Фермата сезон 5 тема 7

• 40 671
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 345
Обаче Митко много ми харесва как винаги надъхва Веселка. Тя една такава огрижена, предала се, отписала се. Той обаче ѝ говори много правилно и на място.
Честно, много ми харесва Митко. Лигльо е, личи му, но е так-так. Казва си всичко и на място.

# 346
Митко на плитки ли е 🤣

Скрит текст:
Точно си мислех, че както не даваха Мариана и си замина, така се не дават Бети... ще ми е мъчно, ако отпадне сега 😩
Май наистина е на плитки, Митко.
Кой ли му е барнал прическата
Даа, Митака с  плитчици и как кой му ги е направил ! Вие съмнявате ли се Simple Smile ?!

# 347
Сиса е фризьорката там

# 348
  • София
Фермата - Сезон 5, Епизод 57 (12.11.2019)

# 349
Във фейса лееко са сменили  мотото на тазгодишната Ферма
Копнах го от там

"Предлагам вместо ФЕРМАТА"НОВ СВЯТ", да се казва ФЕРМАТА "РАЗВРАТ"

# 350
  • London
Аз ги виждам нещата така - Вили фермер и пак женски дуел.... тогава може да има голям шанс Красимира, Веселка и Сиса да се наложи да се бият една с друга, ще бъде весело.

# 351
Мале, мале, Дана и Краси ще имат възможност да се сдобрят Grinning
Според мен Красимир ще си играе играта,която му е преоритет,така че няма нито да се сдобрява,нито да се разправя с Дана и Вили.Ще  се държи така,сякаш всичко си е наред !

# 352
  • Sunshine state
Станислав ще направи мъжки дуел според мен. Тия обещания към Вили.. Не знам. Няма логика да прави женски дуел просто.

# 353
  • Калгари, Канада
Наговарянето между Станислав и Вили си беше явно, той праща Вили на дуел, тя става фермер и прави женски дуел. Така си гарантират да са вътре и двете седмици. И не виждам защо продукцията реши, че "замалко да нарушат правилата", те си го казаха малко между другото, но си стана ясно. Не беше закана "сега ще видят останалите", а си беше план как да стигнат по-напред.

Но план, пак малко без кръчмаря щото като падне Бети да речем, ще посочи Митко ИТ, като падне Силва ще сложи Сами, Красимира не вярвам да избере(въпреки че искам дуел между тях), само Веселка би посочила Красимира. И то излезе, че не й е много сигурно фермерството.

Не ми се ще Красимир да викне Митко ИТ. И двамата са ми фаворити за финала.   Виж ако викне Сами и го отстрани ще е голямо шоу. А и какво го пази Митко 2, приятел му бил, ми то време не остана, ще изкара и без приятел за няколко  седмици, но ще стигне до финала. Тия сантиментални приказки не ги разбирам.

# 354
Искам Станислав да прати Краси на дуел,.
Искам мъжки дуел

# 355
Пфуууу,тоя пЪ Станислав,за кво слуша тая Вили?!Почва да не ми харесва,до вчера ми беше безразличен.На всички стана ясно защо тя е на история,не че няма право да е така де.
    Разбирам стратегията на Станислав,но не ме кефи.И какво само повтаря-ще има сърдити,ще има недоволни,....бяга преди вятъра нещо ми се струва.Или е хванал на Венци мрънкащия вирус.Аз не чух и не видях досега някой да недоволства или сплетничи кой знае колко срещу него,  а напротив,имам усещането,че го харесват вътре.
    Бети и Сиса бяха сладурки край басейна с гроздето.Че и на мен ми писна от драми,разлъки и любови.Сладко си одумваха Сами,само дето не вярвам на Сиса ,че само целувки и гушки е имало.Но се радвам,че ни го спестиха от продукцията.
   Малкия Митко продължава да ме кефи,особено как говори на Веселка.Някой трябва да я приземи малко.Право ще учи.И като се развихри някой в съдебната зала срещу нея,така ли ще реве?!То не е само да го изучиш, акъл и умения си трябват после. Баща й я пратил във ветеринарния техникум,доктор да става. Мнееее,там не ставаш доктор, а ветеринарен техник.
     Хубав разговор за несбъднатите мечти.По този повод,изобщо не даваха да стане дума за другата сестра близначка на Велислава.А казват,че между близнаците имало силна връзка.Нито веднъж тя не спомена нещо за сестра си,нито майка й.Странно ми е.
     Гледа ми се мъжки дуел,мъжкарски.Силни противници.Макар да смятам,че ако Краси е дуелист,ще дръпне малкия Митко и ще го бие.Ако не вземе имунитет де.
   Ако е женски не знам!

# 356
Ако прати Краси на дуел после, ако не си спечели имунитет ще е ратай и дуелист.
Ако прати обаче Дана и Вили има шанс - да бъде предложен за фермер на седмицата или пък със сигурност да не бъде ратай и дуелист. Дана и Вили биха направили женски дуел, за да изчистят жените.
Вили е точно човекът за дуел тази седмица. И съм на 99% , че ще се върне.

# 357
Станислав, който и да прати на дуел, все ще сбърка:) Цялото това наговаряне с майката и дъщерята са с цел да прати Велислава на дуел.Ще е глупаво да прати нея вместо да отстрани пряк конкурент от мъжете.Ако прати Краси на дуел, тогава пък майката и дъщерята ще се разсърдят, че за нищо са мръзнали една седмица в обора.

# 358
  • ново
Станислав е свикнал да изпълнява команди, личи му. Продължавам да мисля, че е посредствен, пренавит и първичен.

# 359
  • SF
Пренавит и първичен е, рзбира се.
Не искам той да спечели.
Сами или Краси са моите мъжаги! Simple Smile Сами е сладурче, а Краси заслужава. Много ми е приятен и харесвам чувството му за хумор. Сами също е умно и будно момче. И много сексиииииии. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт