Фермата сезон 5 тема 7

• 40 699
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 195
  • Буркина Фасо
не разбрах само защо всички квичаха като на заколение.

# 196
По мое скромно мнение се иска много кураж и сила да излезеш и споделиш такова нещо пред тази огромна аудитория. А тя въобще не е елементарен човек или невеж, за да я обвиним в простотия. Много сила се иска да избереш да опиташ щастлив. Малцина са тези, които биха го направили по този явен начин. Нима е по-редно да се крие или е по-добре да излезе и честно каже какво смята да върши. Това, че го направи пред публика е просто стечение на обстоятелствата. Малко са мъжете дори , които така доблестно биха споделили и разкрили намеренията си. Представете си колко по-различен би бил живота ако всички постъпваме така. И смятам, че има сериозни угризения , но си послуша сърцето . Евала за което. Тя има право да е щастлива.
Добре, че са малко, че ако всички започнат да се зарязват така смело по телевизора...

# 197
Потресена съм от ожесточението,с което жени плюят друга жена. Затова предпочитам да работя и контактувам предимно с мъже.

# 198
Радвам се че Станислав е фермер,очаквам Краси и Бети ратаи.
Хич не ме трогна Красимира,подло беше спрямо мъжа и.10 години са това,ако един льольо ти отвори очите за 2 седмици  не знам.Не я съдя,живота си е нейн,за мен това не е начина за решаване на проблемите

# 199
Колко дълго според вас ще оздържи тази любов Митко- Красимира?
А Митко знае ли, че имат отношения??

# 200
  • Буркина Фасо
Радвам се че Станислав е фермер,очаквам Краси и Бети ратаи.
Хич не ме трогна Красимира,подло беше спрямо мъжа и.10 години са това,ако един льольо ти отвори очите за 2 седмици  не знам.Не я съдя,живота си е нейн,за мен това не е начина за решаване на проблемите
може да иска да запази майката и дъщерята ако не спечелят имунитет.

# 201
Голям рев тази вечер. Rolling Eyes

# 202
Промото е много постно.
Той си каза,че ще има сърдити от неговите решения.Не вярвам да прати тях или Веселка,може пък Красимира да избере,не се трогна грам от нея.

# 203
  • София

В момента все още са във връзка. Вече няколко души споделиха, че са ги виждали заедно на различни места. Аз също ги видях.

# 204
Според мен Красимира търси себе си. Отдавна не и било удобно в кожата, но по течението най-бързо се свиква. Митко се появи като свеж въздух, ласкае я с внимание, задава подходящите въпроси и готово. Лостът е натиснат. Малко и е било нужно. Това, от една страна. От друга, аз не бих търсила себе си придружена, а сама. Ако не си щастлив сам, не би бил щастлив и придружен, защото емоцията, която ще и донесе новата връзка е временна. Всичко се изчерпва рано или късно. Единствено хората, опознали и приели себе си,  са устойчиви да продължат. Няма как да си половина от нещо, ако преди това не си бил цял, завършен. Не, че го разбирам онова, с половините,  ама нейсе. Патериците са до време, пък после...Венци знае най-добре.
Ако Митко и е нужен за първоначален тласък, добре. Дано подреди живота си по най-добрия начин! Дано и в Митко не стихне скоро ентусиазма на спасителя в ръжта. Защото той очевидно обича предизвикателствата докато са такива - предизвикателства. Ако се пробва в попрището на психолог - получи му се.
Едни такива мисли ме глождят. Дали и двамата не яхнаха вълната на изолацията и утроената сила на емоциите вътре. Те си знаят. Нездрава им е основата, обаче. Като деца в пясъчника са. Докато не им писнат кофичките,  ще са щастливи.

# 205
  • София
Хареса ми, че в писмото писа за себе си, а не беше до мъжа ѝ, че се разделят. Съвсем ок беше писмото за мен. С него се е изяснила, когато е излязла.
Пожелавам им щастие.

Стана ми тъжно и за Дана, а сякаш и Маргото е в същата ситуация.

# 206
По мое скромно мнение се иска много кураж и сила да излезеш и споделиш такова нещо пред тази огромна аудитория. А тя въобще не е елементарен човек или невеж, за да я обвиним в простотия. Много сила се иска да избереш да опиташ щастлив. Малцина са тези, които биха го направили по този явен начин. Нима е по-редно да се крие или е по-добре да излезе и честно каже какво смята да върши. Това, че го направи пред публика е просто стечение на обстоятелствата. Малко са мъжете дори , които така доблестно биха споделили и разкрили намеренията си. Представете си колко по-различен би бил живота ако всички постъпваме така. И смятам, че има сериозни угризения , но си послуша сърцето . Евала за което. Тя има право да е щастлива.

Да, за сметка на чуждото нещастие. За мен  е елементарна, егоистична, неблагодарна и не може да се разчита на нея. Митко не се ли замисля, че един ден и него може да разкара така.

да не мислиш, че ще бъде толкова смела, ако Митко не и е обещал света преди това, ама не са ни го показали за да си направят съспенса. Плоско както винаги

# 207
Повторението "Простете ми, простете ми" значи ли, че осъзнава че прави някаква грешка? Коя е грешката? Защо в множествено число? Към кои хора се обръщаш Красимира?
Да зарежеш партньора си по телевизията .... Да го изложиш пред цяла България. Браво, голям подвиг. Досега си мишкувала и си го използвала за добро или лошо и сега след два месеца на свобода се реши на голямата стъпка напред, браво пак, евалла и наздраве.

# 208
  • София
За прощаването спомена и майка си, аз го разбрах сякаш преди е говорила директно или индиректно по този въпрос с нея, но тогава не е получила подкрепа.

# 209
JE  SUIS  KRASI

Общи условия

Активация на акаунт