Фермата сезон 5 тема 7

• 40 758
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 270
_Hope_ , благодаря , опасявах се, че ще ме нападнат заради всяване на съмнения   Stuck Out Tongue Winking Eye Радвам се, че и други не забравят, че сме в продукция, че винаги има сценарий писан в движение или подготвян както казва Блю с месеци. Хората търсят рейтинг, но личното ми мнение за Красимира е, че  печели малко симпатии, повече са негативите и може да се отрази при гласуването ако стигне финал. Така е като влизаш в схеми, плащаш цената Mask

# 271
  • На морето!
Аз пък мисля, че започнаха да изтрещяват вече и това вчера беше просто отдушник. Сценаристите раздухват работата, за да замаскират безплодния си в същината сезон. Тази година имат много по-малко работа, хората са подбрани с по-ниска средна възраст и съответно по-първично емоционални, така че е нормално в един момент напрежението и изолацията да си кажат думата, а реакцията беше верижна т.к. за в затворен кръг.
Мисля, че Красимира е подведена от сценаристите, които много добре знаят как да водят сюжетната линия и от Митко, който от келешлък ѝ се бърка в живота. Предполагам, че навън Краси ще преосмисли позицията си.

# 272
  • при късмета
Съвсем разбираемо е в изолация, в непозната среда и в затворено, крайно ограничено общество, емоции, чувства и реакции да са изострени. От там са и по-лесно маниполируеми. И Митко ѝ стига на Краси, дори продукцията да няма общо, макар да не може да се изключи напълно.
Велислав пък съвсем си смени принципите, на които уж държеше най-много от всичко и отказваше да ги промени. Както до сега щеше готова да окаля Красимира именно заради тях, сега първа ѝ се мята на врата да я подкрепя, че и за пример на собствената си майка да я дава. Много принципно Joy

# 273
Сега изгледах. Егати ревливия рожден ден! Smiley

Аз разбрах, че Краси е била 18-годишна, когато е "свалила" мъжът си. Предостатъчно време за любов, емоции, охладняване, преосмисляне, промяна и раздяла. Да е жива и здрава и Всеки от замесените поеме по пътя на щастието.Wink
Дори не ми се коментират подобни риалити похвати. Тъпо и до болка изтъркано, явно идва ново поколение на което да се предаде урок по себеоткриване.

Относно дуела за фермер.  Митака уж каза, че ще подкрепи Стани, а после не само застана зад Митко 2, а и съвети даваше.Rolling Eyes Ще ми се на този етап всички да са един до друг, реално в този сезон изразени врагове няма.

Веселка имала инстаграм, Тишо също, но е заключен, нямам желание да го следвам:
Скрит текст:

# 274
Някой може ли да ми каже какво е казала Велислава на майка си, че това не го гледах?

# 275
  • София
"Що ми караш колата бе?"...Явно защото все пак той я е купил.
Абсолютно съм съгласна с всички коментари по-горе за Красимира, много добре сте го казали.
Аз по едно време се обърках...нали някои с някои не можеха да се гледат, а сега се прегръщат, съвети си дават, обясняват се...не го разбирам това.

# 276
  • при късмета
Някой може ли да ми каже какво е казала Велислава на майка си, че това не го гледах?
На майка си нищо не е казвала. Обясняваше на Краси, метнала се на врата ѝ, че у майка ѝ виждала същото-стоене с мъжа ѝ заради детето и финанси, искала цели 7 години да ѝ каже, че тя ще я издържа, за да се махне, защото виждала, че не е щастлива. Ама още не ѝ го е казала, за толкова време.

Има голямо противоречие обаче. И във визитките на майка и щерка и в личен разговор се твърди, че те нямат връзка или поне не редовна такава от 10 години, а изведнъж Велислава наблюдава майка си цели 7. Театър явно, защото вижда на къде духа вятъра и ако продължи да се конфронтира с Краси, изолацията ще е окончателна. Опитва се на майка си театрите да играе, но е прекалено елементарна, че да го направи като хората

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 12:35 от ма ко

# 277
  • London
Ами явно някой и на Вили следва да обясни, че всяка връзка търпи градация и няма как да е еднакво първата година и 15 тата примерно. Който иска все да му е като ден номер едно с пеперудките обичайно си е една вечна пеперудка.....

# 278
Абсолютно съм съгласна с всички коментари по-горе за Красимира, много добре сте го казали.
Аз по едно време се обърках...нали някои с някои не можеха да се гледат, а сега се прегръщат, съвети си дават, обясняват се...не го разбирам това.
Споко, вчера на стори в Инстаграм шофираше и си пееше заедно с радиото Sick and tired на Анастейша...😁😁😁

# 279
  • London
Споко, вчера на стори в Инстаграм шофираше и си пееше заедно с радиото Sick and tired на Анастейша...😁😁😁

А, работа започнала ли е или още бившия й плаща бензина и поддръжката на колата? Мен това ме погнусява от цялата история, липсата на окупация и чуденката за кой джоб да се закачиш....

# 280
  • при късмета
Ами явно някой и на Вили следва да обясни, че всяка връзка търпи градация и няма как да е еднакво първата година и 15 тата примерно. Който иска все да му е като ден номер едно с пеперудките обичайно си е една вечна пеперудка.....
Да де, но дори ти прецени, че на Велслава е против принципите, че Краси е обвързана и излагала мъжа си. Но сега заявява, че майка ѝ преди 7 години е трябвало да зареже мъжа си. Това не излага ли човека по същия начин?
За пеперудите обясняваше на Силвия, в разговора с Краси, не са споменавани. Там акцента беше на освобождаването на жената от неустройваща я връзка

# 281
🤪 леля Ива има отговор на всичко!🤭

# 282
  • London
Да де, но дори ти прецени, че на Велслава е против принципите, че Краси е обвързана и излагала мъжа си. Но сега заявява, че майка ѝ преди 7 години е трябвало да зареже мъжа си. Това не излага ли човека по същия начин?
За пеперудите обясняваше на Силвия, в разговора с Краси, не са споменавани. Там акцента беше на освобождаването на жената от неустройваща я връзка

То хубаво ама не е седнала да иска от майка си да го прави с писмо в ефир нали така? Реално изобщо според мен не следваше да го споменава пред Красимира и в ефир и тя това, защото майка й хабер може да си няма от подобно нещо и сега да нагнети отношенията й навън с втория мъж, отделно той да погледне на Вили с не много добро око. Абе кой ли не се изложи там вече.....

# 283
  • при късмета
Разбира се, че не следваше да го споменава, най-малкото защото както казах има голямо противоречие. За лицемерието ми е думата, обърнах се към теб, защото това е лицемерие, а ти беше от защитаващите Велислава тогава и първа в темата нарече Красимира лицемерна.

# 284
  • London
Но това са съвсем различни неща..... едно е да уважи решение на Красимира да напусне мъжа си, ако не е щастлива, съвсем друго да вижда как семейна жена се натиска с някой си в предаването. Аз съм на мнение, че още си ги мисли тези неща, но явно схвана, че по-хубаво да не ги коментира.  Така или иначе ми е по-симпатична от развей горо....ха

Общи условия

Активация на акаунт