Фермата сезон 5 тема 7

• 40 719
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 150
Митака ИТ като е тръгнал да гледа филми за добитък да види и филма за млекарската индустрия, как тероризират кравите, как им крадат телетата да не пият мляко, което може да се продаде, как хващат мастит... И млекодайните крави свършват по същия начин като добитъка за месо. А може и да го е гледал, ама не му изнася хептем па гладен да седи. Лицемер
А Вили милата колко е наивна. Душица, много ми е сладка
Всичко е въпрос на чувствителност.Знам от собствен опит.Не съм вегитарианка но от малка искам да ям месо и да,много хора не ме разбират

# 151
Ванюха изпадна в умилителни спомени за минали катарзиси с Ирини. ЛИбоФ, братче! Stuck Out Tongue Winking Eye
После Вили се зае да зарибява Силвия за някакви гъсеници, дето нямат идея да стават пеперуди. Що не остави хоум психото Калайджиев да си каже тежката дума, ами се бърка там дето хич идея няма. Добре, че поне Силвия е преценила нещата правилно...засега. Дано не тръгне да ги търси тия пишман пеперуди,  че ще затъне в блатото на нейния си катарзис.
Шантави хора, ей!😁

# 152
1:1 с писмото на Елена от ББ2..

# 153
1:1 с писмото на Елена от ББ2..
Кажи, че и ти чу същите редове, честно! Знаех, че ще го чуя същото Simple Smile

# 154
Е, как още като видях , че ще има писмо можех да се обзаложа , че ще свърши с Простете ми!

И точно затова ,ама грам не ме трогна. Не е Елена и няма да бъде. Просто преписвачка.. Разочарова ме.
Макар, че ѝ пожелава да бъде щастлива.

# 155
Особено със "скачането".

# 156
Какво писмо? Какво пише и кому? Аз чакам Мари да качи линк и сега ми е любопитно.

# 157
На мен пък ми стана мъчно за Красимира.

# 158
С нищо не ме впечатли това писмо, безкрайно дълги изречения....
Абе ще перефразирам онзи дето искал да гласува , ама нямал желание
Та и тя -нещо искаше да каже ,ама нямаше желание. Не беше конкретна, доста се е вкарала във филм.Уж да диша свободна,ама очаква някой да и помага и да и подаде ръка отвън.Като правиш нещо докарай го до край.Почвай сама и се опраяй.Отделно не смятам ,че имаше нужда от това писмо сега.Унизи мъжът който си,увлечена по дечкото Митко.

# 159
аз толкова се обърках, че не разбрах с това писмо дали каза, че се разделя с мъжа си

# 160
аз толкова се обърках, че не разбрах с това писмо дали каза, че се разделя с мъжа си
Може би точно за това беше въпроса на Силвия след края на писмото...

# 161
  • ново
Приемете, че не всички жени, респективно мъже са щастливи във връзката, в която се намират. По тази причина търсят щастието втори, трети....ен-ти път, докато го намерят.
Всеки има право да бъде щастлив, и ако не сте били в сходно положение няма как да я разберете.

# 162
Абе тая нормална ли е бе, как ще св почувства детето й, майка му решила да се развежда по телевизора, че и нов мъж ще си намери, отварт, така не се прави 🤮Дори да иска не му е тук мястото 🤢

# 163
  • Вестерос
Голяма драма, голям рев, аз обаче нещо не можах да се разчувствам...

# 164
Аз сигурно съм дебила, за който Дана говореше, но не се развълнувах. И как да го направя, като ми стана смешно. Мъжът и я поздравява, пожелава и цялото щастие на света, тя :" Що ми караш колата,бе?" И понеже съм една Мара Подробна, та кой и купи колата? Тя нали е домакиня без доходи? Като отлети от "сигурността" към щастието ще вземе ли колата купена вероятно от съпруга?
Имаше една много хубава песен за разводите, в която единия крещеше :"Бойлера е мой" Mask Та и сега - колата ми!
Какво беше това вино? Всички реват, катарзиси, леят се мъдрости, Митачето като треньор отстрани подвиква : Избери да си щастлива.... Да видим като изтрезнеят как ще е.Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 22:33 от Tary

Общи условия

Активация на акаунт