Фермата сезон 5 тема 7

• 40 756
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 300
Абе дано от тоя катарзис не пострада детето.

# 301
Красимира  е находка на продуцентите   ,образа на нещастната  домакиня решила да се  раздели с бащата на  детето  си ,според мен  тя  е  влязла с тази  заявка .И продуцентите  следваха  през  целия сезон  тази  нишка в отношенията  Красимира - Митко 2 .Това си помислих  като  чух какво и пожелава майка  и  за рождения и  ден ,това не  беше  спонтанно пожелание , по скоро  изказа  подкрепа за  вече  взетото  решение ,сякаш майка и  беше подготвена какво  ще  се  случи .Останах с впечатление . че тя  предварително е говорила  с майка  си  .Типажа на Митко е  търсен   нарочно от  психолога  Ани Владимирова да пасне  на Красимира  и  ето  случи  се, сценария  се изпълни ,много е възможно решението .  Красимира да  го е взела предварително или  малко и е  трябвало,  но  Митко и подаде  ръка  и тя  "полетя ".Сега вече как ще падне е друг въпрос:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 302
  • SF
Красимира не е споделила, че има финансови проблеми и ако решавам на своя глава, че ги има, мой си проблем.

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 18:59 от Не се сърди, човече

# 303
Писмото и цялата история на Красимира щяха да са доста трогателни, ако го нямаше Митко в картинката. Признавам си, разчувствах сесмалко малко, стана ми жал за нея, личи, че е нещастна. Обача после Митко почна да я прегръща и се сетих, че е лесно да пуснаш клона като има друг, на който да се закачиш. Хубаво, получила е крила да полети, но не беше мястото националния ефир така да се подиграе с мъжа и детето си...
Радвам се, че Станимир отново би Митко. И двамата не ги харесвам, но Митко се взе прекалено на сериозно за големия философ и психолог.

# 304
  • Асеновград
Фермата изгуби замисъла си като предаване. Не ги виждам фермерите , да работят в градината , да си подквасват мляко , да си правят сирене и кашкавал , преди имаше мандра ......Изобщо нищо фермерско.
Освен да чистят обора и доят крави друго не се вижда.
Чудят се къде да се скатаят, коя да си показва с лепенки гърдите , другата цял ден под одеялото се натиска , третата пък ,чу две сладки приказки и си заряза мъжът.....Дет се вика ,, Ей Богу,,
Засега на финал искам Сами , Марго , лошото е, не че много много ги харесвам , просто най малко ме дразнят.И засега поне се държат достойно. Фаворит си ми остава Сами , поне засега.

# 305
Загадъчния герой от фермата Кра-секира,  будна ли беше снощи?  .....

/ Flowers Hibiscus  Кра-секира - с най-големи симпатии към Красимирчето Purple Heart, защото отсича/отнася хладнокръвно глави.  Я на фермер, я на умрял плъх. /
Направо ни отнесе и нас...  Animal Speak No Evil

Да... винаги има причина да зарежим дъртото магаре дето ни изпили нервите толкоз години.. И Дай Боже всеки му,  милионер насреща,  ей тъй да ми пресече път милионер , като черна котка да ми мине !

Браво Краси!! Тъй се прави, вдъхнови още сумати бракоразводни адвокати.
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
П.С. Респект за реакцията на Веселка - С Благодарност и преданост, към човека подарил възможното щастие.

# 306
Бети и Маргото не реваха.Според мен за Бети е непонятно какво прави Красимира,защото Бети се развива,прави неща,които й харесват,зависима е само от себе си.На друго ниво е тя.
Точно така,тя има работа има знания и ще се справи на всякъде
Красимира обаче се чудеше кой щял да и подаде ръка на вън.Като искаш да дишаш свободно ,трябва да имаш дупе да го направил,разчитайки само на себе си

