Фермата сезон 5 тема 7

• 40 760
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 285
Велислава е  първична ,спонтанна ,неконтролируема и нетактична.Говори ,не мисли  за  последствията  после  се  извинява  .

# 286
  • София
Маргото може да няма брак и сватба, но е осигурила професионално бъдещето си, не знам доколко зависи от съпруг,по скоро не много и затова беше малко цинична сякаш.
Във визитката си Маргото каза, че работата й се явява като хоби заради ниското заплащане и че всъщност го практикува, защото мъжът й я издържа.  Peace

Цитат
Ме разбрах и всички защо се разреваха...
Защото всеки намери по нещо за себе си в думите й. Не задължително точно същите неща, например Митко 1 се разчувства за баба си и за това, че не е прекарвал достатъчно време с нея, Красимир сподели, че е отблъснал от себе си много стойностни жени поради собствения си егоизъм и страхове... Всеки иска да е щастлив, а щастието и стремежите са различни за различните хора.

# 287
  • SF
Не е моя работа кой плаща бензина и тока на Красимира, нито пък някога ми е било.

Много, много, много грозно е да се критикува на такава база. В едно семейство все някой плаща на някого за нещо. Някои хора не се закачат за чужди джобове, а притежателите на тези джобове се надяват да срещнат някого, който да се закачи за техния джоб. Нарича се взаимен интерес. Много е хубаво да го има в отношенията между хората.

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 15:46 от Esmee

# 288
Айде стига с тази кола.Те са двойка,семейна.Тя си седи в къщи и се грижи за дома и детето,той работи.Какво значи той  купил колата,той плаща бензина?!И моите 2  коли ги купи съпругът ми,поддръжката също е негов ангажимент.Ама аз не съм съседката Пена от долната къща.
  Големият Митко как искренно страдаше за баба си,много мило ми стана.

# 289
Всички се разреваха, с изключение на Бети. Нейната реакция нито видяхме, нито чухме.

# 290
Бети и Маргото не реваха.Според мен за Бети е непонятно какво прави Красимира,защото Бети се развива,прави неща,които й харесват,зависима е само от себе си.На друго ниво е тя.

# 291
  • Sunshine state
Бети напоследък не я и показват много, което за мене е ФАЙН. 😁

# 292
  • На морето!
Може би я гласят за финал Бетината. Я как рЕзко ѝ се изчисти дразнещият говор, нещо което ще ни представят като супер актуалното "завръщане към корена". Ще ни покажат как във Фермата е преоткрила България и почти се е отрекла от чужбина, ще трепне партриотичното сърце и айде- първата жена победител.

# 293
Всички се разреваха, а аз се чудя защо. Голяма драма. Катарзис , много удобен за продуцентите. Малкия Митко се вживява в психолог, после реве и се чуди в какво се е забъркал. Красимира с добре прикрито високо мнение за себе си , се чуди не заслужава ли по - добре платен спонсор. Добре че Силвия разбира , че Сами не е от нейната черга и няма шанс с него.

# 294
  • София
На 31 да си еволюирал до домакиня... не е голямо постижение.
Единственото спасение е да се закачиш на друг клон, за да оцелееш. Изобщо не вярвам, че жена, която е чакала мъжът и да я издържа n на брой години, изведнъж ще се хване на работа и ще започне да плаща сметки.
Сега на Красимира и е много интересно да си бръмчи с Митко из околностите на Благоевград, ама като свърши първоначалната секс еуфория, все някой трябва да плати наема, тока и цигарите.
Лично на мен Митко Калайджиев не ми изглежда като мъж, който може да бъде нечия опора в живота. Поне не на тоя етап от 25 годишното си съществуване. Иначе го бива да разтяга философски локуми на теория.

# 295
Не е моя работа кой плаща бензина и тока на Красимира, нито пък някога ми е било.
Много, много, много грозно е да се критикува на такава база ...
Обаче става моя работа, когато ми навират в очите жена решила да "полети" и дъра-бъра продуцентски глупости.  Не е грозно да зададеш въпрос: " Как се оправяш след като порасна и полетя към щастието?" Което аз правя. Грозна е безогледната защита на някой, който Ви е симпатичен по Ваши си причини и да обиждате всеки посмял да дръпне булото на манипулацията. Щом се е съгласила да стане публична личност, да бъде добра да отговори, за да може и други 'подтиснати" да си направят сметката могат ли да отхвърлят сигурността или да се опитат да променят себе си.   
марулета ти не си съседката, но ти не си обявила в национален ефир, че не си щастлива и ще тръгнеш да си търсиш щастието без съпруга си. Има разлика нали? Едното е семейство, другото домакиня напускаща( може би) мъжа с когото живее.
Красимира може да си гледа семейството, може и да не го гледа. Някой предположи,че 7-годишно готвене,чистене и гледане на дете и е досадило. Ами ако не готви, а е на готова храна? Mask Не сте сигурни, предполагате и пренасяте лични чуства върху нея. Е, аз пък като зрител не съм я видяла да готви, Бети многократно е давана да приготвя и сервира, Маргото е със славата на най-вкусно готвеща, Силвия се прояви като кошмар в кухнята.
Reinа това изказване на Маргото е по-скоро горчив смях, породен от недостатъчното заплащане на учителите. Нали не вярваш, че това и е хобито? Ако я издържа мъжът с когото живее и няма други грижи, може да се занимава с декупаж, да прави грънци... Hug

# 296
Естествено ,„че има лично отношение към един или друг участник.Лично аз в Красимира припознавам моя близка приятелка,която направи рестарт на живота си на 40+.Дотогава беше домакиня.
   Аз пък от всички сезони този най-гледам и харесвам.От всички,които аз съм гледала,първите два-три пропуснах.Интересни са ми хората вътре,всеки по своему.
   Съжалявам,че не ги виждам да поработват в градините,на мен това ми е любимо местенце от двора у дома.

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 15:21 от марулета

# 297
Макар тази година участниците да са под всякаква критика.Бих казала,че на финала искам да видя Бети,Красимира Станислав и Сами
Бети (която в началото ми беше доста дразнеща) - има дух,хъс,способности и притежава много човешки добродетели.
Красимира- падна ми в очите но е силен участник
Станислав-силен,честен,упорит
Сами- силен ,не влиза в конфликти и не се прави на велик

# 298
  • София
Reinа това изказване на Маргото е по-скоро горчив смях, породен от недостатъчното заплащане на учителите. Нали не вярваш, че това и е хобито? Ако я издържа мъжът с когото живее и няма други грижи, може да се занимава с декупаж, да прави грънци... Hug
Разбира се, че е иронично това изказване на Маргото, не смятам, че някой би си помислил нещо различно. Мисълта ми е, че явно и тя е зависима в известен смисъл от мъжа, с когото живее, макар и не в такава степен, в каквато е зависима Красимира, предполагам. Нали ставаше дума за това кой колко и дали е зависим финансово от половинката си.  Simple Smile

# 299
  • На морето!

Сега на Красимира и е много интересно да си бръмчи с Митко из околностите на Благоевград, ама като свърши първоначалната секс еуфория, все някой трябва да плати наема, тока и цигарите.
А те заедно ли са наистина? Не бих предположила, че и навън ще държи тази линя.

Общи условия

Активация на акаунт