Фермата сезон 5 тема 7

• 40 706
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 180
  • Вестерос
Както с бащата на Георги мин.година...
 Забелязах, че всички ревнаха още на първото изречение... Веселка била разтърсена...

# 181
  • ново
Пийкок, това ти ли го казваш? Помисли, моля те.

# 182
Не е въпрос за това колко е щастлива с мъжа й, а в това, че детето й всичко ще види, да не говорим, че нещата си остават в интернет. Една сериозна жена би си разрешила проблемите съобразявайки се най напред с ЧУВСТВАТА на детето си!
И това не го разбирам, заради децата. То така цял живот може да мине. А не мислите ли, че детето й в случая може да е по-щастливо и да се чувства по-добре, ако не са заедно родителите му.

# 183
Какво е направила толкова Краса? НИЩО. Просто случайно попадна на богат мъж, който се влюби в нея и я спечели. Единственото, което тя направи е да поддаде на свалката. До сега явно не и е попадал богат и интересен мъж, който да и сваля звезди и да и създава илюзии за прекрасен живот и затова си е седяла на сгодното. А тя го изкара като че ли изведнъж прогледнала и се осмелила да посегне към щастието си. Пък то само и се навря в ръцете реално. А и колко е щастие не е много сигурно, ама дано да е така де.
Едно не ми е ясно - как така една голяма любов, толкова голяма, че да му роди дете, просто така изчезва. Срокът на годност ли и мина или какво. Как така днес ще обичаш един, ще му родиш деца, той ще те обича и ще се надява, че е намерил жената на живота и изведнъж прааас - появява се богат и манипулативен чаровник и дългогодишната любов се изпарява. Ми то тоя Митко така може да развали всяко семейство ако реши - влюбила си е това е напълно достатъчно като опрадвание да разлюби бащата на децата си и да реши, че е нещастна с него.
Единственото което изпитвам в моента е жал към мъжа и

# 184
По мое скромно мнение се иска много кураж и сила да излезеш и споделиш такова нещо пред тази огромна аудитория. А тя въобще не е елементарен човек или невеж, за да я обвиним в простотия. Много сила се иска да избереш да опиташ щастлив. Малцина са тези, които биха го направили по този явен начин. Нима е по-редно да се крие или е по-добре да излезе и честно каже какво смята да върши. Това, че го направи пред публика е просто стечение на обстоятелствата. Малко са мъжете дори , които така доблестно биха споделили и разкрили намеренията си. Представете си колко по-различен би бил живота ако всички постъпваме така. И смятам, че има сериозни угризения , но си послуша сърцето . Евала за което. Тя има право да е щастлива.

# 185
Пийкок, това ти ли го казваш? Помисли, моля те.
Аз го казвам. Аз на моя мъж съм му казала всичко, което имам.

# 186
  • Вестерос
Кураж имаш, ако го направиш на време, а не се пуснеш по течението и в някакво предаване някой, към който имаш симпатии, те побутне по струната, за да напишеш писмо бъкано с клишета и казващо, че вече ще си егоист и ще си щастлива.

# 187
  • ново
Пийк, а защо мислиш, че тя не му е казвала всичко, което мисли?
Не на всички жени им е удобно да са до безкрай в ролята на жертва и да се оплакват по форуми, а да не правят нищо да променят живота си.

# 188
Баш това искам да кажа.
До оня ден не ѝ се чуваше гласа, сега всички реват колко е смела. Айде молА ви се.
Ми като не им в удобно, дай пък да се изпляскат в ефир всички дами гледат сеира. И колко от зрителите ще подкрепят действията ѝ и колко ще е укорят?

# 189
Кураж имаш, ако го направиш на време, а не се пуснеш по течението и в някакво предаване някой, към който имаш симпатии, те побутне по струната, за да напишеш писмо бъкано с клишета и казващо, че вече ще си егоист и ще си щастлива.
Писмото е бъкано с клишета, може да, но в живота е така, когато искаме да кажем нещо използваме"клишета" за да обясним и кажем как се чувстваме и какво изпитваме

# 190
  • Асеновград
То голям рев тази вечер. Изобщо не ме докосна това писмо,  дори ми стана жал за мъжът на Красимира. Не била щастлива и видиш ли с едни писаници фалшиви,  всичко ще се оправи. Не можа да изчака да свърши участието си и като излезеш прави каквото си решила.Тя 10г.бляла у тях ,не работила , и сега реши в ефир да си оправи положението.

# 191
  • София
Фермата - Сезон 5, Епизод 56 (11.11.2019)

# 192
Изобщо не съжалявам мъжа на Красимира.Напротив човека има повод да почерпи,че се е отървал от нея. И много се радвам,че Станислав за втори път натри носа на Митко

# 193
  • Буркина Фасо
Изобщо не съжалявам мъжа на Красимира.Напротив човека има повод да почерпи,че се е отървал от нея. И много се радвам,че Станислав за втори път натри носа на Митко
сега остава мъжо да и напише едно публично писмо за да се заформи сериал  hahaha

# 194
сега остава мъжо да и напише едно публично писмо за да се заформи сериал  hahaha
Точно,трябва доста кърпички да си приготвим за сълзите и сополите.

Общи условия

Активация на акаунт