Фермата сезон 5 тема 7

• 40 737
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 165
Добре , не е щастлива - съгласна съм , не обича бащата на детето си - съгласна съм , не иска да е с него - видно е , но толкова малко ли го уважава , че да го зареже по този унизителен начин и то дори нямаше смелостта да го направи директно , а със заобиколки .

# 166
  • Вестерос
И аз това коментирах за колата Grinning Сякаш е първата, която ще зарязва някой... Думите й бяха доста клишета, не знам , не ме докосна , ама грам, а съм си ревлива

# 167
  • ново
Абе тая нормална ли е бе, как ще св почувства детето й, майка му решила да се развежда по телевизора, че и нов мъж ще си намери, отварт, така не се прави 🤮Дори да иска не му е тук мястото 🤢
Кога каза, че се развежда, като тя не се е омъжвала изобщо? 😀

# 168
Мъжът на Краси много ме ядоса поздравява я за рожденият й ден докато кара колата. На мен ми хареса писмото й, всеки има право да бъде щастлив и да търси щастието, тя според мен определено не е ок със сегашният си живот.

# 169
Абе тая нормална ли е бе, как ще св почувства детето й, майка му решила да се развежда по телевизора, че и нов мъж ще си намери, отварт, така не се прави 🤮Дори да иска не му е тук мястото 🤢
Кога каза, че се развежда, като тя не се е омъжвала изобщо? 😀

Все ми е тая, като цяло ми е непоносима и не я слушам особено, вместо развод го прочети като раздяла и същата работа. Гнусна жена 🤮🤮🤮

# 170
  • I want it all and I want it now.
Може колата да  си я е купила с нейни пари ( от мама, наследство,наем и т. н.)

# 171
аз толкова се обърках, че не разбрах с това писмо дали каза, че се разделя с мъжа си

С това писмо опипва почвата само.
Едни заявки дава, а съвсем друго прозира. Харесвах я, но си промених мнението. Sad

# 172
Не бих си позволила да хвърлям камък. Не съм била в такава ситуация, достатъчно съм пораснала, но не бих съдила.

# 173
Не съдя Красимира за взетото решение.В живота всеки ден има срещи и раздели .Но се чудя защо развалят това чудесно реалити с биг брадърски драми. Та искала Красимира да е щастлива,ами ок ,но приключи с бащата на детето си,очи в очи.Защо унижаваш човека пред цяла България?И то в стремежа си да е по-интересна.Миналата година имаше един участник във фермата,който по същия начин се опита да получи голямата награда,от съжаление. Е,да това че майка му почина е трагедия,но той се опита да се облагодетелства от нея

# 174
Учудват ме жените във форума! Защо и как може да сте толкова крайни, а ако вие сте на нейно място. Никои не знае каква е истината, но тези изказвания за мен са прекалено. Тя не каза директно, че се разделя с мъжа си, за да казвате, че е грозно. Сега е решила да промени нещо в живота си сега го прави. Аз я харесвам. Личи, че има болка в себе си.

# 175
Е, как още като видях , че ще има писмо можех да се обзаложа , че ще свърши с Простете ми!
Не, не , думите които бяха като от писмото на Елена" може да падна. , Но то ще в защото съм скочила" бяха ама едно към едно. Айде, мола ви се, не са изпукали още тия, които гледаха Биг Брадър а...

# 176
Не е въпрос за това колко е щастлива с мъжа й, а в това, че детето й всичко ще види, да не говорим, че нещата си остават в интернет. Една сериозна жена би си разрешила проблемите съобразявайки се най напред с ЧУВСТВАТА на детето си!

# 177
  • ново
Абе мисля да поканя Красимира в темата за оплаквания. Да се оплаква постоянно от мъжа си например, че не я прави щастлива, че не иска тя да работи, че почти не прекарват време заедно и да видим какви съвети ще получи 😀
Тук никой (или почти) не знае истината.

# 178
  • Вестерос
Именно и то не по телевизията! Още повече, че една силна жена с дете, здраво, ходещо на градина, ще намери с какво да си запълва времето, освен с фитнес и една силна жена няма да се примири с години да е нещастна. Тя каза, че сама е избрала мъжа си, самото й изказване ме наведе на мисълта, че все едно се е примирила и той за момента е бил най-подходящ , за да е тя с него и да му роди дете.

# 179
И все пак... Не се прави така! Не може да изпляскаш ей така в ефир разни важни неща , без да дадеш право на другата страна на отговор. Почти съм сигурна, ще И&А ще го вкарат мъжът ѝ при тях.

Общи условия

Активация на акаунт