Фермата сезон 5 тема 7

• 40 613
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 630
Бети я свързвам все с онази случка,когато Милин трябваше да пали огън и тя донесе дарадонки,че горели и били идеална разпалка.Държеше ги с гола ръка и беше напълно сериозна,но никой не и се върза 🤣

# 631
  • Буркина Фасо
паднаха ли гащите?  hahaha

# 632
  • ново
Ще повърна, честно 😣 Това предаване наистина на нищо не прилича вече.

# 633
  • София
Е, Силве... Може ли толкова евтино?

# 634
  • София
Тази Бети не се ли усеща как вдига самочувствието на Велислава с крясъците си. Много неуверена в себе си е Елизабет - и в играта, и във връзката си явно, щом успява да се филмира от разговора с мъжете.

# 635
В Биг Брадър фемили нямаше такова удряне

# 636
Уфф, Маргарита и Краса никакво чувство за хумор нямат, ограничени ... жени. Не съм видяла нито едната до сега да се пошегува добронамерено,  да се засмее от сърце... И гласът зад кадър вменява някакви неща, кой се подмазвал, кой умирал от страх... За мен просто се шегуват и забавляват. Но всеки гледа от собствената си камбанария.

# 637
Велислава срещу Сиса.И сега за кой съм? Ми май за Велислава.
Веселка пак оцеля.

# 638
Лелей, ми сега? Сами какво ще прави,горкичкият? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 639
  • на село
Ох, Калайджиев  ще ме умори- Най- после  ще се спи. 😀

# 640
Лелей, ми сега? Сами какво ще прави,горкичкият? Stuck Out Tongue Winking Eye
Ми, Красимир му го каза-"Айдее ще останеш вдовец като мене"

# 641
Красимира ми стана много неприятна, Маргарита също-голямо самочувствие, голямо чудо . Да не говорим за семейните двойки, слаб сезон, тотално се оср@ формата .

# 642
Прецедент... Веселка реве. Чудо девето

# 643
  • на село
Тази пак реве, да бяха я извикали на дуел и да се свършва.

# 644
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Искам Силвия да си заминава...егати курвата,без извинение.И другия моля ви се,с отворената връзка,клати леглото,докато приятелката му го гледа по телевизията. Sick Със сигурност не искам Сами да печели.
И какво,избройкаха Силвия и 2 дни по-късно си заминава от Фермата.Страхотно представяне! Joy

Общи условия

Активация на акаунт