Фермата сезон 5 тема 7

• 40 673
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 315
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
..... Плачеха, защото повечето припознаваха себе си и си пожелаваха част от  тази смелост
Особено Веселка изпадна в ступор...
Защото въобще не е очаквала подобно развитие на нещата.Само до преди 2-3еп ако си спомняте случката с Велислава и реакцията на Веселка "Е,как може такова нещо.Мъжа й отвънка гледа,как би се почувствал той?"..и изведнъж баам,Красимира избухва.
Хем спят в една стая,хем е близка с Красимира и май е единствената,която не е разбрала за нея и Митко.

Иначе съм на мнение,че Веселка е щастлива и спокойна с новият й мъж - не я тормози,слуша я,работят заедно..Може да не е принца на бял кон,но след abusive връзка с предишния,няма причина Веселка да "припознае себе си" в действията на Краси.Тя,Веселка този път го е минала вече.

# 316
Някой от момичетата питаха  дали Красимира  и Митко 2 са заедно извън "Фермата"   В един  сайт  пише  ,че са заедно дори има снимка  на тях двамата с друго момиче може  би  фенка или тяхна позната  .Засичали  са ги  в  МОЛ  хванати за  ръка  и  са  ходили до Стара Загора  отново заедно, според сайта.

# 317
абе кой знае и Бети как си изкарва парите. То и аз съм учила кво ли не па не ми носи пари големото учене

# 318
Бети е от заможно семейство, може да не печели много , като асистент в гръцката фирма, но се е родила със сребърна лъжица в устата.
 Нали разказваше, че никога не се е возила на градски транспорт и че се плаши от панелките в Люлин и Надежда , Нам си к'во си..

Красимира не ми се коментира честно казано. Единственото, което не ми хареса е, че копира идея и писмото на Елена от Брадъра, не се кефя на римейкове. Оригиналът си е оригинал.
Дали е с Митко си е нейна работа, честно казано все ми е тая. Можеше да не го прави по този начин, но който и да беше избрала пак щеше да разбие живота на Иво и донякъде на детето си( да не се лъжем всяка раздяла е огромен стрес за едно дете, хубавото е, че нейното още е малко). Дано да може да гради щастието си върху чуждото нещастие. Това е много тежка за преглъщане хапка и ѝ пожелавам да може да я сдъвче и преглътне и да не ѝ приседне.

И само да кажа на ония жалкари И&А - снощният кадър с коленето на петела беше изключително ненужен.

# 319
  • SF
Това с показването на ловенето на самия петел по телевизията ми е... Снощи стиснах ушите, затворих очите, изчаках достатъчно, за да мине кадъра с петлите, а когато ги отворих, познайте на кой кадър попаднах...
Трябва малко по-елегантно да ни поднасят някои неизбежни факти от житието и битието на фермера. Знам, че месото не идва от Луната, но все пак, ако може да не е толкова натуралистично напомнянето на реалния му произход.

# 320
Ами то измежду всичките любовни драми и тъпотии, убийството на петела е най-фермерското неща в този сезон... как да не го покажат... опитват се да подпалят веган гилдията, нали лоша реклама нямало... за рейтинг какво ли не правят хората..

# 321
  • София
Снощи най-много се впечатлих,че петелът си има име-Борис. Simple Smile
Драмите и катарзисите,който си ги има ,да си ги решава сам.Все пак съм зрител на друг тип риалити и основно се вълнувам от играта.Аз си имам два основни фаворита-Митко IT и Бети.Осъзнавам,че те от известно време едва ли се чувстват на мястото си,но все пак аз не искам да се разделям с тях.За мое съжаление обаче смятам,че Станислав ще направи женски дуел.Също мисля,че той няма да направи ратайки Дана и Вили,Силвето беше скоро,Марго-и тя,Красимира изживява катарзис.Пак стигаме до Веслка,която е била ратай най-отдавна,но ...тя подкрепи Станислав и на двата дуела,без да й се изискват обяснения,за разлика от Митко2 и Краси спрямо Митко.
Ето как Веселка отново минава между капките,а Бети мисля,че си стяга багажа към къщи тази седмица.От днес съм на валидол.

# 322
  • Буркина Фасо
мен пък не ме дразни гоненето и клането на петела. да го дават - човек да се учи как да си изкарва прехраната.  Laughing
в повече ми идват сапунките. достатъчно телевизии ги дават за да присъстват и в този формат.

# 323
И аз към безчувствените,на село и кокошки и прасе съм виждала да колят нашите,не ми е било драма, някакси знам че това им е целта все пак,хищници сме.

# 324
Велислава как кове Стани да направи мъжки дуел.

# 325
Скрит текст:
Според спойлера Бети си отива

# 326
Скрит текст:
Според спойлера Бети си отива
Ами според мен ще е много тъпо

Скрит текст:
Ако Стани направи женски дуел. В негов минус е. Може спокойно да разкара мъж.

# 327
Митко на плитки ли е 🤣

Скрит текст:
Точно си мислех, че както не даваха Мариана и си замина, така се не дават Бети... ще ми е мъчно, ако отпадне сега 😩

# 328
Скрит текст:
Уж Красимира щяла да я отстрани,така че не е много сигурен вече спойлера от фейса.Но пък за Венци познаха преди Андрей да се изспусне.

# 329
Митко на плитки ли е 🤣

Скрит текст:
Точно си мислех, че както не даваха Мариана и си замина, така се не дават Бети... ще ми е мъчно, ако отпадне сега 😩
Май наистина е на плитки, Митко.
Кой ли му е барнал прическата

Общи условия

Активация на акаунт