не бил забелязал тъжния и поглед.  Не бил се постарал да я направи щастлива /завалийката/!  Въх! Ще чакам аз някой да ме направи щастлива, пък било то и съпружеското тяло! Че свършиха нещата, които мога да направя и сама, да отида,  посетя, усетя, изпитам?! Щастието е вътрешно усещане, можеш да си щастлив по много начини, но всички зависят от теб. Никой не е длъжен никому и не трябва да се дири отговорност на друг за собствената пасивност.

# 217
  • Варна
Колко дълго според вас ще оздържи тази любов Митко- Красимира?
А Митко знае ли, че имат отношения??

Ей това е най-интересно и силно се съмнявам, че тоя мерак ще просъществува дълго.
Можеше да изчака малко, не да го излага така, каквото и да има или няма между тях, тя му го дължи, освен ако не я е шамарил.
Има право да е щастлива, на трябваше да изчака, а и не се знае дали ще продължат и всичко между нея и Митко не е било прост мерак. Тъпо постъпи, много тъпо
Радвам се за Станислав.

# 218
Тука във форума всички жени са лудо влюбени в мъжете си, верни до гроб деви марии, които могат да вземат отношение за чуждо щастие и живот. Каквото е пожелала Красимира, това е направила. Тя ще си носи и позитивите и негативите от това си решение. Няма какво да я мислите, ако не е с Митко, ще си намери друг мъж, защото хубавица. Simple Smile

# 219
Ееее, супер! ние така се притеснихме дали ще си намери мъж.... Добре че Митето е добра душа и така умно я посъветва да стане щастлива най-после.

# 220
  • ВАРНА
Мен писмото на Красимира ме разчувства ... осъзнава, че с постъката си ще нарани доста хора,но пък и истина е и че на сърцето не можеш да заповядваш. Познавам доста уморени начумерени лели, които плюят мъжете си зад гърбовете им и обясняват как са останали заедно заради децата и каква саможертва е било от тяхна страна ... не е по-красива гледка. И тези деца също израстват с мисълта,че любов няма,а в семейството цари безразличие и някакво установено ниво на търпимост . Не харесвам Митко 2, но то си е тяхна работа,всеки има право да се бори за собственото си щастие.

# 221
  • London
Всичко сте написали, няма да се повтарям и аз. От цялата работа е кофти, че не спряха на тоя човек да му дават образа. Той навярно, ако е знаел е щял да поиска да не показват нито него, нито детето. На Красимира й е време да почне работа, безделието води до депресии и до простотии, хвана я Митето и така я хлъзна с мазни приказки, не че може да й обещае нещо....той самия си прецакал семейството, след 5 месеца и тя ще му писне и те така. Но да почне да си изкарва хляба, щото това/онова ама ръце иска пак да й подават готованката.

# 222
Всеки си има глава на раменете, да си я троши както намери за добре😆.
Радвам се за Станислав, заслужена победа. Симпатичен ми е, въпреки някои издънки леки, ама те всички ги имат. Ако спечели той, също ще се радвам🖒. Митака в пряк дуел с него не знам дали ще успее.

# 223
Станислав ми е типичния военен, малко простоват и елементарен ми се струва.  Сигурно е работливо и добро момче обаче.

# 224
  • Разпиляна във въображението
Не разбрах Митко 1 - няма да има проблем, ако хората си отглеждат по едно животно и го хапват?

Браво на Стани!

Общи условия

Активация на акаунт