Фермата сезон 5 тема 7

• 40 649
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 510
Лейди Годайва, нищо не може да ми промени мнението за Станислав и да ме накара да го харесвам. Пък ако те прочете Шопски много ще се разочарова, той все пак провъзгласи Митко Караиванов за стратег номер 1, не му отнемай мястото 😀
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Не желая  да променям  НИЧИЕ мнение,още по-малко за Станислав:smile: .Просто констатирах един семпъл факт,че не е просто и само изпълняващ,команди .Оказва се,че се напъва в схеми и т. н .Опитва се да го  играе стратег. Лично на мен,не ми е симпатичен .Просто мнение, че чертае,мисли,смята и пр. А, Митака  е друга ''реколта'' . Няма база за сравнение . Аз  лично  предпочитам Краси да спечели .И него не го харесвам особено,но има някакъв първичен, макар и груб , но чар . Да,чаровен ми е с ТРУДОЛЮБИЕТО си, не мрънка ,изтръшкан от живота,но гони адреналина.....Незнам  точно,но  бих нямала нищо против, той да спечели ..Пък  сега взе че се замисли и за баба си  .....Много първичен,говори диалект - жаргон , простее на моменти, но пък с чувство за хумор и  някакси го предпочитам пред Станислав,Сами, татиния и Митака.

# 511
Аз си седя Grinning  и си мисля и се чудя - ако е чак толкова безкрайно хубаво, че Красимира си била отворила очите, и била решила най-после да стане щастлива и свободна като ритне публично бащата на детето ѝ (толкова ли е лош????)... Та защо след като се е файнъли просветлила и след като е решила да отвори крила и да литне (чак ме е гнус да го пиша толкова клиширано........... ) .... та на въпроса - Защо бе Краси, защо бяха тия тежки (циркаджийски) сълзи???? Защо рИвА сега? (((За га яде кИфтетата да не питам....))) Нали, Краси, ти е хубаво вече и ще става по-хубаво? Защо сълзи?

# 512
  • Калгари, Канада
Като се спомена Рут Колева и Къртицата, то онова си беше:"ти ли ще го кажеш или ние да го кажем?" Не можеш да пръднеш (с извинение) ако си в предаване, всичко може и ще се използва в името на рейтинга.

Колкото до "кой прескочил границата", Митко 2 наистина "получи факс". Все едно не беше той дето се вреше при Красимира, говореше й, манипулираше я, сега я изкара, че едва ли не му се е хвърлила на врата и страстно го е нацелувала. 😂😂😂 Голям смях, тя си му го каза, добре че е силен характер, а не лабилна женица. Ако беше друга щяхме да гледаме рев, ти не ме искаш, оле, аз кво направих... сълзлива сапунка.

# 513
Въпреки,че съм от яростните защитници на Красимира,малко пресоляват манджата с нея продуцентите вече.
  Смях се доста с коментарите на Бети за дуела,кефи ме мацката.А как ме дразнеше в началото...
  Аз лично не съм убедена,че Станислав трябва да спечели.Не мисля,че ще има работеща идея какво да направи със 100 000 лв.Мисля си,че от мъжете АЙТИ ще ги вложи най-работещо тези пари.Макар че,ако аз ударя джакпота,ще има да си пътууувам...
ЗаБелязахте ли като си говореха митко и Бети на шезлонгите,до тях бяха май Сиса и Весето.Митко как добре говори,а ония двечките знаят само "Яко,кефи ме,виж сега копеле".
   А пък малкия Митко,говорейки на Красимира,на гаджето си,я нарича "брат".В контраст на тях, и в сравнине с тях, Бети има толкова правилен изказ,така гладко й върви мисълта.

# 514
  • ново
Лейди, не ми налагаш промяна, споко. Мисля същото като теб. Станислав прави бледи опити за стратегии, но това не му е силна страна. Ако зависи от мен, аз също не бих му дала наградата.
Аз си нямам фаворит 🙄 С много насилване бих подкрепила Краси или Маги (ако са на финал)
Иначе симпатизирам на Бети и Митко, като хора и характери. Бих се радвала да са ми приятели.

# 515
Марулета, мнението ти се припокрива с моето.( Иначе Силвия 100 процентово ги усети сметките и уговорките на Велислава и Станислав. Но до там. )

# 516
  • Sofia
Митко дръпна спирачката, щото искаше да се позабавлява с момата, а тя го взе твърде сериозно и си разтури семейството.  Не иска той да носи тази отговорност, нито да го бият като излезе, затова се извинява на близките и. Joy
Ясно е, че тя няма опит,  от 20-годишна живее като семейна,  но поне акъл да имаше..

# 517
Офф, тази Красимира е много злееее. Митко си играе с нея, тя му се връзва, че и мъжа си заряза в ефир!!! Той ще се позабавлява малко, пък ще си тръгне, тя да му мисли. Май ще трябва и работа да хване. Офф, много е зле. В началото ми беше фаворит. Но много простее брат Grin То не трябва да са разделени на бедни и богати, а на възпитани и прости.
Бети е номер 1, толкова ме дразнеше в началото, а сега толкова ми е забавна.
Силвия ми стана антипатична с изпълненията със Сами. Той също ми допротивя. И неговата и тя само поства снимки, обичала го, любов го нарича, какви са тия жени без достойнство не знам.
Митко ИТ е супер, човека мисли, благороден е, той си отправи посланието и може вече да си ходи при неговата годеница и да си направят дечица.
Нямам фаворит за спечелване, но дано да е при някой от бедните.

