Фермата сезон 5 тема 7

• 40 662
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Използвай скрит текст, много хора не искат да знаят кои са финалистите и им прецакваш удоволствието. Това важи за всички теми, не знам как не се научихте. Аз чета спойлери, но е много некоректно към тези, които не искат.

# 496
Скрит текст:
В момента всички са извън фермата. Аз прочетох, че на финал са Маги, Веселка, Сами и Красимир. Станислав е отпаднал от Красимир.. Аз прегледах профилите им във fb. Красимир си е постнал снимка на 24 Октомври. Преди това е бил активен чак Юли месец,но поради въпроси дали вече е вън от играта в последствие след всеки пост пише "админ". Което ме навява на мисълта, че е на финал, понеже е излезнал края на Октомври. Веселка е постнала снимка във fb на 27 Октомври, преди това е поствала на 31 Юли, което значи, че и тя е излезнала края на Октомври и може би, и тя е на финал. За Сами не мога да гадая, защото в профила му са поствани снимки постоянно от както е във формата. Остава Маги.. за нея също не знам, защото е постнала снимка на 19 Октомври, което ме навява на мисълта, че може би няма да е на финал. Отпаднала е в края.. Нооо, всичко това са само предположения и догадки от един  голям фен на предаването...  За малко щях да участвам в миналият сезон, но се отказах 🤣  Видях също така и коментар от бащата на Велислава, който гласи : " Те продуцентите от самото начало са решили кой ще е победителят😊" Явно Дана и Вили не са на финал  🤭

Познай на кого му пука - да на повечето от тука. Поне сложи това в скрит текст. Супер тъпото изказване. А иначе какво стана със спойлера, че
Скрит текст:
нали Красимира отпада след рождения си ден?

Многоо ме кефи тази Бети, силно се надявам да не е тя на дуела. Някак си чаровна и е човекът, който няма как да не се забележи в една компания.

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 08:15 от bubanka

# 497
Станислав е свикнал да изпълнява команди, личи му. Продължавам да мисля, че е посредствен, пренавит и първичен.
Да, такова впечатление оставя в зрителя , но помислете малко върху кадрите със схемите ....Ще се съгласите, че го играе '' играч ''. То са схеми,то са анализи , то са алтернативни  възможности ......уау ! Просто отиването на Дана и дъщеря - ратаи , съвпада с неговата схема .Приема команди , но   само  ако съвпадат с неговия план .  А, той има не един такъв .  Оказва се мислещо войниче

# 498
Леле, защо разваляте темата с тия открити спойлери. На мен ми е все тази, но ако бяхте редовни тук щяхте да знаете, че много хора не искат да знаят какво ще стане.. Направо се измумявам как се появява някой от нищото и бааам ето ги финалистите, че и нагли, щели да си пишат каквото искат... Имаше сериал, който се коментираше, но го бях изгледла вече в Замунда, никога не си позволих да издам нещо от края.. Елементарна култура и уважение му се казва..

# 499
  • ново
Лейди Годайва, нищо не може да ми промени мнението за Станислав и да ме накара да го харесвам. Пък ако те прочете Шопски много ще се разочарова, той все пак провъзгласи Митко Караиванов за стратег номер 1, не му отнемай мястото 😀
Моля ви, ползвайте скрит текст за чаршафите си, много е неприятно.
Нали не си мислите, че участниците са влезли вътре за без пари 😀 не разбрах какво пари губят?

# 500
Скрит текст:
В момента всички са извън фермата. Аз прочетох, че на финал са Маги, Веселка, Сами и Красимир. Станислав е отпаднал от Красимир.. Аз прегледах профилите им във fb. Красимир си е постнал снимка на 24 Октомври. Преди това е бил активен чак Юли месец,но поради въпроси дали вече е вън от играта в последствие след всеки пост пише "админ". Което ме навява на мисълта, че е на финал, понеже е излезнал края на Октомври. Веселка е постнала снимка във fb на 27 Октомври, преди това е поствала на 31 Юли, което значи, че и тя е излезнала края на Октомври и може би, и тя е на финал. За Сами не мога да гадая, защото в профила му са поствани снимки постоянно от както е във формата. Остава Маги.. за нея също не знам, защото е постнала снимка на 19 Октомври, което ме навява на мисълта, че може би няма да е на финал. Отпаднала е в края.. Нооо, всичко това са само предположения и догадки от един  голям фен на предаването...  За малко щях да участвам в миналият сезон, но се отказах 🤣  Видях също така и коментар от бащата на Велислава, който гласи : " Те продуцентите от самото начало са решили кой ще е победителят😊" Явно Дана и Вили не са на финал  🤭
Скрит текст:
Ако това е вярно, няма да очудя ако са избрали Веселка за победител. Всяко предаване И и А казват колко я харесват.

