Фермата сезон 5 тема 7

• 40 622
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 615
  • София
За мен миналият сезон беше слаб. От него 1-2 ми бяха по-интересни като образи.

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 18:52 от Niya-

# 616
На мен всички сезони ми харесват. Като започне винаги ми е малко постно, но после ми стане интересно.
А и ми е приятно и тук с коментарите

# 617
  • London
Абе всички сезони са гледаеми, но определено има нещо като деградация с годините.... аз пак казвам, че искам да гледам сезон само със спортисти и да има готини дуели. Така не е интересно..... такива като Веселка 40 килограма с мокри гащи освен от съжаление как да стигнат финала? И дуела с такъв човек е скучен, абе….. бая такива хора имаше и сега и миналия сезон, а пък като пуснат и по някой скован известен дето не може една кофа с вода да вдигне и съвсем ти иде да заспиш на дуелите.

# 618
  • София
Аз ги сравнявам с предния сезон, който ми беше най-интересен. Там никой никого веднъж не бойкотира, всички работеха и действително беше на "фермерска" тематика.
На първо четене веднага се сещам, че лудата Христина бойкотира ратайството, когато я избраха да отиде на дуел.

# 619
Роман също бойкотираше😆

# 620
На мен любим сезон си ми остава третия, той ми беше и първия който гледах (после гледах 4 и сега 5).
Ех какви образи имаше в трети сезон...
Големи любимци ми бяха Яни и Иван Гинчев!
Но спомнете си Владо Николов, Гечо, Дарина, Марина мяу-мяу, Станислав, Алек сълзата, Виолета, Валерия, Калоян, Божидара... толкова запомнящи се личности, кой с хубаво, кой не толкова.
Четвърти сезон не ми хареса чак толкова, но и там имаше образи като Радилена, Симеон, Нури, Роман, Георги, Христина, Лилия..
Имам чувството, че всеки сезон става все по-постен откъм интересни и готини образи. Въпреки това, тази година любимци са ми Сами, малкия Митко, Красимира и Веселка, Силвия също ми е симпатична, но няма типичния представител който се е занимавал с фермерство или поне е обработвал земя, или е помагал на село и има поне понятие от тези работи.

# 621
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен този сезон ми е мега слаб,дори бих казала,че е най-слабият досега,защото фермата остава на заден план.Запълват си епизодите със свалки и мачкане на чаршафите.До такава степен не ми се гледат вече,че предпочитам Игри на волята без никакви колебания.

Печеленето на кошниците е вече между другото,имат храна на корем и въобще не гладуват,както това се случи в други сезони.Отидоха на готово(чорбаджиите),какво да им гледам на вече построена къща,а задачите им бяха все козметични - сложете си паркет,довършете си банята,изтъркайте и боядисайте гредите,замажете стени..
Други сезони всички масово отслабваха,а този сезон,освен Маргарита,друг никой не свали кг,дори някои напълняха.Това ще да е от липса на храна и много работа нали?

Искам Красимир да спечели.Много добро момче.

# 622
А не, не си забелязала. Митко Караиванов отслабна, видимо.

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 19:40 от mrav4ica

# 623
И Венци каза че е свалил 10 килограма

# 624
  • ново
И Венци каза че е свалил 10 килограма
На Венци му личеше с просто око, че е отслабнал, особено в лицето.

# 625
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не съм сигурна за Митко АйТи.В последните епизоди пак си има шкембе и мощни крака.
Ок,Венци и Маргарита.

# 626
Е то е структура, няма да стане Аполон сега. Но е отслабнал.

# 627
Хммм... аз да не си мисля за някой друг сезон. Христина си беше лудото Ленче.
Мисълта ми беше, че много изместват фокуса в посока на "роматичните" взаимоотношения (Adoralova добре предаде и мойте мисли), а на мен ми се гледа фермерстване, повече да дават кой как и какво работи.
Иначе  ми е интересна, чакам я, гледам, ако не успея тегля си я от тук ;р Но пък те сигурно си правят проучвания какво се харесва повече.
Аз съм раздвоена за победителя, дали предпочитам да е някой, който има голяма нужда от пари или някой, който наистина мисля, че е стойностен човек и ми харесва по всички параграфи - Митко ай ти.
Веселка ако не четях в темата, никога не би ми хрумнало, че може да стане победител. Жал ми е за нея, ама поне на един дуел да отиде. Ей ги Бети, Силвия... слаби били, ама справиха се в битка, имат някакво самочувствие.

# 628
Представяте ли си колко '' лирико - романтични'' събития,са се случвали през цялото време, за да стигнат дотам, въпреки орязванията, сглобяванията, скълъпването на материалите , каквато и редукция да  са извършили,(щото е сигурно, че са правили подбор на фона на всички дни и нощи) , та са се ограничили до това, което са решили да излъчат.Да Ви кажа, мисля че са се озорили кое как ,  доколко и отново как......Много любовен материал,стабилен редакторски труд ,та на финала ни представят сравнително най-обраното и  пак ни прави впечатление любовната  тема.Като си мисля за това.....тихичко се смея .Пълен цирк ! А  къде остана - ФЕРМАТА с така популярните строежи,труд на други нива и изобщо цялостния облик на фермерските воли и неволи    Да ,да ,ама .....то любов,то хормони ,то отворени души за  '' кана миксер'' направо ! Отгоре на всичко и Вили е явен гей,но те сдъвкаха,попритулиха и поприкриха,колкото можаха...Цирк !

# 629
Веселка не я харесвам от ден първи.Не знам защо Вили не я дръпне вече на дуел.Имам чувството ,че им е наредено от продукцията да не я пипат и чадърът,който държи в интрото на предаването го превеждам буквално.
Към всичко,което ме дразни в нея,бих добавила и тази характерна циганска лукавост в игрите-да замаже,да се направи на неразбрала,да мине метър.Ако по някаква свръхслучайност отиде на дуел,то трябва да й назначат отделен човек-секундант,наблюдател.Ето ви пресен пример-дръпна снощи ръчичките малко назад ,кофата и падна под нивото на поставката,но отзад и то упорито държи и гледа нагло.Добре,че Иван го отрази това,че иначе щях да полудея,честно.Дори останалите не го видяха и имаш въпрос-защо е свършила играта.
Искам моето съкровище Бети да остане още една седмица,но и по-често да я засичат камерите,защото ми е интересна и ме кара да се смея от сърце.Хубаво е,че поне един участник я отрази и каза,че заслужава победата.
От мъжете-Митко1.Те двамата с Бети са ми любимци,харесвам ги и бих била щастлива да имам в своето обкръжение хора като тях.

Аз също бих се радвал да имам в обкръжението си хора като Бети и Митко ИТ. Как да му е скучно на човек с тях! Бети е за НАТФИЗ! Комедията е в кръвта ѝ. Английско-бг-словашка сплав, говор с интересна интонация и тънко чувство за хумор...дори като мълчи е забавна. А само като се сетя за подскоците на дуелааа....!
Също така се привързва страшно към хората, които харесва. Визирам Брънзалова и ИТ. Не знам как някой дори може да тръгне да я сравнява с Веселка!
Митко е невероятен, още ме топли победата му над Шопски. Винаги интересен!
За протокола :
Не съм роднина нито на Митко, нито на Бети, нито на който и да е във Фермата. Симпатични са ми!
Личното ми мнение е, че предишния сезон изби рибата, дано да има повече Ферми с емигрантски привкус.

Общи условия

Активация на акаунт