# 518
Аз пък имам чувството, че Митко 2 не очакваше толкова бързо решение на Красимира и сега се замисли за последствията - как ще се чувстват близките им, засегнати отвън от случващото се вътре. А на Красимира явно й олекна след писмото и вече гледа напред.

# 519
Въобще не мисля,че Красимира се е разделила с мъжа си заради Митко.Според мен това е зреело в ума й отдавна.Аз мисля,че тя просто не е била щастлива.Не че мъжът й е лош,злодей,тормози я и прочие.Мацката има топки да каже -стоп.Щото можеше да си кюта на завет,да си стои вкъщи и да си гледа гарсониерката и детето.
   И да,замисля се за работа и средства,много ясно.Ще се наложи да се стегне,да се напъне,за да се издържа сама.И какво като ще разчита на родителите си /някак си останах с впечатление,че нещо не се зарадва на баща си/?Ако нашите деца са в тази ситуация няма ли да им помогнем?/Имам дъщеря,вече омъжена,напълно самостоятелна и независима от нас,но винаги й казвам,и тя знае,че във всеки момент ,в който се почувства застрашена,унижена,нещастна може да разчита на нас.Морално и материално За мен,а и за нея ,е важно да се прибира с желание у дома при конкретния човек/.
   Аз мисля,че Станислав не е този стратег,който ни представят.Не мога да обясня точно защо,но ми е леко неприятен.Дори и да мислеше като Вили,изобщо не биваше да й влиза  в тона и схемите.И смятам,че всички го усетиха,дори да не е коментирано,или излъчено и това няма да му е от полза.Мазнее ми някак в отношенията си с хората.
   Елси 86,според теб кои са възпитаните и кои простите във фермата 5?

# 520
Elsi86, споделям мнението ти. Продукцията явно осъзна какъв тюрлю гювеч забъркаха и те снощи побързаха да заклеймят...
Последствията...
Точно за тях говорихме предните дни. Да, всеки заслужава да е щастлив, но в случая никой не се замисли за последствията. И то почна да си личи още сега, когато не е свършило предаването. Катарзиса да нен обърне знака накрая Joy

# 521
Марулка, мислим еднакво с теб. Детето ни знае,че има сигурен гръб при нас, на който да се облегне в момент на нужда. Винаги. Това дава сили да се бориш и да се справяш сам.

# 522
И защо нападнахте потребителката Атанасова , текста е скрит и не е спойлер, а по-скоро разсъждения. Айде малко по кротко тези, които не желаят да знаят какво става, пропускайте Скритите текстове ( сега е хем боли, хем сърби ). Какво ще обсъждаме ако не стратегиите на играчите? Аз продължавам да мисля коя от дамите е толкова значима, че да обърне играта и измислих, че може да е Силвия. Ако е дуелист и падне, прави Сами фермер, той смачква Вили и наистина обръща играта с мъжки дуел, например. Ако пък Вили падне по някакво чудо, тя няма как да направи пак Станислав фермер и ... не се сещам кого ще посочи. Нямам листче да си разчертая като Станислав стратегиите Mask Не ми се обсъжда вече драмата на "плаза гърлата" защото предвидих ситуацията 'кой ще ме издържа" и си понесох обидите защо ровя в парите и. Да прави каквото ще, не я искам на финал или победител, не ме кефи. Митачето верно получи факс от друга планета, като Хари от "На гости на третата планета"  Mask Но пък бързо, бързо забрави прозренията си и се гушна. Видяхте ли как го манипулира Красимира? Направи се, че не го разбира, парира го с въпрос :"Ти какво искаш" и работата станаааа ....
Красимир не ми харесва за победител, няма котва този мъж, работлив е, шегаджия, има в него една доброта , но няма котва (нещо като ценности) на която да стъпи и промени живота си. Ще прахоса всичко, най-много да купи къща и няма капацитет да си създаде поминък. Не го виждам да се върне в Бг и да се захване със строители ремонти ,например. Станислав има тази котва, още не е напуснал армията, но мисли за бъдеща реализация. присмивахте му се, че се подмазва на Митаците, но в Бг как се търси работа? Не и чрез бюрото по труда, вярвайте ми.
Очаквам с нетърпение да разбера втората дуелистка и тогава ще седна с молив и лист като Стани Stuck Out Tongue Winking Eye

# 523
Много добре постъпва Митко 2. Пак казвам, изглежда лигав, НО е много умен ( или хитър). Той, за разлика от другите двама постъпва най-правилно.
Много ми писна с тия двойки. Тоя с оня, оня с оная. И ако някой някого закачи, се извинява на половинката на другия. Ай сиктир вече.

# 524
Аз не одобрявам една жена да говори на МА и БЕ,  за мен това е адски отблъскващо! Също и слушането на чалга ми говори за по-ниско интелектуално ниво. Не става въпрос за слушане 1-2 пъти в компания, а да си фен на тази музика. 
Силвия, Красимира, Веселка за мен са от този тип жени. Самия начин на поведени на Бети, Мариана е класи над останалите.

Общи условия

Активация на акаунт