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 08:18 от bubanka

# 501
След последните няколко коментара абсолютно се затвърди мнението ми за темата тази година, но какво да се прави - толкова си могат хората...

# 502
  • Калгари, Канада
Бети и Силва се предлагат на Вили 🤣🤣🤣 много са забавни...то верно си стана "фермата разврат". Отиде им заявката  на И&А за "семейно предаване"

Не ми се ще Митко ИТ да се отказва от надпреварата, а май така ще стане. И той като Нури (как клекна на Дидо, щото му беше фаворит за наградата), май ще играе в полза на Станислав. Глупава работа. Дано да не стане така. Предпочитам Красимир да вземе парите, а не Станислав.

Искам Митко ИТ, Красимир, Бети и Марги на финал, но съзнавам, че Бети трябва да е голяма късметлийка да стигне до там.

# 503
  • София
"Като изляза трябва да започна работа, защото няма кой да ме издържа"...
Ще се наложи, моме...

# 504
Мен това за майка и най ме подразни.Жена на 31 да разчита родителите и да я гледат и издържат с детето докато си стъпи на краката,ако въобще си стъпи,а не продължи да чака на готово.Здрава,права,млада жена, нямаща една собствена стотинка сигурност зад гърба си, скачаща заради татин,а реално разчитаща на родителите си.Набор ми е и направо ми е обидно такова поведение.Красимира се оказа най-голямото разочарование за мен,толкова много я харесвах в началото и подкрепях,а със сегашното и поведение на 15 годишна кифла пощуряла от хормони и скука,направо ме остави без думи.

# 505
  • Разпиляна във въображението
Ще се наложи, моме...

Нали е за ръката на Митака. Явно няма веднага да й се наложи да се издържа сама Simple Smile

# 506
Не ми пречат спойлерите. Не гледам на всяка цена и не държа толкова на изненадите, предвид, че продукцията всичко изчислява предварително.
Какви гадове Joy Побутнаха момичето да каже неясно какво каза и после се възмущават опосумите как не одобряват това да се случва по телевизията. И това ако не е долно! Разговора между Красимира и Митко абсолютно безсмислен, нищо не си казват, само подържат интригата на продукцията.
Защо всяко едно реалити е толкова манипулирано...Confused

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 09:49 от Блю

# 507
Сега си обяснявам плодовитостта на нашите прабаби. Клюки по седенки и секс - това им е било забавлението. Ей ви фермата. Този сезон е толкова хормонално наситен, че ако генерираха ток,  щеше да стигне за половин София. Литнаха като птици, по-скоро фазани, че къс полет ще да е, с тежко приземяване.
Красимира- "достойнството е най-важното". Кое? Човешкото или мъжкото? 😁Митко се опита да внесе мисъл, но достойнството му не откликна и се намърда под завивките на момата.
Точно бях почнала една книга за тийновете,  пък то направо цял риалити наръчник са ми предоставили. Образовам се.

# 508
  • София
Ще се наложи, моме...

Нали е за ръката на Митака. Явно няма веднага да й се наложи да се издържа сама Simple Smile

Митко ще плати вечерята в заведението и куверта в дискотеката, ама ...

Издръжката на всеки човек и детето му включва храна, битови сметки, лекарства, дрехи, други разходи, за покриването на които не ти трябва гадже, а съпруг.

# 509
Ще се наложи, моме...

Митко ще плати вечерята в заведението и куверта в дискотеката, ама ...

Издръжката на всеки човек и детето му включва храна, битови сметки, лекарства, дрехи, други разходи, за покриването на които не ти трябва гадже, а съпруг.
Не. Не ти трябва съпруг,трябва ти работа. ( Със съпругът може да си до време, трябва да се оправяш с живота сама).

Общи условия

Активация на акаунт