# 307
Красимира не е споделила, че има финансови проблеми и ако решавам на своя глава, че ги има, мой си проблем.
Оооо, да занимавам се , защото в прайтайма ми навират любов, катарзиси и душевни вълнения,  с подтекст колко е решителна и смела героинята на сериала. Щом ми го навират час и нещо в очите, имам право като зрител да се усъмня, да харесам, да не харесам, не си ти, която да ме съдиш и  подигравателно да коментираш оценките ми.
Някъде да съм казала, че има финансови проблеми? Май не си разбрала какво съм писала  в желанието си да се заядеш защитавайки любимия си персонаж.
Ще го кажа така, че да ме разбереш - Красимира е търтей, нито учи, нито работи, хвърлила се е на гърба на хубав и работлив мъж (7 години я издържа), виси по спортни зали и следва чалгаджийки в нет-а, не е направила нищо за да се издържа сама или да се развие в нещо като професия. Преди брака е осигурявана от родителите си, след брака от мъжа с когото живее. Никакво личностно развитие, само бухане на тежести в залата. Красимира се е съгласила на този сценарий и губи много, защото се подигра с чувствата на бащата на детето си в ефир, защото се разбра, че не прави опит да търси проблем в себе си, защото в рамките на месец и нещо се закачи за нов паричен носител.
Ясно ли е ? Хич не ме интересува как се развива личната и съдба, зададох въпроси , които всяка "жадуваща да полети" трябва да си зададе преди да предприеме решителни стъпки.

# 308
Ако Красимира работеше навън, нямаше да има време да се занимава с глупости и щеше да оцени живота, който има. Аз не казвам, че е хубав, тя си знае. Но в общия случай, хич не е лесно да си домакиня. Голяма скука и адско затъпяване. И почват да ти се въртят какви ли не мисли.. И като ти се появи маминия убавец, дето признавам си е голям сладкодумец и знае точно какво да каже, и кашата е пълна.. За това, жени, работете !!! Grinning ( това последното в кръга на шегата, малко или много..)

# 309
Дайте да оставим "драмата"/  не ме трогна изобщо мен, ама мм е нежна душа и се просълзи😆/, да си троши главата както иска Краса. Дано само да съумее да предпази детенцето си от простотии
Кои ще са ратаите,  според вас? Аз залагам на мъжки дуел- Митака ратай и най- вероятно дуелист. Ако не е ратай, то при всички случаи си мисля, че ще е на дуел😝. Искам Станислав да прати Сами  на дуел, а той да елиминира татьов Митя,
ама да видим . Много се задържа във фермата той/ Митя, не Сами😶/.

# 310
Мен още в началото това навиране на гарсониерата ми звучеше като задушаване. Явно не е толкова богат мъжа и, та да кажеш, че за пари стои при него. Явно е имало обич, има я и мисълта за детето, но нещо друго май го няма вече

# 311
Татин няма да е ратай,нали имат правило.Значи остават Сами,Митака и Краси.Ако реши да е мъжки дуел ще прати Краси.От жените сигурно ще са Сиса,Краси и Бети и ратай Бети предполагам,Сиса беше 3 пъти едва ли ще я гърби пак.

# 312
Да, може и Краси  да е.  Той не е ходил на дуел. Той ще дръпне Митака, щото татьов му е дружка. Ама пък ако дръпне него, 100 % ще го бие, докато при Митака зависи от игрите.
От жените Бетката, Красимира и Сиса ще са, а те биха дръпнали Маргото на дуел, че Велислава е костелив орех, пък Шуша требе до финал да я избутат.

# 313
Аз пък от снощи се чудя-защо Красимира не е работила. Ще кажете-мъжът и е да речем заможен. Ама пък живеят в панела гарсониери. Та явно не е чак толкова заможен... клон.
Дали по нейно желание е била тази и изолация, дали и е била натрапена или внушена. И как една жена с подреден живот, с интереси, нежелаеща контакти, недопускаща много хора до себе си се забива за 3 месеца в риалити формат с 17-18 непознати.
Мисля си просто.

# 314
С типична за Станислав храброст- дуела ще е женски....100%

По реда на изключване за ратай
-няма да е МиткоАТ-чакаме бъдеща работа и да я прецака от сега...нъц... Па толкоз прост не съм...
-Митко2-   Мъртвия не ми е вече враг.
- а с  Красимир сме  като в НАТО.. като с таралеж в гащите...
-остава Сами за ратай...такъв жребец, винаги има какво да си каже с козичка...
--------------------------
При жените ратайки има много избор... Която и коза  да туря,  ще издои кравите и ще сготви боб и компот...Ко, му трябва на човек... Тук на пънгара са Вили, Веси и Бети, Може би и Красимира - за да я събуди... по скоро...
Просто предположения и мисли,  ако бях Станислав .

Общи условия

Активация на акаунт